Ailuros Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Καταρχην δεν θα γινει και τοσο γρηγορα αυτο, πιστευω κανα 6μηνο το λιγοτερο. Eίπα Q3 αν δεις προσεκτικά. Απο την αλλη εγω απλα αναφερα τι ελεγαν οι hardcore οπαδοι της ATI οταν αγοραζαν καρτες που εκαιγαν πολυ περισσοτερο ρευμα, ανεβαζαν πολυ μεγαλυτερες θερμοκρασιες και εκαναν περισσοτερο θορυβο απο τις αντιστοιχες Nvidia...Απλα δεν μπορω την υποκρισια αυτο ειναι ολο. Οι φανατικοί οπαδοί μπορεί να κάνουν την παρουσία τους πιο αισθητή από όλους τους άλλους στα fora αλλά στο σύνολο των καταναλωτών αποτελούν την απόλυτη μειονότητα. Η εκάστοτε υποκρισία είναι αμφίδρομη και για τις δύο πλευρές. ΄Οπως φυσικά και η εκάστοτε κριτική για τυχών αδυναμίες/ελλείψεις. Φίλαθλος != hooligan. Aπό εκεί και πέρα παραμένει μόνο πόσο ο καθένας σέβεται τον εαυτό του και αυτό το οποίο παρακολουθεί.
Gunix Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Καλημέρα σας. Πότε θα κυκλοφορήσει η XFX NVIDIA GTX 480?
Nik.K Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δεν θα κυκλοφορησει αφου η XFX διεκοψε την συνεργασια της με την NVIDIA.
Gunix Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Α κρίμα. Επειδή η ATI 5970 είναι καλύτερη από την GTX 480. Όντως είναι καλύτερη η ATΙ. Άντε του χρόνου θα περιμένουμε τη θα κάνει η NVIDIA έτσι ώστε να έχει πάλι συνεργασία με την XFX.
Nik.K Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Μαλλον την ερωτηση αυτη την εκανες σαν μπηχτη και οχι για να ρωτησεις πραγματικα αλλα οκ. Το οτι η XFX διεκοψε δεν ειχε να κανει με το πια ειναι πιο γρηγορη αλλα με τα ποσοστα κερδων.
caution Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 ( εγώ την gainward πίσω στην ATi θέλω - αλλά δεν το βλέπω :/ )
Nik.K Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Επειδη με αρκετα παιδια της Gainward ειμαστε φιλαρακια αν ακουσω κατι τετοιο θα σου πω
caution Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Άψογες υλοποιήσεις οι Gainward... ακόμα και η low entry τους, palit... Thumbs up στα φιλαράκια
Nik.K Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Βασικα αρκετα χρονια πισω ειχα παρει μια 6800 και δεν δουλευε απο το κουτι....Εκει δεν ειχα και την καλυτερη γνωμη για εκεινους...Πιο μετα ομως ολα καλα.
Gunix Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Μαλλον την ερωτηση αυτη την εκανες σαν μπηχτη και οχι για να ρωτησεις πραγματικα αλλα οκ. Νικ δεν έκανα καμία μπηχτή. Σόρρυ μπορεί να μην εκφράστηκα σωστά. Δεν είμαι άτομο που κάνω μπηχτές.
caution Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 DOA "ξεγλιστράν" και από τις καλύτερες οικογένειες, συμβαίνουν αυτά Εγώ πρόσφατα "κολλούσα" για φίλο μια triple slot 4870Χ2 by gainward - και ήταν, pretty much perfect υλοποίηση!!! /excuse the hi jacker
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.