Diahn Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Έχω το Palm Treo 750 (και σκέφτομαι να αγοράσω το Samsung Omnia Lite B7300 τώρα) και όσο και αν έχω ψάξει δεν έχω βρει κάτι. Όποιος ξέρει κάτι ας με βοηθήσει. Να υπογραμμίσω πως δεν με ενδιαφέρει ο συγχρονισμός (e-mail, contacts κλπ.), αλλά μόνο να διαχειρίζομαι τα αρχεία μου, κυρίως στo Memory Stick. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rearshooter Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 τι τυπο καρτας παιρνει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sergyma Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 οι κάρτες είναι σε vfat και αναγνωρίζονται από το linux η συνδεεις το κινητό με usb καλώδιο η βάζεις την κάρτα σε usb cart reader Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nplatis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Βασικά κάποια καινούργια κινητά όταν συνδεθούν μέσω usb σε ρωτάνε πώς θέλεις να τα βλέπει ο υπολογιστής, μέσω ActiveSync ή σαν μονάδα αποθήκευσης. Αν επιλέξεις το δεύτερο τα βλέπεις όπως θα έβλεπες ένα usb stick. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diahn Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 τι τυπο καρτας παιρνει? Micro SD οι κάρτες είναι σε vfat και αναγνωρίζονται από το linuxη συνδεεις το κινητό με usb καλώδιο η βάζεις την κάρτα σε usb cart reader Έχω δοκιμάσει να το συνδέσω με usb και δεν γίνεται τίποτα. Card reader δεν έχω. Βασικά κάποια καινούργια κινητά όταν συνδεθούν μέσω usb σε ρωτάνε πώς θέλεις να τα βλέπει ο υπολογιστής, μέσω ActiveSync ή σαν μονάδα αποθήκευσης. Αν επιλέξεις το δεύτερο τα βλέπεις όπως θα έβλεπες ένα usb stick. Εμένα δεν μου βγάζει τέτοια επιλογή οπότε μάλλον θα το συνδέει αυτόματα με ActiveSync. Δηλαδή το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να πάρω Card Reader; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xdanger Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 τα windows mobile δεν σου βγάζουν μνμ, πάς ρύθμίσεις -> συνδέσεις -> λειτ. συνδ. USB και το ρυθμίζεις στην κάρτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diahn Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 τα windows mobile δεν σου βγάζουν μνμ, πάς ρύθμίσεις -> συνδέσεις -> λειτ. συνδ. USB και το ρυθμίζεις στην κάρτα Πατάω Start/Settings/Connections/USB to PC Εκεί μου γράφει: "Changing the type of USB connection your device uses can help with problems connecting ActiveSync". Από κάτω υπήρχε τικαρισμένο το: "Enable advanced network functionality". Δοκίμασα να το ξανασυνδέσω αφού το ξετικάρω αλλά πάλι τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_eye Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Βάλε το πρόγραμμα SynCE και θα είσαι οκ, θα βλέπεις τις εγκατεστημένες εφαρμογές θα μπορείς να προσθέσεις και να αφαιρέσεις. Για να βλέπεις και αρχεία βάλε και το synce-gnomevfs. Στο τέλος κάνε επανεκκίνηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diahn Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Βάλε το πρόγραμμα SynCE και θα είσαι οκ, θα βλέπεις τις εγκατεστημένες εφαρμογές θα μπορείς να προσθέσεις και να αφαιρέσεις.Για να βλέπεις και αρχεία βάλε και το synce-gnomevfs. Στο τέλος κάνε επανεκκίνηση. Μετά από χίλια μίρια βάσανα κατάφερα να το συνδέσω. Το πρόβλημα μου αντιμετωπίζω τώρα είναι πως όταν πατάω "Explore with Filemanager", λαμβάνω ως απάντηση: Ο Ναυτίλος δεν μπορεί να χειριστεί τοποθεσίες "synce". ---------- Προσθήκη στις 05:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:28 ---------- Τελικά εγκατέστησα το WM5torage , το οποίο είναι ένα πρόγραμμα που μετατρέπει το Windows Mobile στην ουσία σε USB device ορατό από κάθε υπολογιστή. Για μένα που με ενδιαφέρει μόνο η διαχείριση αρχείων είναι η καλύτερη λύση. Ευχαριστώ πάρα πολύ όσους προσπάθησαν να με βοηθήσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.