barca10 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Λοιπόν θα ήθελα να συνδέσω ένα lapto sony vaio vgn fe31m με μία τηλεόραση lg lh3000. To laptop έχει μόνο vga ενώ η τηλεόραση έχει vga, rgb και hdmi. Τί σύνδεση πρέπει να κάνω ώστε να έχω την καλύτερη δυνατή εικόνα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
tiniakos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Πάρε ένα wd live tv. Και εγώ παιδευόμουνα με συνδέσεις αλλά τώρα είμαι οκ!
barca10 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Χμμ το δα το μηχανηματακι. Καλό φαίνετε. Εκτός απ αυτό υπάρχει τρόπος να συνδέσω το λάπτοπ με την τηλεόραση με καλώδιο και να χω καλή ποιότητα?
gtctsiamp Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Και με το vga καλή θα είναι η ποιότητα. Άλλη λύση είναι να πάρεις το docking station που θα έχει η Sony για το laptop σου και το οποίο θα έχει dvi αλλά αυτό σίγουρα δεν συμφέρει οικονομικά, καλύτερα να πάρεις ένα wd live tv ή κάτι παρόμοιο.
barca10 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Ευχαριστώ για την απάντηση. Τα σύνδεσα με vga (είχα καλώδιο από το επιτραπέζιο pc). Εντάξει καλούτσικη είναι η εικόνα. Πάντως καταλήγω να παίρνω το μηχανηματάκι wd live tv. Ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.