vxristoforos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Γεια σασ! θελω να στησω εναν υπολογιστη, για games πιο πολυ και δν ξερω τι καρτα γραφικων να βαλω... σκοπευα να βαλω την http://www.multirama.gr/products/product?pid=0429153&catid=020300 αλλα με αυτα που ακουω για τισ καρτεσ αυτης της γενιας, με εκανε να το ξανασκευτω... μετα σκεφτομαι την http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Asus-Pci-E-Gtx-275-896-Mb-90-C1CMW0-M0UAY00Z.htm αλλα εχω την εντιπωση οτι δν συγκρίνονται οι 2 καρτες... μπορειτε να με βοηθησετε παιδια??
d3m0n Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Όντως δεν συγκρίνονται, η 5850 είναι ΠΟΛΥ καλύτερη απ' την GTX 275. Δεν καταλαβαίνω γιατί το σκέφτεσαι ακόμα.
vxristoforos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Το σκεφτομαι ακομα για τα διαφορα προβληματα που βγαζουν οι 5χχχ της ΑΤΙ... λεγετε GSOD (grey screen of death) Γριζαρει η οθονη και μαλλον θελει rr το pc.. http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=347012&highlight=%CE%9C%CE%B1%CF%85%CF%81%CE%B7+%CE%BF%CE%B8%CE%BF%CE%BD%CE%B7+%CF%84%CE%BF%CF%85+%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%85 το πολυ πολυ να παρω την ΑΤΙ και να βαλω τα χp για καποιουσ μηνεσ μεχρι η microsoft να διορθωσει το προβλημα με τα W7...
lionheart75 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Μαn δεν υπάρχει πρόβλημα με τις ati 5XXΧ ούτε με τα win 7. Tυχαία περιστατικά που μπορούν να συμβούν πάντα και με οποιαδήποτε gpu. Ευτυχής κάτοχος 2 ati 5XXX και ΟS win 7 x64.
ikaruga24 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Το σκεφτομαι ακομα για τα διαφορα προβληματα που βγαζουν οι 5χχχ της ΑΤΙ... λεγετε GSOD (grey screen of death)Γριζαρει η οθονη και μαλλον θελει rr το pc.. http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=347012&highlight=%CE%9C%CE%B1%CF%85%CF%81%CE%B7+%CE%BF%CE%B8%CE%BF%CE%BD%CE%B7+%CF%84%CE%BF%CF%85+%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%85 το πολυ πολυ να παρω την ΑΤΙ και να βαλω τα χp για καποιουσ μηνεσ μεχρι η microsoft να διορθωσει το προβλημα με τα W7... Μαλακιες τουμπανα. Εχω την 5850 απο τον Δεκεμβριο και δεν εγινε ποτε κατι τετοιο. Υπηρχαν καποια λιγα περιστατικα αλλα γενικα δεν υπαρχει προβλημα.
alexis333 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Ακομα δε γεννηθηκε Γιαννη τον βαφτησαμε που λεμε.... Ακομα δε τη πηρε εχει σκεφτει να βαλει XP για να μην εχει GSOD ... Επειδη ειχαν ελαχιστα ατομα αυτο το προβλημα παει να πει ρε vxristoforo πως θα το εχεις και εσυ ... ??? Μη προτρεχετε λεω εγω καλυτερα ....
balakan Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Ειχα σκοπο να παρω απο την προηγουμενη βδομαδα την 5870 , αλλα με αυτα περι GSOD που διαβασα εδω το ξανασκεφτηκα . Εψαξα και δεν βρηκα τιποτα απο τα τραγικα λεγομενα . Μεμονωμενα περιστατικα και υπερβολες . Συμπερασαμα : Παρηγγειλα σημερα τη 5870 και τεταρτη θα την εχω στα χερια μου .
leftissss Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 μν τρελαθουμε τωρα , αυτα ειναι υπερβολες......παρε ati και θα με θυμηθεις !!!!!!
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Λεφτιςςς,καλωσορισες βλεπω μπηκες δυναμικος ATI supporter Οσο για την καρτα παρε ATI,το GSOD ειναι random issue εξαλλου
ezy7 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 παιδιά η κάρτα είναι μια χαρά εγώ που την είχα δεν είχα πρόβλημα και με αυτήν που έχω είναι όλα ok
panther_512 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 vxristoforos, να σου πώ εγώ φίλε μου που είμαι και ο δημιουργός του τόπικ που αναφέρθηκε. Πρώτα από όλα ποτέ σου να μή βασίζεσαι σε πόστ του τύπου "Εμένα η κάρτα μου και η κάρτα του φίλου του αδελφού του ξαδέλφου μου παίζουν μιά χαρά, οπότε και εσύ δεν θα έχεις πρόβλημα" Το πρόβλημα με τις 5ΧΧΧ κάρτες τις ΑΤΙ είναι γεγονός και ταλαιπώρησε πάρα πολύ κόσμο, όπως θα δείς παντού στο ίντερνετ, καθώς και εδώ, όπου αν ψάξεις θα βρείς αρκετά παιδιά που αντιμετώπισαν πρόβλημα. Αυτή τη στιγμή, το πρόβλημα με τα GSOD θεωρείται ότι έχει λυθεί με τους τελευταίους drivers (10.3) και BIOS, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων. Σε αυτές τις λίγες περιπτώσεις, η επιστροφή της κάρτας και η αντικατάσταση με άλλη έλυσε το πρόβλημα.
zanzavar Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Αυτή τη στιγμή, το πρόβλημα με τα GSOD θεωρείται ότι έχει λυθεί με τους τελευταίους drivers (10.3) και BIOS, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων. Σε αυτές τις λίγες περιπτώσεις, η επιστροφή της κάρτας και η αντικατάσταση με άλλη έλυσε το πρόβλημα. Άρα δεν υπάρχει θέμα μη αγοράς μία κάρτας Ati λόγω GSOD γιατί ακόμα και αν πέσει σε κομμάτι που έχει πρόβλημα οι πιθανότητες να πέσει πάλι σε αντίστοιχο με την αντικατάσταση είναι ...απίθανη. Εκτός αυτού, υπάρχει περίπτωση οι νέες παραλαβές να μην έχουν το πρόβλημα που προκαλεί GSOD και έτσι πλέον η συζήτηση με αυτές να είναι ...ιστορικού ενδιαφέροντος?
d3m0n Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Όσο πιθανό είναι να πάρεις μία Nvidia κάρτα ή μία ΑΤΙ της σειράς 4χχχ και να προβληματική άλλο τόσο πιθανό είναι να πάρεις μία 5χχχ κάρτα και να έχεις GSOD. Εδώ στο φόρουμ ήταν 3-4 παιδιά που είχαν αυτά τα προβλήματα, κάποιοι το έλυσαν και κάποιοι την αντικατέστησαν. Κανένας κατασκευαστής δεν υπογράφει συμβόλαιο απροβλημάτιστης λειτουργίας γι' αυτό υπάρχουν και οι εγγυήσεις. Αν θέλεις να αγοράσεις μία 5χχχ κάντο.
S3ducer Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Μαn δεν υπάρχει πρόβλημα με τις ati 5XXΧ ούτε με τα win 7.Tυχαία περιστατικά που μπορούν να συμβούν πάντα και με οποιαδήποτε gpu. Ευτυχής κάτοχος 2 ati 5XXX και ΟS win 7 x64. Οχι και με οποιαδηποτε gpu.H nvidia δεν εχουν τετοιο προβλημα κ οπως εχω ξανα πει ειμαι ati fun αλλα να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους
alexis333 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Οχι και με οποιαδηποτε gpu.H nvidia δεν εχουν τετοιο προβλημα κ οπως εχω ξανα πει ειμαι ati fun αλλα να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους Δεν ειναι θεμα ATI/NV Fan ... Ειναι θεμα αν εισαι της τσεπης σου fan boy .... Κανει αυτο που σε συμφερει περισσοτερο ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.