ata1983 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Παιδιά έχω ένα περίεργο πρόβλημα με έναν υπολογιστή ενός φίλου και θέλω μια γνώμη σας. Κατά την εκκίνηση μου βγάζει checksum error και στη συνέχεια βγάζει και το κλασσικό insert disc on A and press enter ή κάπως έτσι τέλως πάτνων. Δεν με αφήνει με κανένα τρόπο να μπω στο bios. Mέτρησα τη μπαταρία και είναι πεσμένη (1.25volt μου έδειχνε) αλλά αποκλείεται να είναι μόνο αυτό το πρόβλημα. Δοκίμασα clear cmos, έβγαλα την μπαταρία την ξανάβαλα αλλα τίποτα. Καμιά ιδέα? edit:Mόλις το πρόσεξα, στην αρχή μου βγάζει Award Bootblock 1.0, σώζεται με μια αναβάθμιση bios ή δεν γίνεται τίποτα πλέον?
Xdanger Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 βάλε το bios σε μια δισκέτα και κάνε επανακίνηση, μπορεί να χρειαστεί να ξεσυνδέσεις τους δίσκους και τα cd/dvd που έχεις για να δεί την δισκέτα
ata1983 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Χαμός αφού αγόρασα περίπου 10 δισκέττες για να βρω μια καλή την έβαλα, ξεκινάει κανονικά το πρόγραμμα για το φλασάρισμα αλλά σταματάει εκεί που κανονικά πρέπει να γεμίζει κάτι κουτάκια. Δεν ξεκινάει καθόλου, ούτε fail ούτε τίποτα μόνο ο κέρσορας αναβοσβήνει κανονικά. Λέτε να είναι το πρόβλημα στο chipάκι σαν υλικό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.