Linus_21 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Σαν να τα μασάνε..... Και σε συνδυασμό με το μέρος που έγινε η έκρηξη μπορεί να εκπλαγούμε, για το αν ήταν αριστερά η δεξιά ζώα
firewalker Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 και γι'αυτό μάλλον η βόμβα φαίνεται να έμεινε 15 ώρες μέσα στον κάδο καθώς δεν τους πήραν στα σοβαρά και δεν εκκενώθηκε η περιοχή Νομίζω ότι η βόμβα ήταν ωρολογιακή και όχι ελεγχόμενη μέσω κάποιου τηλεχειρισμού.
benign Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Φαντασου τι θα γινει αν ξεχασει κανεις στο τραινο σε καποιο σταθμο(κατα προτιμηση Κατω Πατησια) καμμια σακκουλα αυριο,μεθαυριο.Θα πεταχτουν ολοι απο τα παραθυρα.
Tilemaxx Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Πολύ φοβάμαι οτι σύντομα θα έχουμε τα νεα Δεκεμβριανά. Δεν ξέρω με τι τρόπο.
benign Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Μου αρεσει που μου την λενε και μερικοι φιλοι μου που θα παω Μουντιαλ στην Ν.Αφρικη πως ειναι επικινδυνα.
De@th L0rd Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 ο κοσμηματοπώλης τα έδωσε όλα και δεν έκανε τον παλικαρά....όπως και ο αφγανός δεν έκανε τίποτα... μιλάμε για στυγνά εγκλήματα... Δε μπορώ να το ξέρω αυτό από τη στιγμή που το λένε τα ΜΜΕ αυτό και βάζουν την οποιαδήποτε σάλτσα για να προκαλέσουν ντόρο. Αν ήξερα τους άμοιρους και τις οικογενειές τους θα μπορούσα να εκφέρω άποψη. Μέχρι τότε θέλω να σκέφτομαι θετικά.
SlimData Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δε μπορώ να το ξέρω αυτό από τη στιγμή που το λένε τα ΜΜΕ αυτό και βάζουν την οποιαδήποτε σάλτσα για να προκαλέσουν ντόρο. Αν ήξερα τους άμοιρους και τις οικογενειές τους θα μπορούσα να εκφέρω άποψη. Μέχρι τότε θέλω να σκέφτομαι θετικά. τι εννοείς? τι θετική σκέψη μπορείς να κάνεις σε μια δολοφονία??????
Nauseas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Νομίζω ότι η βόμβα ήταν ωρολογιακή και όχι ελεγχόμενη μέσω κάποιου τηλεχειρισμού. Υπέθεσα οτι ήταν τηλεχειριζόμενη γιατί απ'οτι διαβάζω δεν έχουν βρεί ορολογιακό μηχανισμό. Πιθανότατα να έχεις δίκιο, στέκει καλύτερα ο ορολογιακός καθώς δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να σταματήσεις την έκρηξη βλέποντας οτι δεν έχει εκκενωθεί η περιοχή.
ksaplostra Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Καλα ρε παιδιά ενταξει,σε 30 χρονια (')τρομοκρατίας(') έχουμε 3 αθώους νεκρούς κι αμεσως άρχισαν οι συγκρίσεις....εντάξει μην ανησυχείτε δεν θα πάθετε τιποτα,ειδικά απο τη στιγμή που δεν ψάχνετε σε κάδους για να βγάλετε το φαγητό σας.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δεν θέλω καν να ρωτήσω πώς μέτρας τους "αθώους" και τους "ένοχους" και τους βγάζεις τρεις.
Erwdios Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Νομίζω ότι θα πρέπει σιγά, σιγά να αρχίσουμε να συζητάμε αυστηρότερες ποινές για τέτοιοιυ είδους "ανθρώπους". Μπαίνει ο άλλος μέσα στο ΠΡΟΠΟτζίδικο, του φυτεύει του άμοιρου μία σφαίρα στο κεφάλι για να πάρει 1000€-3000€. Αυτοί οι τύποι πραγματικά πρέπει να δικαστούν με μεσαιωνικές μεθόδους και να καούν ζωντανοί. ΔΕΝ κάνω καθόλου πλάκα. Να καούν ζωντανοί και μάλιστα ο ένας μετά τον άλλο, για να βλέπουν τη φρίκη στο πρόσωπο του συνεργάτη τους.
ksaplostra Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δεν θέλω καν να ρωτήσω πώς μέτρας τους "αθώους" και τους "ένοχους" και τους βγάζεις τρεις. δεν υπάρχει ενοχος,υπάρχει ο αθώος και ο στόχος,ο στόχος ειναι στόχος και δεν εξετάζω τα πως τι και γιατί,ο αθώος ειναι ένας απο τους 3 των τελευταίων 30 χρόνων,τηλεφωνήτρια(νομίζω)αξαρλιαν και το παιδί. Μην βάζουμε στην ιδια θεση το κοινο έγκλημα,οπως τα 3 της τελευταίας ημέρας με τα πολιτικά χτυπήματα γιατί ειναι σα να εξισώνουμε μια πέτρα με εναν βαλλιστικό πύραυλο...
apd453 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Όταν υπάρχει θύμα υπάρχει και θύτης. Αμερικανιές του τύπου παράπλευρες απώλειες είναι τουλάχιστον για γέλια.
ksaplostra Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Όταν υπάρχει θύμα υπάρχει και θύτης. Αμερικανιές του τύπου παράπλευρες απώλειες είναι τουλάχιστον για γέλια. αποτελεί τραγωδία ο θάνατος ενος αθώου ανθρώπου και ειδικά ενος παιδιού(και μάλιστα μετανάστη,εφόσον υποτίθεται οτι κόπτεσαι γιαυτους(γενικά μιλώντας). είναι ομως και σε πολυ μεγάλο βαθμό αναμενόμενο.(αν ισχύουν τα περί πυρήνων,επαναστατικούς κλπ και δεν πρόκειται για ακροδεξιό,που δεν το νομίζω,χτύπημα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.