Προς το περιεχόμενο

Tι chipset να επιλέξω?

Intruder7s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

d3mon έλα που δεν έχεις περάσει και σύ απο αυτό το στάδιο...

Δυστυχώς πολλές φορές όλοι μας την ψιλοπατήσαμε επειδή είμασταν σε αναμμένα κάρβουνα σαν καλοί καταναλωτές.

Παρηγγειλέ την, εφόσων την έχουν θα την έχεις πρίν τη Μ. Πέμπτη. :-)

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
demon έλα που δεν έχεις περάσει και σύ απο αυτό το στάδιο...

Δυστυχώς πολλές φορές όλοι μας την ψιλοπατήσαμε επειδή είμασταν σε αναμμένα κάρβουνα σαν καλοί καταναλωτές.

Εξήγησε το αυτό, δεν το 'πιασα. :-)

Δημοσ.
Ε απλά είμαι από την Παρασκευή στο ψάξιμο. Το λινκ που έβαλες με το edit είναι η ίδια μητρική

Το διόρθωσα! :-)

Δημοσ.

Αν κατάλαβα σωστά, και εγώ την έχω πατήσει από βιαστικές αγορές, λόγω ανυπομονησίας.

Ειδικά όταν είχα προβλήματα με το pc, που επί 2 μήνες προσπαθούσα να βρω τι έφταιγε. Εκεί και αν είχα κάνει βιαστικές κινήσεις, που τις πλήρωσα σε €...

Αν εννοείς αυτό. :P

Δημοσ.
Αν κατάλαβα σωστά, και εγώ την έχω πατήσει από βιαστικές αγορές, λόγω ανυπομονησίας.

Ειδικά όταν είχα προβλήματα με το pc, που επί 2 μήνες προσπαθούσα να βρω τι έφταιγε. Εκεί και αν είχα κάνει βιαστικές κινήσεις, που τις πλήρωσα σε €...

Αν εννοείς αυτό. :P

Ακριβώς, όπως και γω αντίστοιχα και πάει λέγοντας.... :-)

Δημοσ.

E διάφορα. Την μία δεν άνοιγε τα windows την άλλη δεν έπερνε σήμα η οθόνη. Μέχρι που αναβάθμισα το BIOS και έστρωσε. Θα πάω για την DFI Blood Iron που μου είπες αφού είναι τόσο καλή όσο λες και ελπίζω ότι δεν θα έχω πρόβλημα....

• Moderators
Δημοσ.
Καλές οι dfi αλλά να ξέρεις ότι οι επιδέξιοι κ@λοι θέλουν και μεταξωτά βρακιά.

Λιγο αναποδα το ειπες αλλα ετσι και αλλιως θα τους εκοβες το chatting...

Εισαι κακος! :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...