Nomikaria Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Σύμφωνα με μια καινούργια αναφορά, αποκαλύπτεται πως το iBookstore της Apple θα διαθέτει 30.000 δωρεάν τίτλους ebooks. Οι παραδόσεις των iPad ξεκινούν στις 3 Απριλίου και πιθανόν την ίδια ημέρα να γίνει διαθέσιμο το online iBookstore για εκείνους που θα θελήσουν να διαβάζουν ebooks στο νέο tablet της Apple. Η αναφορά αυτή θα κάνει αρκετά χαρούμενους τους βιβλιόφιλους, αφού 30.000 δωρεάν τίτλοι, είναι σίγουρα μια τεράστια και υπολογίσιμη ποσότητα. Ο μεγάλος όγκος των δωρεάν ebooks πιθανόν έχει να κάνει με το ότι το Gutenberg project το οποίο ήταν το πρώτο project που αρχειοθετούσε δωρεάν ebooks, είναι πιθανόν να περιληφθεί αυτούσιο στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple. Πηγή: laptopblog.gr
Freakster Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Στο project gutenberg δεν έχει και το kamasutra?.. Δε πιστεύω να αλλάξουν γνώμη και να το μπλοκάρουν όλο μαζί για λόγους απρεπούς περιεχομένου :-/
Evangelos Anagnostou Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Άντε μπορεί μέσω των γυαλιστερών gadgets της apple να γίνει της μόδας και το διάβασμα βιβλίων στην Ελλάδα. Λέμε τώρα... Sent from my iPhone using Insomnia.app
WizeMan Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Άντε μπορεί μέσω των γυαλιστερών gadgets της apple να γίνει της μόδας και το διάβασμα βιβλίων στην Ελλάδα. Λέμε τώρα... Sent from my iPhone using Insomnia.app so true...
aris1986 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Άντε μπορεί μέσω των γυαλιστερών gadgets της apple να γίνει της μόδας και το διάβασμα βιβλίων στην Ελλάδα. Λέμε τώρα... Sent from my iPhone using Insomnia.app Mπα μακαρι αλλα δεν αλλάζει ο μέσος 'Ελληνας.Προτιμαει να παει για καφέ παρα να διαβασει ενα βιβλίο να ανοιξει το κεφάλι του!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Θα έχει και Ελληνικά; Όχι στην αρχή όπως έχουμε πει! Μένει να δούμε βέβαια τις επιλογές που θα υπάρχουν στο firmware σε μερικές ημέρες αλλά στην αρχική ανακοίνωση δεν υπήρχαν πουθενά τα Ελληνικά (περιεχόμενο, μενού, πληκτρολόγιο κλπ).
StavrosD Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Για να δούμε τι βιβλία θα έχει. Ελπίζω να μην έχει μόνο του project gutenberg αλλά να έχει και κανένα παραπάνω. Αν έχει και καμιά γνωστή σειρά βιβλίων προγραμματισμού ακόμα καλύτερα. Στο project gutenberg δεν έχει και το kamasutra?.. Δε πιστεύω να αλλάξουν γνώμη και να το μπλοκάρουν όλο μαζί για λόγους απρεπούς περιεχομένου :-/ Το αυθεντικό kama sutra είναι βιβλίο ιδεολογικού περιεχομένου γύρω από τον έρωτα, απλά έχει παρεξηγηθεί από κάποιες νέες εκδοχές που ενώ ονομάζονται kama sutra είναι ουσιαστικά "ευρετήρια στάσεων". Mπα μακαρι αλλα δεν αλλάζει ο μέσος 'Ελληνας.Προτιμαει να παει για καφέ παρα να διαβασει ενα βιβλίο να ανοιξει το κεφάλι του! Αφού μπορεί να τα κάνει και τα δύο ταυτόχρονα, που είναι το πρόβλημα; Με το ένα χέρι θα κρατάει το iPad και με το άλλο χέρι εναλάξ θα πίνει καφέ και θα ρίχνει τα ζάρια.
Mercyful_Fate Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Όχι στην αρχή όπως έχουμε πει! Μένει να δούμε βέβαια τις επιλογές που θα υπάρχουν στο firmware σε μερικές ημέρες αλλά στην αρχική ανακοίνωση δεν υπήρχαν πουθενά τα Ελληνικά (περιεχόμενο, μενού, πληκτρολόγιο κλπ). Νομίζω εννοούσε ελληνικά βιβλία.
billxl Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Ναι καλά, σιγά μην έχει ελληνικά βιβλία ή βιβλία στα ελληνικά.Στο πολύ μακρινό μέλλον, ίσως...
Skylined Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 ο μέσος 'Ελληνας τη δουλειά του ο "μέσος", τη δουλίτσα μας και εμείς, και όλα θα παν καλά Ναι καλά, σιγά μην έχει ελληνικά βιβλία ή βιβλία στα ελληνικά.Στο πολύ μακρινό μέλλον, ίσως... ή στο κάπως μακρινό παρελθόν Λοιπόν διαβάζοντας αυτά τα νέα, το ipad (και τα λοιπά tablets) στριμώχνουν κααααάπως τους e-ink readers? Πριν δύο μήνες κανείς δε το πίστευε αλλά τώρα νομίζω πως κάποιος μπορεί να πει "ναι".
Nomedor Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Ποιος έχει διαβάσει ολόκληρο βιβλίο σε μη-eink συσκευή εδώ πέρα; Η ανάγνωση βιβλίου με απλή οθόνη δεν είναι καθόλου ξεκούραστη για τα μάτια. Το όλο θέμα με τα βιβλία είναι μια φούσκα κατά την άποψή μου.
Evangelos Anagnostou Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Έχω διαβάσει τα άπειρα βιβλία στο iPhone μου. Νομίζω για την πλειοψηφία δεν τίθεται θέμα, μια χαρά θα διαβάζουν στο ipad! Sent from my iPhone using Insomnia.app
Skylined Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Πήρα πρόσφατα ένα pna 5 ιντσών και πρόλαβα να διαβάσω πάνω από 100 σελίδες και συνεχίζω σχεδόν καθημερινά. Επίσης σκέφτομαι να χτυπήσω το 7 ιντσο Archos home tablet που θα βγεί σε λίγες μέρες στα 150 ευρώ για να το χρησιμοποιήσω σχεδόν αποκλειστικά για διάβασμα. Όταν μου δώσουν στα ίδια λεφτά e-ink 7 ιντσών, πράγμα που περιμένω να γίνει εξαιτίας της εξάπλωσης των tablets, μάλλον θα αποκτήσω e-ink Αλλά ναι, πέρα από το τί κάνω εγώ, θεωρώ πως η διαφήμιση των πολύ μεγάλων εταιριών που έχουν καταπιαστεί θα τραβήξει πολύ κόσμο - αναγνωστικό κοινό και μη - στις ταμπλέτες. Αρκεί να περιμένουμε ελάχιστα για να δούμε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα