Gl0bAlZer0 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Γειας σας. Εχω ενα λαπτοπ το οποιο το αγορασα πριν απο 3 μηνες και επειδη ειναι πολυ καλυτερο σε επιδοσεις απο το σταθερο σκεφτηκα να το συνδεσω στην οθονη 23 inch που εχω. Ειναι μια LG την οποια με το σταθερο την εχω σε 1680χ1050(αυτη προτεινει αλλωστε) αλλα με το λαπτοπ δε μπορω να την επιλεξω!!μου δινει 1600χ1200...Προσπαθησα να την ορισω χειροκινητα αλλα δεν με αφηνει.Η οθονη του λαπτοπ ειναι 15,7 wide και αυτη.. Τη οθονη και το laptop ειναι συνδεδεμενα με απλο καλωδιο VGA,DVI εχω το παλιο Το laptop εχει και συνδεση HDMI αλλα η οθονη δεν υποστηριζει και δε βρικα adaptor HDMI σε VGA παρα μονο σε DVI! Οποια ιδεα καλοδεχούμενη. Update:Η καρτα γραφικων ειναι NVIDIA GT 240M 1 GB
Sotosgl Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Γειας σας.Εχω ενα λαπτοπ το οποιο το αγορασα πριν απο 3 μηνες και επειδη ειναι πολυ καλυτερο σε επιδοσεις απο το σταθερο σκεφτηκα να το συνδεσω στην οθονη 23 inch που εχω. Ειναι μια LG την οποια με το σταθερο την εχω σε 1680χ1050(αυτη προτεινει αλλωστε) αλλα με το λαπτοπ δε μπορω να την επιλεξω!!μου δινει 1600χ1200...Προσπαθησα να την ορισω χειροκινητα αλλα δεν με αφηνει.Η οθονη του λαπτοπ ειναι 15,7 wide και αυτη.. Τη οθονη και το laptop ειναι συνδεδεμενα με απλο καλωδιο VGA,DVI εχω το παλιο Το laptop εχει και συνδεση HDMI αλλα η οθονη δεν υποστηριζει και δε βρικα adaptor HDMI σε VGA παρα μονο σε DVI! Οποια ιδεα καλοδεχούμενη. Πες καρτα γραφικων...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.