Προς το περιεχόμενο

Δηλημα μεταξυ ΑΤΙ, nVidia κ.α....

vxristoforos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5870 ειχεσ? ελεοσ πια... με το που μου λυσατε το προβλημα του GSOD για την 5η γενια τησ ΑΤΙ, τωρα ακουω τον balakan να λεει οτι του παρουσιαστηκε αλλο προβλημα...

Τι να σου .... γκαντεμια . Οκ συμβαινουν και στα καλυτερα σπιτια .

Εχω αλλαξει 10 + κομματια hardware γενικα , ειναι το πρωτο που επιστρεφω σε servise . Καποτε θα γινοταν και αυτο .

Το τελικο πορισμα θα βγει απο τι θα μου πουν στο servise .

Περα απο το γεγονος αυτο , η καρτα με εντυπωσιασε σε επιδοσεις .Ολα τα παιχνιδια τα παιζει ΑΝΕΤΑ . Και χαμηλο θορυβο .

Αν τα εχεις τα χρηματα για μενα ΝΑΙ .

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λεω να "παιξω" λιγο πιο χαμηλα.. στην 5850.. αξιολογη καρτουλα κ αυτη και οπωσ εχω ακουσει, εχει ολα τα φοντα (με τισ καταλληλες ενεργειες) να προσεγγυσει σε επιδοσεισ την 5870..

Η απορια μου ομως ειναι η εξης... ενα normal midi case θα την χωρεσει? πχ αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650725&u=THERMALTAKE-VJ2000BNS-M5-BLACK

Δημοσ.

καλα το κουτι που εχω εγω εβαλε και την gtx 260 μεσα οπωτε δεν νομιζω να υπαρχει κανενα κουτι να μην βαζει μεσα την 5850 ;)

Δημοσ.
Λεω να "παιξω" λιγο πιο χαμηλα.. στην 5850.. αξιολογη καρτουλα κ αυτη και οπωσ εχω ακουσει, εχει ολα τα φοντα (με τισ καταλληλες ενεργειες) να προσεγγυσει σε επιδοσεισ την 5870..

Η απορια μου ομως ειναι η εξης... ενα normal midi case θα την χωρεσει? πχ αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650725&u=THERMALTAKE-VJ2000BNS-M5-BLACK

Μεγαλε απο οτι εχω ακουσει εδω μεσα τα Thermaltake ειναι κουδουνιστρες.Κανουν θορυβο,σαν γενητριες :lol: :lol:.Μην ακους τι βλακειες λεγονται για τις ATI.Εγω ειχα μια XFX 5770 και μου βγηκε ελλατωματικη.Την εστειλα πισω και πηρα μια Sapphire 5850 και ειναι κομπλε.Γι'αυτο υπαρχουν και οι εγγυησεις.Η καρτα ειναι θηριο.Με midi κουτι θα σου κοβει το airflow.Παντως να χωραει,χωραει.Τωρα ανετα δεν θα το'λεγα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...