Nauseas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Μπορούμε να διαδηλώσουμε επι τη ευκαιρία και εναντίον των εμπόρων ναρκωτικών, των μαστροπών, των δολοφόνων με καλάζνικοφ, εναντίον του θανάτου του Σαρτρ ή εναντίον του θανάτου γενικότερα Με την διαδήλωση ασκείς πίεση προς την εξουσία αιτούμενος κάτι απο αυτήν, εδώ τί να αιτηθείς? Καλύτερη αστυνόμευση? Δεν νομίζω οτι αυτό είναι το ζητούμενο Το σενάριο το οτι οι βομβιστές θα σκεφτούν ώριμα μετά απο μια πιθανή διαδήλωση και θα σταματήσουν τις επιθέσεις είναι μάλλον επιστημονικής φαντασίας
_hopelesscase_ Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Διαδηλωση εναντιον του οποιουδηποτε αριστεροδεξιου καραγκιοζη που σκοτωνει ενα παιδι.Τοσο απλο ειναι. Ξαφνικά μας έπιασε οξεία πολιτικοποίηση και ευαισθητοποίηση, επειδή καταπίνουμε αμάσητα ό,τι μας προστάξουν από την ΤιΒί. Καθόλου τυχαία, οι πολιτικές συζητήσεις στο Ινσόμνια (που δεν είναι παρά μικρογραφία της ελλ.κοινωνίας) παίρνουν φωτιά κάθε φορά που τα κανάλια αναδεικνύουν κάποιο θέμα ως πολιτικό. Για αυτά που λέει η εικόνα που επισυνάπτω, δεν νομίζω ότι σηκώθηκε από τον καναπέ του κανείς από σας που διαρρηγνύετε ξαφνικά τα ιμάτιά σας για δικαιοσύνη, θέλετε να πάτε για πρώτη φορά στη ζωή σας σε διαδήλωση κλπ.κλπ. Αν και οι ένοχοι είναι πολύ πιο φανεροί απ' ό,τι αυτοί της βομβιστικής επίθεσης στα πατήσια. Περιττεύει να αναφερθώ στις ψευτοευαισθησίες των ΜΜΕ για "την καημένη οικογένεια των Αφγανών που πέρασαν τόσα πολλά" κλπ. Μέχρι το απόγευμα της Κυριακής, όλοι αυτοί ήταν "λαθρομετανάστες εγκληματίες", για τα δελτία ειδήσεων.
gf030 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Μπορούμε να διαδηλώσουμε επι τη ευκαιρία και εναντίον των εμπόρων ναρκωτικών, των μαστροπών, των δολοφόνων με καλάζνικοφ, εναντίον του θανάτου του Σαρτρ ή εναντίον του θανάτου γενικότερα Με την διαδήλωση ασκείς πίεση προς την εξουσία αιτούμενος κάτι απο αυτήν, εδώ τί να αιτηθείς? Καλύτερη αστυνόμευση? Δεν νομίζω οτι αυτό είναι το ζητούμενο Το σενάριο το οτι οι βομβιστές θα σκεφτούν ώριμα μετά απο μια πιθανή διαδήλωση και θα σταματήσουν τις επιθέσεις είναι μάλλον επιστημονικής φαντασίας Ενω το σεναριο οτι μετα απο μια διαδηλωση η εξουσια θα γινει καλυτερη δεν ειναι επιστημονικης φαντασιας, ενταξει. Στα του Δεκεμβρη για τον χαμο του Αλεξη εγινε (πολυ σωστα) αυτο που εγινε. Για τον χαμο προχτες του παιδιου ακρα του ταφου σιγη. Δυο ειναι οι λογοι που δεν εγιναν διαδηλωσεις: 1. Δεν τον σκοτωσε μπατσος. 2. Ηταν αφγανοπουλο. Διαλιεχτε.
Lucifer Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 2. Ηταν αυγανοπουλο. Αν δε σπάσεις αυγανόπουλα, ομελέτα δεν κάνεις.
@@sos@@ Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δεν ειδα καμια συγκεντρωση, πορεια, διαδηλωση απο τον "χωρο".Δικαιολογημενα, τον δεπενταχρονο δεν τον σκοτωσε μπατσος, παιζει ναναι και τιποτα "δικοι" μας. Η υποκρισια στο μεγαλειο της. ο καθένας μας μπορεί να κάνει ότι νιώθει, να εκφράσει την θλίψη του,τον πόνο του,την συμπαράσταση του, την αλληλεγγύη του με όποιον τρόπο νομίζει πως τον εκφράζει, μπορεί να πάει στο σημείο που το παιδί δολοφονήθηκε και να τιμήσει την μνήμη του και να θρηνήσει τον χαμό τουο καθένας μας ατομικά, ο χώρος θα αποφασίσει συλλογικά, καταλαβαίνεις, νομίζω , τι σημαίνει αυτό και τον χρόνο που προυποθέτει...
tzizzz Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Αν δε σπάσεις αυγανόπουλα, ομελέτα δεν κάνεις. πόσα αυγανόπουλα χρειάζονται για μια ομελέτα ?
tolis_01 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δυο ειναι οι λογοι που δεν εγιναν διαδηλωσεις: 1. Δεν τον σκοτωσε μπατσος. Προφανές δεν είναι πως είναι το 1; Η δουλειά του μπάτσου είναι να φροντίζει να τηρούνται οι νόμοι. Αν κάνει το αντίθετο είναι λογικό να υπάρχουν διαδηλώσεις. Η δουλειά του τρομοκράτη (?) είναι να σκοτώνει. Δεν νομίζω πως θα διαδηλώσει κανείς γι'αυτό.
gf030 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Αν δε σπάσεις αυγανόπουλα, ομελέτα δεν κάνεις. Ελα ντε, βιασυνη.
random Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Έτσι για την ιστορία ο άνθρωπος λεγόταν Χαμί Νατζάφι. Η αδερφή του, Φερστέ Νατζάφι. Επίσης, είχε μια μάνα, έναν πατέρα, και τρείς άλλες αδελφές. όπως πιθανόν είχε και ο "15χρονος απο το Ψυχικό" Ήθελα τα παιδιά μου να μάθουν τη γλώσσα και να ζήσουμε σε μια χώρα που θαυμάζαμε για τον πολιτισμό της. .... θα παραμείνω στην Ελλάδα' date=' μόνο που αυτή τη φορά θα έχω έναν λόγο παραπάνω, αφού εδώ θα είναι θαμμένος ο γιος μου. [/quote'] http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4567718&ct=1 http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4567549
Teaser Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Εχμ, να είμαστε και λίγο σοβαροί έτσι. Διαδήλωση εναντίον του άγνωστου βομβιστή; Με αίτημα να μη σκοτώνει αθώους; Όχι, πολύ απλά, εναντίον του κράτους και των αρμοδίων που αφήνουν να συμβαίνουν τέτοια πράγματα και δεν έχουν μπουζουριάσει ακόμα τους δολοφόνους. Αν δε σπάσεις αυγανόπουλα, ομελέτα δεν κάνεις. Προφανές δεν είναι πως είναι το 1; Η δουλειά του μπάτσου είναι να φροντίζει να τηρούνται οι νόμοι. Αν κάνει το αντίθετο είναι λογικό να υπάρχουν διαδηλώσεις. με την ίδια λογική (σωστή) η δουλειά ή υποχρέωση των πολιτών είναι να τηρούν τους νόμους και να σέβονται την ηρεμία και τη ζωή των συνανθρώπων τους. Άρα να μην βομβίζουν και να μη σκοτώνουν.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Βομβαρδιζουν ρε Teaser. Ακου βομβιζουν. αφηστε την ελληνικη γλωσσα να εξελιχθει μια που για ολα τα υπολοιπα δε φαινεται να υπαρχει ελπιδα
Teaser Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Βομβαρδιζουν ρε Teaser. Ακου βομβιζουν. Χαχαχαχα σωστός μου φάνηκε πιο εύκολο έτσι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.