Προς το περιεχόμενο

Παλια καρτα - Νεοι Drivrers?

therock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γενικοτερα θα ηθελα να ρωτησω αν αξιζει αν αναβθμιζεις drivers σε παλιες καρτες γραφικων. Δηλαδη θα επωφεληθουν απο τους drivers ή θα γεμισεις το PC με περισσοτερη "σαβουρα"?

Εχω την ΑΤΙ3870 και αναρωτιεμαι αν αξιζει απο catalyst 8.2 Να παω στους 10.3.

Δημοσ.

Την εκανα ηδη, αλλα τωρα δεν δουλευει το control catalyst center.

---------- Προσθήκη στις 14:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:05 ----------

Τελικα δεν τους παιρνει τους 10.3 και μου πηρε ολο το απογευμα μεχρι να το καταλαβω.

Ξαναγυρισα τελικα στην 8.6 οποτε μαλλον και εξαρχης επρεπε να καθομουν στα αυγα μου!

Τελικο συμπερασμα με τα 1000 δεν αξιζει!

Δημοσ.

Καταρχάς νοιώθω λίγο ένοχος για τα όσα πέρασες.

Αλλά πραγματικά αξίζει να παιδευτείς και να καταφέρεις να βάλεις τους νέους drivers.

Σε τί λειτουργικό είσαι?

Καμιά φορά αποδίδει η παρακάτω διαδικασία:

a. uninstall driver from controll panel

b. reboot to safe mode

c. run driversweeper http://www.guru3d.com/category/driversweeper/

d. reboot and install new drivers

Δημοσ.

Windows server 2003 εχω, αλλα τους 8.6 τους παιρνει.

Και remove απο control panel ειχα κανει και driversweeper ειχα τρεξει, και τα παντα. Απλως δεν ελεγε να δεχτει τους καινουριους. Και εχασα και το catalyst control center.

Δεν πειραζει αφου γυρισα στους παλιους και ξερω πως οι συγκεκριμενοι ειναι εγκεκριμενοι, ας μην μπλεκω σε ασκοπες διαδικασιες. Ουτως η αλλως ακομα και την τελευταια καρτα γραφικων να ειχα η αλλαγες ειναι τυπικες.

Προς θεου παντως δεν φταις εσυ, εγω απλως επαιξα και εχασα!

Δημοσ.

Πάντως έχω την εντύπωση πως για τα προβλήματα ευθύνεται μάλλον το λειτουργικό παρά η παλαιότητα της κάρτας γραφικών.

• Moderators
Δημοσ.

HD3870 στο τριτο PC here, με 10.1 ειμαι και δεν εχω κανενα προβλημα. :-)

Οι καρτες μεχρι την Χ1950ΧΤΧ σταματησαν να υποστηριζονται στους νεους drivers, οι dx10 vgas υποστηριζονται κανονικα. Και φυσικα και αξιζει να αναβαθμισεις τους drivers, αλλα κατα προτιμηση με τη διαδικασια που εγραψε ο tmjuju.

Επειδη εχω δουλεψει Server 2003, 100% αυτα εχουν το θεμα. Αν δεν χρησιμοποιεις καποια εξειδικευμενη διεργασια για Server λειτουργικο, θα σου προτεινα να περασεις σε W7.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...