WizeMan Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Εδώ και κάτι μήνες υπάρχει το πρόβλημα και τελικά έχει καταντήσει σπαστικό Στο google images δεν μου δείχνει καμία εικόνα στα thumbnails (ενώ αν ψάξω μέσω του Google Search εκεί που λέει αποτελέσματα εικόνων φαίνονται) Το ίδιο γίνεται και στο Youtube: Επίσης όσον αφορά το youtube, δεν εμφανίζονται τα embedded videos (π.χ. εδώ στο insomnia) με την πρώτη, πρέπει να κάνω πολλά refresh και ΙΣΩΣ θα εμφανιστεί Σας έχει συμβεί και αν ναι τι κάνατε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag3d Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Εμένα όλα δουλεύουν φυσιολογικά. Αν είσαι με Firefox, δοκίμασε να κάνεις "Tools / Clear Recent History / Cache" μήπως και σου φτιάξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizeMan Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Εμένα όλα δουλεύουν φυσιολογικά. Αν είσαι με Firefox, δοκίμασε να κάνεις "Tools / Clear Recent History / Cache" μήπως και σου φτιάξει. Ευχαριστώ για την απάντηση. Ξέχασα να αναφέρω ότι το κάνει με όλους τους Browsers (FF, SAFARI, CHROME) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marselus Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Για Safari δες εδώ: http://discussions.apple.com/thread.jspa?threadID=2139075&start=15&tstart=0 Change the Firewall settings under '*DoS Detect Criteria*' thus:'*Maximum incomplete TCP/UDP sessions number from same host*' changed from 10 to 50. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizeMan Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Για Safari δες εδώ:http://discussions.apple.com/thread.jspa?threadID=2139075&start=15&tstart=0 Έπαιξε τέλεια!! Thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizeMan Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Τελικά δεν λύθηκε εντελώς το πρόβλημα, τα embedded videos σπάνια μου εμφανίζονται στις σελίδες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marselus Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Έχω την εντύπωση πως αυτό είναι πρόβλημα του Youtube και όχι του browser. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizeMan Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Έχω την εντύπωση πως αυτό είναι πρόβλημα του Youtube και όχι του browser. Το κάνει και σε άλλους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marselus Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 το έχω συναντήσει αρκετές φορές στον Safari αλλά και στον firefox. Τις εικόνες πλέον στις εμφανίζει στο Google? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizeMan Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 τα google images παίζουν τουλάχιστον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Loser Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 αν στο κάνει μόνο στο youtube δοκίμασε να ενεργοποιήσεις την html5 επιλογή του youtube εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizeMan Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 αν στο κάνει μόνο στο youtube δοκίμασε να ενεργοποιήσεις την html5 επιλογή του youtube εδώ Ήδη το εχω κάνει λες να φταίει αυτό;;; Edit : δεν έχει διαφορά τελικά είτε enabled είτε disabled... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.