hewey Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Καλησπέρα, Ζητώ αρχικά συγγνώμη που κάνω εδώ το post αλλά μόνο ειδικός μπορει να με βοηθήσει.. Ναι, έχω πρόβλημα με τη VM της microsoft, παλιά ξινά σταφύλια θα μου πείτε, αλλά τη χρειάζομαι!! Διάβασα σχεδόν ΌΛΑ τα threads σχετικά με JVM σε αυτό το forum και λύση δεν βρίσκω, παρακαλώ όποιος μπορεί να βοηθήσει!! Προσπαθώ να χρησιμοποιήσω το Sitebuilder applet της Homestead για να φτιάξω την ιστοσελίδα μου, το οποίο σύμφωνα με το help center της απαιτεί την VM της Microsoft. Κατέβασα λοιπόν μετά από αρκετό ψάξιμο το msjavx86, το msjavwu με το 3809 update και το msjavwu με το 3810. Τα εγκατέστησα με τη σειρά με επανεκκίνηση του pc κάθε φορά αλλά ως διά μαγείας η εγκατάσταση είναι σαν να μην έγινε ποτέ! Στις επιλογές του ΙΕ ούτε που εμφανίζεται το Microsoft VM (μόνο η jAVA της Sun, την οποία έβγαλα εντελώς μπας και υπάρχει κάποιο conflict) Στη registry ούτε που υπάρχει entry java vm και το MSVM Diagnostic tool δεν βρίσκει τίποτα στο σύστημα. Τέλος, στην εγκατάσταση του 3810 update, μετά το license agreement και αμέσως πριν το παράθυρο που λέει οτι η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε επιτυχώς, βγαίνει ένα error message εντελώς κενό, δηλ. ένα παραθυράκι μ ένα κοκκινο Χ και το ΟΚ. Προσπάθησα να εγκαταστήσω τα αρχεία ακόμα και με εντολές σε περιβάλλον DOS, σύμφωνα με κάποια posts που βρήκα στο νετ. Αλλά κι έτσι τζίφος, εκεί δεν βρίσκει ούτε το εκτελέσιμο αρχείο. Σώστε με..
ΠάρηςΓ Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Φιλε μου εχει πεθάνει εδω και καιρό η Microsoft VM!
bujar Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Καλησπέρα,Ζητώ αρχικά συγγνώμη που κάνω εδώ το post αλλά μόνο ειδικός μπορει να με βοηθήσει.. Ναι, έχω πρόβλημα με τη VM της microsoft, παλιά ξινά σταφύλια θα μου πείτε, αλλά τη χρειάζομαι!! Διάβασα σχεδόν ΌΛΑ τα threads σχετικά με JVM σε αυτό το forum και λύση δεν βρίσκω, παρακαλώ όποιος μπορεί να βοηθήσει!! Προσπαθώ να χρησιμοποιήσω το Sitebuilder applet της Homestead για να φτιάξω την ιστοσελίδα μου, το οποίο σύμφωνα με το help center της απαιτεί την VM της Microsoft. Κατέβασα λοιπόν μετά από αρκετό ψάξιμο το msjavx86, το msjavwu με το 3809 update και το msjavwu με το 3810. Τα εγκατέστησα με τη σειρά με επανεκκίνηση του pc κάθε φορά αλλά ως διά μαγείας η εγκατάσταση είναι σαν να μην έγινε ποτέ! Στις επιλογές του ΙΕ ούτε που εμφανίζεται το Microsoft VM (μόνο η jAVA της Sun, την οποία έβγαλα εντελώς μπας και υπάρχει κάποιο conflict) Στη registry ούτε που υπάρχει entry java vm και το MSVM Diagnostic tool δεν βρίσκει τίποτα στο σύστημα. Τέλος, στην εγκατάσταση του 3810 update, μετά το license agreement και αμέσως πριν το παράθυρο που λέει οτι η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε επιτυχώς, βγαίνει ένα error message εντελώς κενό, δηλ. ένα παραθυράκι μ ένα κοκκινο Χ και το ΟΚ. Προσπάθησα να εγκαταστήσω τα αρχεία ακόμα και με εντολές σε περιβάλλον DOS, σύμφωνα με κάποια posts που βρήκα στο νετ. Αλλά κι έτσι τζίφος, εκεί δεν βρίσκει ούτε το εκτελέσιμο αρχείο. Σώστε με.. μηπως αυτο βοηθαει?? http://www.generation-nt.com/us/microsoft-vm-will-not-install-help-160200811.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.