LouCi4er Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Ρε μαγκες,για να μην γεμισουμε threads το MSI afterburner ριθμιζει τις στροφες του ανεμιστηρα της καρτας μονο οταν ειναι ανοιχτο?Δηλαδη αν το κλεισω o ανεμιστηρας δουλευει με τις ρυθμισεις που εχει η καρτα?Για Sapphire 5850. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 ...αν πατήσεις το κουμπάκι "reset" @ afterburner και το κλείσεις - τότε δουλεύει όπως λέει το bios (default) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 ...αν πατήσεις το κουμπάκι "reset" @ afterburner και το κλείσεις - τότε δουλεύει όπως λέει το bios (default) Χαιρω πολυ,το ξερω αυτο.Αλλο λεω.Εχω ρυθμισει αλλιως να δουλευει ο ανεμιστηρας.Δηλαδη πχ μεχρι 40 βαθμους το fun στο 21%.Απο 40 μεχρι 80 να φτανει μεχρι 60%.Οσο εχω το MSI ab ανοιχτο δουλευει η καρτα με αυτες τις ρυθμισεις.Αν το κλεισεις δουλευει με τις default.Ρωταω αν υπαρχει κανενας αλλος τροπος να κραταει τις ρυθμισεις και αφου κλεισω το afterburner. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Αλλαγή στο bios ή πατέντα να ανοίγει το afterburner στο start up minimized. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Αλλαγή στο bios ή πατέντα να ανοίγει το afterburner στο start up minimized. Οταν λες αλλαγη bios,εννοεις flashαρισμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Yeap, save to file @ gpuz -> rbe και νέο fan plan -> ξανα flash and off you go Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Ευχαριστω φιλος. ---------- Προσθήκη στις 23:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:50 ---------- Yeap, save to file @ gpuz -> rbe και νέο fan plan -> ξανα flash and off you go Για καντο λιγο πιο λιανα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Mπορείς να βάλεις στο afterburner τις ρυθμίσεις που θέλεις στις συχνότητες και στα fans να επιλέξεις p.x το profile 1, 2 ,3 κλπ, να τις σώσεις, και να τικάρεις το open at windows startup. Κάθε φορά που θα μπαίνεις στα win7 θα σε ρωτάει αν επιθυμείς να το τρέξεις (μπορείς βέβαια να το απενεργοποιήσεις αυτό) και θα ανοίγει αυτόματα με το εκάστοτε profile που θές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Mπορείς να βάλεις στο afterburner τις ρυθμίσεις που θέλεις στις συχνότητες και στα fans να επιλέξεις p.x το profile 1, 2 ,3 κλπ, να τις σώσεις, και να τικάρεις το open at windows startup. Κάθε φορά που θα μπαίνεις στα win7 θα σε ρωτάει αν επιθυμείς να το τρέξεις (μπορείς βέβαια να το απενεργοποιήσεις αυτό) και θα ανοίγει αυτόματα με το εκάστοτε profile που θές. Ναι βρε παιδι μου,ετσι το εχω και εγω.Τικαρεις το open at windows start up και τικαρεις και το start up minimized για να μην το βλεπεις καθολου.Ελεγα αν γινετε να flashαρεις το fan plan και να το εχει μονιμα το bios της καρτας.Κατι εγραψε ο caution πιο πανω αλλα δεν πολυκαταλαβα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Για καντο λιγο πιο λιανα. Καλά κατάλαβες - πρέπει να ξαναφλασάρεις την κάρτα Ξεκίνα το διάβασμα @-> http://www.techpowerup.com/articles//overclocking/vidcard/154/1 (το chapter 6 σε ενδιαφέρει κυρίως αλλά αφού θα ασχοληθείς - μπορείς να πειράξεις και άλλα πράγματα) κατέβασε τις τελευταίες εκδόσεις των προγραμμάτων και όταν νιώσεις σίγουρος go for it. Αν σκαλώσεις κάπου - εδώ είμαστε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Καλά κατάλαβες - πρέπει να ξαναφλασάρεις την κάρτα Ξεκίνα το διάβασμα @-> http://www.techpowerup.com/articles//overclocking/vidcard/154/1 (το chapter 6 σε ενδιαφέρει κυρίως αλλά αφού θα ασχοληθείς - μπορείς να πειράξεις και άλλα πράγματα) κατέβασε τις τελευταίες εκδόσεις των προγραμμάτων και όταν νιώσεις σίγουρος go for it. Αν σκαλώσεις κάπου - εδώ είμαστε Mωρε δεν θελω να πειραξω τιποτα αλλο.Μονο τον ανεμιστηρα να ρυθμιζα.Ξερω 'γω,να μη γινει και καμια μλκ και δεν την αναγνωριζουν οι drivers.Αλλα να με πεις,ξαναβαζω το bios που θα εχω σωσει.Θελει να ρυθμισω και τιποτα αλλο η μονο tmin/tmax? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Μπορείς να παίξεις με γράφημα στο fan settings @ rbe αλλά και με ακόμα κάποιες παραμέτρους σχετικά με τον ανεμιστήρα. Το "What do all the setting mean?" θα σε διαφωτίσει σχετικά. Αν είσαι λίγο προσεκτικός στην όλη διαδικασία και δεν βιάζεσαι - δεν έχεις κάτι να φοβάσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Ναι τα εχω δει ολα αυτα.Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι οταν σωζει το αρχικο Bios το gpu-z μου το βγαζει αρχειο vlc.Οτι και καλα το ανoιγει το vlc.Eνω οταν το παραμετροποιω με το rbe και το σωζω το εχει κανονικα αρχειο rom και φυσικα λεει οτι δεν μπορει να το ανοιξει με κανενα προγραμμα.Ετσι πρεπει να γινετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 ...κάτι περίεργο πρέπει να έχει γίνει με τα associations του vlc. To gpuz πρέπει να σου βγάλει ένα Cypress.bin των 128KB και το rbe στο τέλος θα σου βγάλει ένα .rom αρχείο ίδιου μεγέθους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 http://img522.imageshack.us/img522/3836/ati.png Το αριστερο ειναι το παραμετροποιημενο με rbe,και δεξια αυτο που βγαζει το gpu-z.Μαλλον οκ ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.