liopyr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Εγώ ξεκίνησα. Έβαλα τα πολεμικά μου και κατέβηκα να διαδηλώσω. Κάπου στην πορεία θυμήθηκα πως δε ξέρω εναντίον ποιανού να το κάνω, και γύρισα πίσω. (έχουμε πλάκα εδώ μέσα ε).
apd453 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Προσωπικά πιστεύω πως ήταν πράξη ακροδεξιού...τους τελευταίους μήνες έχουν παραλογίσει τελείως και γι'αυτό θα τους είχα ικανούς για το οτιδήποτε. Μπορεί ναι, μπορεί όχι. Δεν έχει και πολύ σημασία εξάλλου το ποιος. Αυτές είναι οι συνέπειες της λογικής του "ότι δεν το γουστάρω το βάζω και μια βόμβα". Η βία φέρνει βία. Ο παραλογισμός είναι βασικό γνώρισμα των άκρων γενικά. Το να βάζεις βόμβες είναι ακραίο.
Sylvia88 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Μπορεί ναι, μπορεί όχι. Δεν έχει και πολύ σημασία εξάλλου το ποιος. Αυτές είναι οι συνέπειες της λογικής του "ότι δεν το γουστάρω το βάζω και μια βόμβα". Η βία φέρνει βία. Ο παραλογισμός είναι βασικό γνώρισμα των άκρων γενικά. σωστό και αυτό ...
@@sos@@ Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Περισυλλογή,θλίψη, αηδία και ντροπή. Ες αύριον τα σπουδαία.
freedubus Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Περισυλλογή,θλίψη, αηδία και ντροπή. Και νηστεία. Βενσερέμος!
@@sos@@ Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Μπαπουνασαςπερισυλλέξουν.δεν θα καταφέρεις τίποτα σήμερα διάολε, τόσο χάλια...
KilliK Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 δεν ξερω αν το δεν εχετε καταλαβει ακομα,αλλα τα τελευταια χρονια εχουμε παψει να ειμαστε πλεον ευρωπαικη χωρα (οχι οτι ειμασταν) αλλα εχουμε πλεον μετατραπει σε μια νοτιο-αμερικανικη τριτοκοσμικη. Διεφθαρμενες κυβερνησεις και κρατικος μηχανισμος,διαλυση της μικρομεσαιας ταξης και ταξικος διαχωρισμος πλεον σε πλουσιους και φτωχους,ανεργια,τρομοκρατια,γκετο,παραγκουπολες,ληστειες και απαγωγες,κτλ κτλ και ειναι ακομα νωρις,τα πραγματα θα χειροτερεψουν πολυ περισσοτερο. τεσπα αρχισε ο Κανακης,ας παω να γελασω λιγο με τα χαλια μου αφου ειμαι ανικανος να σταματησω την πορεια της πατριδας μου στην τελικη καταστροφη της.
Luxx Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 ΓΙατι φοβαμαι οτι δε προκειται για τρομοκρατικη ενεργεια, αλλα για φασιστικη; Στοχος οι μεταναστες και οχι καποια τραπεζα ή καποιος πλουσιος. Αν και γερνω προς τον εθνικισμο, ντρεπομαι αν οντως ισχυει κατι τετοιο.. Σε καμμια περιπτωση δε αξιζει να πεθαινει κανενας.
apd453 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 ΓΙατι φοβαμαι οτι δε προκειται για τρομοκρατικη ενεργεια, αλλα για φασιστικη; Στοχος οι μεταναστες και οχι καποια τραπεζα ή καποιος πλουσιος. Αν και γερνω προς τον εθνικισμο, ντρεπομαι αν οντως ισχυει κατι τετοιο.. Σε καμμια περιπτωση δε αξιζει να πεθαινει κανενας. Τρομοκρατική=φασιστική. Οπότε μέσα είσαι όπως και να είναι.
firewalker Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 ΓΙατι φοβαμαι οτι δε προκειται για τρομοκρατικη ενεργεια, αλλα για φασιστικη; Συνήθως τέτοιες οργανώσεις δεν κάνουν επιθέσεις αυτού του είδους.
liopyr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Συνήθως τέτοιες οργανώσεις δεν κάνουν επιθέσεις αυτού του είδους. True. Συνήθως μαχαιρώνουν στην ψυχρα.
firewalker Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 True.Συνήθως μαχαιρώνουν στην ψυχρα. True. Μαζεύονται αρκετοί και στήνουν "σκηνικά". Άλλωστε αυτές οι ομάδες έχουν στους κόλπους τους (συνήθως) άτομα που γνωρίζουν καλά από εκρηκτικούς μηχανισμού και που να τους τοποθετούν για μεγιστοποίηση απωλειών. Δεν θα έκαναν κάποιο τόσο τυφλό χτύπημα. Περισσότερο μου μοιάζει για κάποια οργάνωση της πλάκα (όπως όπως οι "Μαλάκες της φωτιάς") που άλλο ήθελαν και άλλο έκαναν. Ποτέ δεν ξέρεις όμως. Μέχρι και προβοκάτσια από πολλές μεριές μπορεί να είναι. Όπως και να έχει την ίδια μούρη έχουν. Μπάσταρδοι.
katerina_a_86 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Εγώ ξεκίνησα.Έβαλα τα πολεμικά μου και κατέβηκα να διαδηλώσω. Κάπου στην πορεία θυμήθηκα πως δε ξέρω εναντίον ποιανού να το κάνω, και γύρισα πίσω. (έχουμε πλάκα εδώ μέσα ε). Λες και όταν δεν γύριζες πίσω ήξερες εναντίον ποιανού το έκανες. (δεν το λέω για σένα ειδικά) http://www.youtube.com/watch?v=asumcAp2emc Απλά τα λέει όπως είναι! Δεν ξέρω γιατί αλλά μου προκαλεί αναγούλα όταν cool και αστείοι τύποι με κοντά μπλουζάκια έχουν στιγμές σοβαρότητας με κοινωνικά μηνύματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.