therock Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Γενικοτερα θα ηθελα να ρωτησω αν αξιζει αν αναβθμιζεις drivers σε παλιες καρτες γραφικων. Δηλαδη θα επωφεληθουν απο τους drivers ή θα γεμισεις το PC με περισσοτερη "σαβουρα"? Εχω την ΑΤΙ3870 και αναρωτιεμαι αν αξιζει απο catalyst 8.2 Να παω στους 10.3.
therock Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Την εκανα ηδη, αλλα τωρα δεν δουλευει το control catalyst center. ---------- Προσθήκη στις 14:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:05 ---------- Τελικα δεν τους παιρνει τους 10.3 και μου πηρε ολο το απογευμα μεχρι να το καταλαβω. Ξαναγυρισα τελικα στην 8.6 οποτε μαλλον και εξαρχης επρεπε να καθομουν στα αυγα μου! Τελικο συμπερασμα με τα 1000 δεν αξιζει!
tmjuju Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Καταρχάς νοιώθω λίγο ένοχος για τα όσα πέρασες. Αλλά πραγματικά αξίζει να παιδευτείς και να καταφέρεις να βάλεις τους νέους drivers. Σε τί λειτουργικό είσαι? Καμιά φορά αποδίδει η παρακάτω διαδικασία: a. uninstall driver from controll panel b. reboot to safe mode c. run driversweeper http://www.guru3d.com/category/driversweeper/ d. reboot and install new drivers
therock Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Windows server 2003 εχω, αλλα τους 8.6 τους παιρνει. Και remove απο control panel ειχα κανει και driversweeper ειχα τρεξει, και τα παντα. Απλως δεν ελεγε να δεχτει τους καινουριους. Και εχασα και το catalyst control center. Δεν πειραζει αφου γυρισα στους παλιους και ξερω πως οι συγκεκριμενοι ειναι εγκεκριμενοι, ας μην μπλεκω σε ασκοπες διαδικασιες. Ουτως η αλλως ακομα και την τελευταια καρτα γραφικων να ειχα η αλλαγες ειναι τυπικες. Προς θεου παντως δεν φταις εσυ, εγω απλως επαιξα και εχασα!
antonl Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Πάντως έχω την εντύπωση πως για τα προβλήματα ευθύνεται μάλλον το λειτουργικό παρά η παλαιότητα της κάρτας γραφικών.
therock Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Ναι αλλα οι προηγουμενοι εγκαθιστανται κανονικα...
antonl Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Γενικά οι 3870 υποστηρίζονται κι απ τους νέους drivers. Για τα 2003 όμως δεν είμαι σίγουρος.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 HD3870 στο τριτο PC here, με 10.1 ειμαι και δεν εχω κανενα προβλημα. Οι καρτες μεχρι την Χ1950ΧΤΧ σταματησαν να υποστηριζονται στους νεους drivers, οι dx10 vgas υποστηριζονται κανονικα. Και φυσικα και αξιζει να αναβαθμισεις τους drivers, αλλα κατα προτιμηση με τη διαδικασια που εγραψε ο tmjuju. Επειδη εχω δουλεψει Server 2003, 100% αυτα εχουν το θεμα. Αν δεν χρησιμοποιεις καποια εξειδικευμενη διεργασια για Server λειτουργικο, θα σου προτεινα να περασεις σε W7.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.