Προς το περιεχόμενο

NVIDIA Fermi - GTX 470 - GTX 480 - GTX 480 SLI Review (HardOCP)

panther_512

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Περιμένω εδώ και 3 εβδομάδες την 5970..χτες σκέφτηκα ακόμα κ να ακυρώσω την παραγγελία μου για χάρη των νεων drivers της nvidia που "θα" σώσουν την κατάσταση, αλλά ο tmjuju έχει δίκιο..μέχρι ν βγουν αυτοί οι drivers θα έχω παίξει τα παιχνίδια..όπως έκανα πάντα..

• Απαντ. 145
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Περιμένω εδώ και 3 εβδομάδες την 5970..χτες σκέφτηκα ακόμα κ να ακυρώσω την παραγγελία μου για χάρη των νεων drivers της nvidia που "θα" σώσουν την κατάσταση, αλλά ο tmjuju έχει δίκιο..μέχρι ν βγουν αυτοί οι drivers θα έχω παίξει τα παιχνίδια..όπως έκανα πάντα..

O επεξεργαστης της υπογραφης σου δεν θα κανει bottleneck?

Δημοσ.

Παρόλο που είμαι οπαδός της EVGA, ομολογώ ότι η XTX 8800GTX μου κρατιέται μια χαρά και τρέχει χωρίς κανένα, μα κανένα πρόβλημα (την στιγμή που αρκετών οι 8800GTX τα έχουν παίξει). Και ήταν κι από τα πρώτα μοντέλα των 8800GTX ;)

Δημοσ.
O επεξεργαστης της υπογραφης σου δεν θα κανει bottleneck?

Τον έχω μόνιμα στα 3.2..τώρα αν δω πως ζορίζεται θα τον πάω 3.6..

Δημοσ.

Υπάρχει κανα τεστ στο νετ με GTX480/470 σε room temp 28-32°C για προσομοίωση του Ελληνικού καλοκαιριού ; Λογικά θα βαράει 100-105°C και θα αυξήσει τρομερά το Tcase.

Ακόμα και οι σκληροπυρηνικοί φαν της ενβιντια ξενέρωσαν με το κόστος/κατανάλωση/απόδοση και δυστυχώς δεν θα δούμε σύντομα price wars. Καλύτερα να περίμενουμε τα mainstream fermi γιατί αυτά είναι αυστηρά και μόνο για θέρμανση. Πάντως τώρα που 'ρχετε και το πάσχα αντί για κάρβουνα βάλτε 2-3 GTX480 και θα δείτε το αρνί να γίνετε στο άψε ψήσε. :-D

Δημοσ.

Είχε μπει στο άλλο thread ένα διάγραμμα με temps των 470/480 σε 26°C θερμοκρασία δωματίου αν θυμάμαι καλά και όντως η 480 βάραγε 105....

Δημοσ.

πως αντεχουν 105 βαθμους εμενα αν παει πανω απο 80-85(δεν θυμαμαι ακριβως) κλεινει το pc :P

Δημοσ.
πως αντεχουν 105 βαθμους εμενα αν παει πανω απο 80-85(δεν θυμαμαι ακριβως) κλεινει το pc :P

Το Fermi ειναι σιγουρα φτιαγμενο να αντεχει σε υψηλα temps......

Δημοσ.

Ποιος το είπε αυτό; η Nvidia; Εαν ναι, λυπάμαι έχω χάσει κάθε εμπιστοσύνη απέναντι στη εταιρεία, τηρώ αυστηρά Σταλινική τακτική απέναντι της, "Μέρα" λέει η NV, "Νύχτα" σκέφτομαι εγώ.

Υπόψιν, οι κάρτες που έγιναν review ήταν "διαλεχτές" από την Nvidia, καμιά σχέση με αυτές που θα κυκλοφορήσουν εκεί έξω...

Καλή τύχη σε όσους αγοράσουν αυτά τα άθλια και με τρομερό leakage bins των GPU της. Οι μάγκες θα περιμένουν για καλύτερα yields/bins και ένα respin ευελπιστώντας στην 512 έκδοση, προς φθινόπωρο μεριά....

Δημοσ.
Εαν ναι, λυπαμαι εχω χασει καθε εμπιστοσυνη απεναντι στη εταιρεια.

καλα δεν ειναι μονο η nvidia γενικα οποια εταιρεια ειναι απεναντι απο την amd-ati :P

Δημοσ.

Μάλλον με έχεις παρεξηγήσει, ποτέ δεν είπα κακό λόγο για τα προϊόντα της Intel, τουναντίον σέβομαι τα προϊόντα της, την ικανότητα της και τους μηχανικούς της. Άλλο η πολιτική της Intel και άλλο τα προϊόντα της.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...