dim_tsa Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Γεια σας, αγόρασα πρόσφατα ένα νέο PC με Windows 7 Pro 64-bit. Για ασύρματη σύνδεση στο internet πήρα ένα USB stick D-LINK DWA-140 για το οποίο κατέβασα και τους σωστούς drivers από το επίσημο site της εταιρείας. Έχω το εξής πρόβλημα: ξεκινώ το πρόγραμμα εγκατάστασης των drivers και κάποια στιγμή μου ζητά να συνδέσω το stick-άκι σε μια θύρα USB. Μόλις όμως το κάνω αυτό αρχίζει η αυτόματη εγκατάσταση από τα Windows 7 των υποτιθέμενων συμβατών drivers. Το conflict που προκύπτει οδηγεί στο να μη δουλεύει προφανώς το stick-άκι... Τι να κάνω??? Χρήσιμα στοιχεία: 1. Το stick-άκι λειτουργεί άψογα σε άλλο υπολογιστή με Windows XP. 2. Στο PC που έχω πρόβλημα εγκατέστησα μια παλιά PCI ασύρματη κάρτα, η οποία "δουλεύει", αλλά με πετάει κάθε τρεις και λίγο. H PCI κάρτα λειτουργεί επίσης άψογα σε άλλο υπολογιστή με Windows XP. 3. Έχω ακούσει και σε άλλους υπολογιστές να προκύπτουν προβλήματα με την ασύρματη σύνδεση σε συστήματα με Windows 7... Τι μπορεί να φταίει??? Μπορώ με κάποιο τρόπο να απενεργοποιήσω την αυτόματη εγκατάσταση drivers από τα Windows 7 για να μπορέσει να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση από το αντίστοιχο προγραμματάκι της D-LINK??.
Xdanger Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 βρες το στικάκι από το device manager και αναβάθμιση drivers και πες του να ψάξει στον φάκελο που έχεις τους drivers
athns Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 βρες το στικάκι από το device manager και αναβάθμιση drivers και πες του να ψάξει στον φάκελο που έχεις τους drivers +1 και απο εμένα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.