Προς το περιεχόμενο

NVIDIA Fermi - GTX 470 - GTX 480 - GTX 480 SLI Review (HardOCP)

panther_512

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καταρχην δεν θα γινει και τοσο γρηγορα αυτο, πιστευω κανα 6μηνο το λιγοτερο.

Eίπα Q3 αν δεις προσεκτικά.

Απο την αλλη εγω απλα αναφερα τι ελεγαν οι hardcore οπαδοι της ATI οταν αγοραζαν καρτες που εκαιγαν πολυ περισσοτερο ρευμα, ανεβαζαν πολυ μεγαλυτερες θερμοκρασιες και εκαναν περισσοτερο θορυβο απο τις αντιστοιχες Nvidia...Απλα δεν μπορω την υποκρισια αυτο ειναι ολο.

Οι φανατικοί οπαδοί μπορεί να κάνουν την παρουσία τους πιο αισθητή από όλους τους άλλους στα fora αλλά στο σύνολο των καταναλωτών αποτελούν την απόλυτη μειονότητα. Η εκάστοτε υποκρισία είναι αμφίδρομη και για τις δύο πλευρές. ΄Οπως φυσικά και η εκάστοτε κριτική για τυχών αδυναμίες/ελλείψεις.

Φίλαθλος != hooligan. Aπό εκεί και πέρα παραμένει μόνο πόσο ο καθένας σέβεται τον εαυτό του και αυτό το οποίο παρακολουθεί.

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 145
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Α κρίμα. Επειδή η ATI 5970 είναι καλύτερη από την GTX 480. Όντως είναι καλύτερη η ATΙ.

Άντε του χρόνου θα περιμένουμε τη θα κάνει η NVIDIA έτσι ώστε να έχει πάλι συνεργασία με την XFX.

Δημοσ.

Μαλλον την ερωτηση αυτη την εκανες σαν μπηχτη και οχι για να ρωτησεις πραγματικα αλλα οκ.

Το οτι η XFX διεκοψε δεν ειχε να κανει με το πια ειναι πιο γρηγορη αλλα με τα ποσοστα κερδων.

Δημοσ.

Βασικα αρκετα χρονια πισω ειχα παρει μια 6800 και δεν δουλευε απο το κουτι....Εκει δεν ειχα και την καλυτερη γνωμη για εκεινους...Πιο μετα ομως ολα καλα.

Δημοσ.
Μαλλον την ερωτηση αυτη την εκανες σαν μπηχτη και οχι για να ρωτησεις πραγματικα αλλα οκ.

Νικ δεν έκανα καμία μπηχτή. Σόρρυ μπορεί να μην εκφράστηκα σωστά. Δεν είμαι άτομο που κάνω μπηχτές.:-);)

Δημοσ.

DOA "ξεγλιστράν" και από τις καλύτερες οικογένειες, συμβαίνουν αυτά ;)

Εγώ πρόσφατα "κολλούσα" για φίλο μια triple slot 4870Χ2 by gainward - και ήταν, pretty much perfect υλοποίηση!!!

/excuse the hi jacker

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...