Προς το περιεχόμενο

Toshiba Satellite U500-1G1 ή Sony Vaio VPC-CW2S1E

sotiriadisc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν είναι άσχημοι οι su αρκεί να γνωρίζεις το λόγο που τους πέρνεις. Νομίζω ότι για την γυναίκα σου θα είναι μια χαρά και δεν θα καταλάβει ιδιαίτερη διαφορά με έναν i3 αν ασχολείται μόνο με browsing. Πάντως αν πας σε ισχυρό επεξεργαστή απέφυγε το Toshiba U500. Το ξαναείδα χτες στο ΠΛΑΙΣΙΟ σε ροζ και είναι απλά τραγικό. Κατσκευαστικά ψεύτικο εντελώς και touchpad+πληκτρολόγιο χάλια. Μέχρι και το turbo-x ποιοτικότερο μου φάνηκε. Προτίμησε το CW με τον P7450,4gb,GT230M,320GB στα 849 ευρώ (το είχε "προσφορά"...σε άλλα καταστήματα μπορείς να το βρείς τόσο και με τον i3). Είναι κλάσεις ανώτερο μηχάνημα και δεν ζεσταίνεται καθόλου.

---------- Προσθήκη στις 11:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:26 ----------

Μπορεί να στάθηκες τυχερός με το δικό σου ή απλά να μην το παρατήρησες. Την Intel την 1000αρα φοράει το δικό σου? Το σύγκρινα με 3 διαφορετικά laptop και είχε τουλάχιστον 40% χαμηλότερη λήψη (δεν ήταν θέμα driver για να προλάβω...). Μέχρι και netbook με πολύ απλή καρτούλα wifi είχε πολύ καλύτερη λήψη. Όπως διάβασα το πρόβλημα το έχουν πάρα πολλοί με τα 3810TZ και το πιθανότερο είναι ότι οφείλεται στο μεταλλικό καπάκι της οθόνης γιατί εκεί βρίσκονται οι κεραίες του wifi (ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχουν και τα μεταλλικά macbook). To έψαξα αρκετά το θέμα γιατί μου φάνηκε αρκετά παράξενο, μιας και η ACER είναι μια εταιρεία με πολύ καλή παράδοση στο θέμα wifi.

Η ποιότητα κατασκεής του 3810TZ είναι αρκετά καλή για την τιμή του...γιατί δεν σου άρεσε? Το πληκτρολόγιο αντίθετα το βρήκα περίεργο και μέτριο.

καμμια σχεση μια χαρα το toshiba υπερβαλλεις

πολυ καλη ποιοτητα (θα το αγοραζα να ειχε καλυτερη GPU και δισκο) σε αντιθεση με τα γυαλιστερα πλαστικα του sony που χαρασονται και λερωνουν ευκολα. πληκτρολογιο και touchpad ανω του μετριου. μια χαρα μεγεθος και βαρος και τιμες απο 850-1020 αναλογα τα χαρακτηριστικα. http://www.mgmanager.gr/view.asp?ID=18133 http://www.mgmanager.gr/view.asp?ID=19210.

απλα αν ειναι για καναπε και μπριζα χτυπα το sony που αναφερω παραπανω, ομορφο κανει τα παντα και ειναι φθηνο.

τωρα για το acer

θετικα

τελεια οθονη (HD LG panel), τελειο πληκτρολογιο (μεγαλα πληκτρα με μεγαλο κενο μεταξυ τους απολαυση για πολυωρη εργασια θανατος στο καθαρισμα), αριστο wifi ιδανικο βαρος και μπαταρια

πολυ μετρια κατασκευη περναει θορυβο απο τον σκληρο στα ακουστικα (στα ηχεια δεν το συζητω να ναι καλα η HDMI) Κανει ανατριχιαστικους θορυβους οταν ζεσταινεται και οταν κρυωνει και δεν παιζει με κανενα αλλο driver εκτος απο της acer για ολα (αλλιως μπλε οθονες 2-3 φορες ημερισιως) τραγικο υπεραθλιο για κλωτσιες service

ναι την intel 1000 εχει παντα εχω μια χαρα σημα καλυτερο απο αρκετα λαπτοπ ποτε χειροτερο και το χω δοκιμασει σε πολλα δικτυα και σε εξωτερικους χωρους και σε μεγαλες αποστασεις. αυτο με το μεταλλικο περιβλημα δεν παιζει γιατι η κεραια ειναι στην ανω πλευρα που ειναι μια σαφως διακριτη λουριδα πλαστικο που φαινεται στην εικονα

εδω------------------>

acer%20timeline%20overheat%2001.jpg

ειδικα για αυτο τον λογο. επισης στο forum.notebookreview.com στο αντιστοιχο νημα δεν υπαρχει σε χιλιαδες απαντησεις κατι σχετικο μαλιστα το συγκρινουν κοροιδευτικα με το macbook και το ul 30a που λογω του περιβληματος ειχαν προβλημα

Δημοσ.
καμμια σχεση μια χαρα το toshiba υπερβαλλεις

πολυ καλη ποιοτητα (θα το αγοραζα να ειχε καλυτερη GPU και δισκο) σε αντιθεση με τα γυαλιστερα πλαστικα του sony που χαρασονται και λερωνουν ευκολα.

πληκτρολογιο και touchpad ανω του μετριου. μια χαρα μεγεθος και βαρος και τιμες απο 850-1020 αναλογα τα χαρακτηριστικα. http://www.mgmanager.gr/view.asp?ID=18133 http://www.mgmanager.gr/view.asp?ID=19210.

Επιμένω ότι το U500 (ρόζ) είναι απαράδεκτο για την τιμή του. Αν δεν ήξερα ότι ήμουν στο Πλαίσιο, θα πίστευα ότι το δίνουν δώρο με λαμπάδα για το ΠΑΣΧΑ. Τόσο ψεύτικο μου φάνηκε. Επίσης στο πληκτρολόγιο τί ακριβώς σου άρεσε? Πατάς τα πλήκτρα και βυθίζεται μέχρι την Motherboard (δεν υπερβάλω).

Για την σύγκριση με το vaio cw σε πλαστικά, ποιότητα, απόδοση, σύστημα ψύξης, οθόνη, κάρτα γραφικών, πληκτρολόγιο, touchpad ακόμη και design κάθε σύγκριση είναι το λιγότερο ατυχής.

Δημοσ.
Επιμένω ότι το U500 (το ρόζ) είναι απαράδεκτο για την τιμή του. Αν δεν ήξερα ότι ήμουν στο Πλαίσιο, θα πίστευα ότι το δίνουν δώρο με λαμπάδα για το ΠΑΣΧΑ. Τόσο ψεύτικο μου φάνηκε. Επίσης στο πληκτρολόγιο τί ακριβώς σου άρεσε? Πατάς τα πλήκτρα και βυθίζεται μέχρι την Motherboard (δεν υπερβάλω).

Για την σύγκριση με το vaio cw σε πλαστικά, ποιότητα, απόδοση, σύστημα ψύξης, οθόνη, κάρτα γραφικών, πληκτρολόγιο, touchpad ακόμη και design κάθε σύγκριση είναι το λιγότερο ατυχής.

ελεος ειναι επιχειρημα το "λαμπαδα για το πασχα" και το "βυθιζεται μεχρι την motherboard";

δεν ειπα οτι μου αρεσε το πληκτρολογιο ειπα ανω του μετριου (ξαναδες το μηνυμα).

μετα εχουμε και λεμε το design ειναι υποκειμενικο για τον καθενα (δεν μ αρεσουν τα γυαλιστερα πλαστικα)

οθονη μια χαρα εχουν και τα δυο (το καθενα βεβαια για το μεγεθος της και για την δουλεια που απευθυνεται)

καρτα γραφικων εχει καλυτερη το sony (14αρι) αλλα θα παιξεις βαρια παιχνιδια στο 13.3;

αποδοση και τα δυο i3 εχουν και 4 GB ram

συστημα ψυξης που τα δοκιμασες; ας πουν καλυτερα οι ιδιοι οι κατοχοι.

η δημιουργια εντυπωσεων ειναι το λιγοτερο ατυχης.

Δημοσ.
ελεος ειναι επιχειρημα το "λαμπαδα για το πασχα" και το "βυθιζεται μεχρι την motherboard";

δεν ειπα οτι μου αρεσε το πληκτρολογιο ειπα ανω του μετριου (ξαναδες το μηνυμα).

Όταν λες άνω του μετρίου τι εννοείς δηλαδή? Αν σε ικανοποιεί το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο τότε δεν θα μείνεις δυσαρεστημένος από κανένα πληκτρολόγιο λαπτοπ που κυκλοφορεί.

μετα εχουμε και λεμε το design ειναι υποκειμενικο για τον καθενα (δεν μ αρεσουν τα γυαλιστερα πλαστικα)

Φυσικά και είναι υποκειμενικό. Ακόμη και η γυναικεία ομορφιά υποκειμενική είναι, αλλά δε νομίζω να προτιμούσε κανείς να έχει γκόμενα την Βασιλειάδου σε σχέση με την Ζιζέλ. Αυτό το λέω για να σου δείξω ότι ακόμη και το υποκειμενικό έχει τα όρια του και δεν νομίζω να αμφισβητούν πάρα πολλοί το design των vaio.

καρτα γραφικων εχει καλυτερη το sony (14αρι) αλλα θα παιξεις βαρια παιχνιδια στο 13.3;

Πάντως εμένα δεν με χαλάει ιδιαίτερα που μπορώ να παίζω με μεγάλη άνεση battlefield 2, dirt 2, nba 2k10 και πολλά ακόμη σύγχρονα παιχνίδια. Επίσης πόση διαφορά φαντάζεσαι ότι έχει ένα λαπτοπ 13.3" από ένα 14" σε μέγεθος?

συστημα ψυξης που τα δοκιμασες; ας πουν καλυτερα οι ιδιοι οι κατοχοι.

To CW το έχω και το U500 το τσέκαρα σε Πλαίσιο και Mediamarkt. Ήταν πολύ ζεστό και στο palmrest και στο κάτω μερος...η toshiba κλασσικά δεν δίνει μεγάλη σημασία σε αυτά. Έπίσης τυγχάνει να έχω αλλάξει καμιά 50αρια λαπτοπ μέχρι στιγμής και μπορώ και αξιολογώ με σχετική ευκολία την θερμική συμπεριφορά ενός λαπτοπ. Η Sony σε αυτό τον τομέα κάνει καταπληκτική δουλειά.

η δημιουργια εντυπωσεων ειναι το λιγοτερο ατυχης.

Σε τι ακριβώς διαφωνείς...δεν μου είπες ούτε ένα χαρακτηριστικό από αυτά που προανέφερα (*) στο οποίο το toshiba είναι καλύτερο από το vaio. Όποτε να είχαμε να λέγαμε....

(*) Ποιότητα, πληκτρολόγιο, touchpad, οθόνη, design, σύστημα ψύξης, κάρτα γραφικών, απόδοση

Δημοσ.
Όταν λες άνω του μετρίου τι εννοείς δηλαδή? Αν σε ικανοποιεί το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο τότε δεν θα μείνεις δυσαρεστημένος από κανένα πληκτρολόγιο λαπτοπ που κυκλοφορεί γιατί οι απαιτήσεις σου είναι πολύ μικρές.

Φυσικά και είναι υποκειμενικό. Ακόμη και η γυναικεία ομορφιά υποκειμενική είναι, αλλά δε νομίζω να προτιμούσε κανείς να έχει γκόμενα την Βασιλειάδου σε σχέση με την Ζιζέλ. Αυτό το λέω για να σου δείξω ότι ακόμη και το υποκειμενικό έχει τα όρια του και δεν νομίζω να αμφισβητούν πάρα πολλοί το design των vaio.

Πάντως εμένα δεν με χαλάει ιδιαίτερα που μπορώ να παίζω με μεγάλη άνεση battlefield 2, dirt 2, nba 2k10 κτλ κτλ Επίσης πόση διαφορά φαντάζεσαι ότι έχει ένα λαπτοπ 13.3" από ένα 14" σε μέγεθος?

Το ένα τυγχάνει να το έχω και το άλλο το τσέκαρα σε Πλαίσιο και Mediamarkt. Ήταν πολύ ζεστό και στο πάνω και στο κάτω μερος...κλασσικό toshiba. Έπίσης τυγχάνει να έχω αλλάξει καμιά 50αρια λαπτοπ μέχρι στιγμής και μπορώ και αξιολογώ με σχετική ευκολία την θερμική συμπεριφορά ενός λαπτοπ. Η Sony σε αυτό τον τομέα παίζει χωρίς αντίπαλο.

Σε τι διαφωνείς από αυτά που είπα...δεν μου είπες ούτε ένα χαρακτηριστικό από αυτά που προανέφερα (*) στο οποίο το toshiba είναι καλύτερο από το vaio. Όποτε να είχαμε να λέγαμε....

(*) Ποιότητα, πληκτρολόγιο, touchpad, οθόνη, design, σύστημα ψύξης, κάρτα γραφικών, απόδοση

σου ειπα οτι διαφωνω; δεν διαβαζεις σωστα τι γραφω. δεν σεβεσαι μια διαφορετικη αποψη και το μυνημα που εγραψες τωρα επρεπε να το χες γραψει πριν τεκμηριωμενο σωστα και οχι με φαμφαρες και φρασεις εντυπωσιασμου.

για τα πληκτρολογια εχεις αδικο γιατι σχεδον ολες οι αλλες εταιριες εχουν χειροτερα πληκτρολογια

για το design παλι ειναι υποκειμενικο το σχολιο σου (και το παραδειγμα παλι ειναι ατυχες και ακραιο λες και το vaio εχει καλυτερο μπουστο και το toshiba γλουτους)

για την καρτα γραφικων το vaio εχει καλυτερη ναι καλο ειναι να εχεις και gaming στην εξισωση αλλα σε φορητο αυτης της κατηγοριας περιοριζει σημαντικα τον λογο που το αγοραζεις την αναμονη και την φορητοτητα.

επισης το οτι ειναι πιο ζεστο στην αφη δεν λεει κατι το θεμα ειναι τι θερμοκρασιες εχουν τα υλικα στο εσωτερικο. εχω παραδειγμα με vaio και toshiba προηγουμενης γενιας με 9600 και τα δυο που ειχαν ιδιες θερμοκρασιες gpu μετα απο πολυωρο gaming (Toshiba Qosmio G50 66-68 βαθμοι Sony VAIO AW 72-79 βαθμοι και ενα ταπεινο HP 82...) και το vaio ηταν δροσερο στην αφη αλλα ο ανεμιστηρας ελικοπτερο και εβγαζε λαβα, το toshiba ηταν πιο ζεστο εξωτερικα γιατι προφανως εδιωχνε με διαφορετικο τροπο την θερμοτητα (παλι το επιχειρημα δεν ειναι πληρες γιατι δεν μπορω να σου θεσω μεγαλο αριθμο παραδειγματων σχετικα οπως και συ αντιστοιχα). το οτι τα δες σε demo δεν μου λεει τιποτα. και τα mac book pro οταν ειναι σε προφιλ εξοικονομισης μπαταριας ειναι αρκετα ζεστα γιατι απενεργοποιουν σχεδον πληρως τον μηχανισμο ψυξης αλλα τι σημαινει οτι εχουν ανεπαρκες συστημα;

και το αλλο ατρανταχτο επιχειρημα οτι "μπορώ και αξιολογώ με σχετική ευκολία την θερμική συμπεριφορά ενός λαπτοπ" δεν περιμενεις να το παρω στα σοβαρα. εχω χειριστει πολλαπλασιο αριθμο λαπτοπ απο αυτα που αναφερεις. αλλα ποτε δεν ειπα οτι μπορω να βγαλω 3dmark 06 μυριζοντας το λαπτοπ.

δεν κανω συγκριση vaio toshiba. αναφερω μια διαφορετικη αποψη χωρις ακροτητες και εντυπωσεις. και υποστηριζω toshiba (και dell) λογω αξιοπιστιας και σερβις (προσωπικη εμπειρια και απο παρα πολλους γνωστους και συνεργατες, με πτωσεις ενω δουλευαν, κακομεταχειριση και πολλα δεινα).

τα vaio ναι ειναι αντικειμενικα καλοσχεδιασμενα με περισσοτερα χαρακτηριστικα (σε λιγοτερα λεφτα απο toshiba με πλουσια γκαμα αλλα δεν εχουν το ιδιο ονομα απο θεμα αξιοπιστιας σε σχεση με τα vaio.

Δημοσ.

για τα πληκτρολογια εχεις αδικο γιατι σχεδον ολες οι αλλες εταιριες εχουν χειροτερα πληκτρολογια

Εξακολουθώ να διαφωνώ κάθετα οπότε δεν χρειάζεται να το ξανασχολιάσουμε το θέμα.

για το design παλι ειναι υποκειμενικο το σχολιο σου (και το παραδειγμα παλι ειναι ατυχες λες και το vaio εχει καλυτερο μπουστο και το toshiba γλουτους)

Με αναγκάζεις να φέρνω τέτοια παραδείγματα όταν προσπαθείς να αμφισβητήσεις κάτι κοινά αποδεκτό. Ετσι λοιπόν όσο και αν μερικά πράγματα είναι υποκειμενικά η συντρηπτική πλειοψηφία θα εξακολουθεί να θεωρεί τις ferrari καλοσχεδιασμένες, την ζιζελ ομορφότερη από την Βασιλειάδου, την Μπαρτσελόνα ομαδάρα και τα harman/kardon καλά ηχεία κοκ

γιγια την καρτα γραφικων το vaio εχει καλυτερη ναι καλο ειναι να εχεις και gaming στην εξισωση αλλα σε φορητο αυτης της κατηγοριας περιοριζει σημαντικα τον λογο που το αγοραζεις την αναμονη και την φορητοτητα.

Στάσου γιατί θα με τρελλάνεις...:fear:

- πόση μεγαλύτερη αναμονή δλδ θα έχει ένα λαπτοπ αν φοράει την Nvidia 310Μ ή την Nvidia 330M?

- Επίσης η φορητότητα που κολλάει? Το κάσωμα ενός μοντέλου δεν αλλάζει είτε φοράς την Nvidia 230M, είτε την 310Μ είτε την Intel 4500.

επισης το οτι ειναι πιο ζεστο στην αφη δεν λεει κατι το θεμα ειναι τι θερμοκρασιες εχουν τα υλικα στο εσωτερικο. εχω παραδειγμα με vaio και toshiba προηγουμενης γενιας με

Ο τρόπος που αποβάλλει ένα μηχάνημα τις θερμοκρασίες και η άνεση που παρέχει ειδικά στα σημεία που έρχονται σε επαφή με το ανθρώπινο σώμα (Palmrest, πληκτρολόγιο, touchpad και κάτω μέρος) είναι αναπόσπαστο και πολύ σημαντικό μέρος της θερμικής συμπεριφοράς και της γενικότερης λειτουργίας του συστήματος ψύξης. Η Sony τα καταφέρνει μια χαρά στο παραπάνω θέμα και εκτός αυτού μπορώ να πώ ότι έχει και απίστευτα αθόρυβα μηχανήματα. Δεν θυμάμαι να έχω συναντήσει κάτι καλύτερο σε οποιαδήποτε εταιρεία...και δεν αναφέρομαι μόνο στο CW αλλά και σε όλα τα παλαιότερα vaio που είχα. Αν πάλι κάποιον τον ικανοποιεί περισσότερο το να ζεσταίνει τα χέρια του την ώρα που πληκτρολογεί ή τα τρυφερά του όταν βάζει το λαπτοπ στα πόδια του, τότε ας πάρει Toshiba.

Και επίσης μην "φορτώνεις"....κουβέντα κάνουμε.

Δημοσ.
Εξακολουθώ να διαφωνώ κάθετα οπότε δεν χρειάζεται να το ξανασχολιάσουμε το θέμα.

Με αναγκάζεις να φέρνω τέτοια παραδείγματα όταν προσπαθείς να αμφισβητήσεις κάτι κοινά αποδεκτό.

Στάσου γιατί θα με τρελλάνεις...:fear:

- πόση μεγαλύτερη αναμονή δλδ θα έχει ένα λαπτοπ αν φοράει την Nvidia 310Μ ή την Nvidia 330M?

- Επίσης η φορητότητα που κολλάει? Το κάσωμα ενός μοντέλου δεν αλλάζει είτε φοράς την Nvidia 230M, είτε την 310Μ είτε την Intel 4500.

Ο τρόπος που αποβάλλει ένα μηχάνημα τις θερμοκρασίες και η άνεση που παρέχει ειδικά στα σημεία που έρχονται σε επαφή με το ανθρώπινο σώμα (Palmrest, πληκτρολόγιο, touchpad και κάτω μέρος) είναι αναπόσπαστο μέρος της θερμικής συμπεριφοράς και της γενικότερης λειτουργίας του συστήματος ψύξης. Η Sony τα καταφέρνει μια χαρά στο παραπάνω θέμα και εκτός αυτού μπορώ να πώ ότι είναι και απίστευτα αθόρυβα τα μηχανήματα της. Δεν θυμάμαι να έχω συναντήσει κάτι καλύτερο σε οποιαδήποτε εταιρεία...και δεν αναφέρομαι μόνο στο CW αλλά και σε όλα τα παλαιότερα vaio που είχα. Αν πάλι εσένα σε ικανοποιεί περισσότερο να ζεσταίνεις τα χέρια σου την ώρα που πληκτρολογείς ή τα τρυφερά σου όταν βάζεις το λαπτοπ στα πόδια, τότε πάρε Toshiba.

1. για το πληκτρολογιο ok.

2. για το design αρκουσε να πεις οτι ειναι κοινα αποδεκτο. οχι να πετας ατυχη παραδειγματα. δεν σε αναγκασα ξεκαθαρισα οτι ειναι υποκειμενικο και δεν μ αρεσουν τα γυαλιστερα πλαστικα.

3. παλι δεν καταλαβες δεν λεω για την 310 κοντρα στην 330. λεω οτι οποιαδηποτε καρτα γραφικων dedicated αν δεν σου χρειαζεται σε μικρο λαπτοπ (οπως στο θεμα εδω) ειναι αχρηστη γιατι κοβει απο την διαρκεια της μπαταρια. το ανεφερα για να υποστηριξω το επιχειρημα υπερ του Τ130 (και του vaio Y).

4. σε toshiba δεν ειχα ποτε προβλημα με τα palmrest μονο στην περιοχη κοντα στην γριλια και μονο οταν ετρωγε σκισιμο. δεν κανω το εγκλημα να εχω το λαπτοπ στα ποδια οχι για την θερμοτητα που ειναι η πιο αθωα αλλα γιατι δεν θελω να το χω κοντα σε καμμια περιπτωση με RF πομποδεκτη (wifi) και μια σειρα συσκευες (ειδικα ο σκληρος) που σε κοντινη αποσταση εκπεμπουν στα >>>>> μου ηλεκτρομαγνητικο θορυβο. τελος δες εδω και εδω σχετικα με τις θερμοκρασιες. http://www.notebookcheck.net/Review-Toshiba-Satellite-U500-115-Notebook.22051.0.html και εδω http://www.notebookcheck.net/Review-Sony-Vaio-VPC-CW2S1E-L-Notebook.27414.0.html

δεν νομιζω να ειναι τοσο χαοτικα τα πραγματα και απολυτα οπως τα παρουσιαζεις.

Δημοσ.

Παιδια καλησπέρα,

έλειπα για πασχα και σήμερα επέστρεψα ... ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας ... δεν το εχω δει το τοσιμπα απο κοντα να δουλευει οπότε δεν έχω ακόμα γνώμη ... αυτο με τους επεξεργαστές του SU που μου είπατε .. εάν έκανα μια αντιστιχεία με πχ core 2 duo για ποιο μοντέλο θα μιλάγαμε? για εναν core 2 duo 4400 ?? Πόση διαφορά έχει με ένα ι3? πχ για να είμαι στον εχπλορερ και να σερφάρω .... να έχω το φλασγκετ και να κατεβαζει απο ραπιντσεαρ θα κάνει δουλειά ο SU ???

Δημοσ.
Παιδια καλησπέρα,

έλειπα για πασχα και σήμερα επέστρεψα ... ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας ... δεν το εχω δει το τοσιμπα απο κοντα να δουλευει οπότε δεν έχω ακόμα γνώμη ... αυτο με τους επεξεργαστές του SU που μου είπατε .. εάν έκανα μια αντιστιχεία με πχ core 2 duo για ποιο μοντέλο θα μιλάγαμε? για εναν core 2 duo 4400 ?? Πόση διαφορά έχει με ένα ι3? πχ για να είμαι στον εχπλορερ και να σερφάρω .... να έχω το φλασγκετ και να κατεβαζει απο ραπιντσεαρ θα κάνει δουλειά ο SU ???

αν πας σε SU δες τους 4100 και 7300 (η τον 9400 ακομα καλυτερα)

εδω μερικα συγκριτικα http://www.cpubenchmark.net/cpu_lookup.php?cpu=Intel+SU4100+%40+1.30GHz

http://www.cpubenchmark.net/cpu_lookup.php?cpu=Intel+SU7300+%40+1.30GHz

κανει τα παντα εκτος απο gaming και επιλεγεις τετοιο λαπτοπ μονο αμα πραγματικα θες τεραστια αναμονη. αν θες λαπτοπ μονο για νετ και απλη χρηση (ταινιες 1080p office internet, δηλαδη τα παντα εκτος απο gaming) μπορεις να πας και σε πιο απλες λυσεις. http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Sony-Vaio-Vpc-Eb1J1E-Wi-VPCEB1J1E-WI.htm

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...