Προς το περιεχόμενο

Νεκρός δεκαπεντάχρονος από βόμβα στα Πατήσια.

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
για αυτό δεν θα συνεννοηθούμε εμείς οι δύο ,γιατί γράφεις χωρίς να γνωρίζεις και δεν γνωρίζεις γιατί δεν εμβαθύνεις στα πράγματα,τα κοιτάς επιφανειακά :-)

Ψεύδεσθαι ανελεύθερον. Αλήθεια γενναίον

ελπίζω να κατάλαβες ;)

αν θες όμως να εμβαθύνεις ο γούγλης σε περιμένει...

Αν δεν γνωρίζω εγώ τότε γνωρίζει η αντιτρομοκρατική που σε ανακοίνωση της λέει ότι η προκήρυξη είναι ψέυτικη. Σου το είχα πει.;)

• Απαντ. 162
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αν δεν γνωρίζω εγώ τότε γνωρίζει η αντιτρομοκρατική που σε ανακοίνωση της λέει ότι η προκήρυξη είναι ψέυτικη. Σου το είχα πει.;)
μάλλον έχεις μπερδευτεί;)

ξεμπέρδεψέ τα και τα ξαναλέμε...

Δημοσ.

Μήπως ζεις με ένα φαντασιακό της "Ευρώπης" εντελώς άκυρο;

Μήπως νομίζεις ότι η Γαλλία είναι ο πύργος του Άιφελ, το Καρτιέ Λατέν και το Λούβρο; Και η εξέγερση στα παρισινά προάστεια από πού προέκυψε τότε;

Η Γερμανία φαντάζεσαι πως είναι μια χώρα όπου όλοι ευημερούν, χωρίς ανεργία, χωρίς άστεγους πρώην αστούς σαν εμένα και σένα, χωρίς νεοναζί, χωρίς εμπρησμούς σπιτιών μεταναστών; Πιστεύεις, ξεφυλλίζοντας τουριστικά φυλλάδια, ότι οι πλούσιες χώρες δεν έχουν φτωχούς ανθρώπους; Δεν έχουν ανεργία, γκέτο, παραγκουπόλεις; Θα αστειεύεσαι μάλλον. Μα αυτά είναι συστατικά στοιχεία των οικονομικών δομών που στηρίζουν αυτά τα κράτη, απλά τα κράτη λόγω επιτυχημένου μάνατζμεντ σε όλα τα επίπεδα, γνωρίζουν πώς να τα κρύβουν επιμελώς (κάτω από το χαλάκι της αντίληψης ότι στο κοινωνικό περιθώριο ανήκουν όσοι το... αξίζουν, κι οι υπόλοιποι ας κοιτάμε την πάρτη μας).

Αλλά να μη σε στενοχωρώ, γύρνα στο άλλο κανάλι που δείχνει το ταξίδι που κέρδισαν οι παίκτες του ριάλιτι στη Eurodisney. Πωπω, Ευρώπη ρε παιδί μου, όχι τριτοκοσμικές καταστάσεις όπως εδώ.

Οι δυτικές κοινωνίες του 21ου δεν είναι παράδεισοι για όλους τους πολίτες τους, αντίθετα ο "πλούτος" παράγεται πατώντας στην εξαθλίωση κάποιων δεύτερης και τρίτης κατηγορίας πολιτών. Λυπάμαι που υπάρχει κόσμος που δεν έχει διερωτηθεί ποτέ τίποτα γι' αυτό που του σερβίρουν ως ζωή, γνώση, πραγματικότητα. Και απλά γουστάρει να βρεθεί με τη μεριά των βολεμένων (=να λειτουργεί το κράτος βρε παιδί μου, να μπορείς να αλλάζεις αμάξι κάθε δύο χρόνια σας άνθρωπος) και απ' τη μεριά της απάθειας.

Αλλά είχε ο καιρός γυρίσματα, και τώρα μέσα στους συσχετισμούς της Ευρώπης, η Ελλάδα είναι ο παρίας. Εν μέσω κρίσης και στα πρόθυρα χρεωκοπίας του ελλ.κράτους, οι κραυγές του "κοσμάκη" (και καλά) είναι, κατά βάθος, υπέρ της παλαιάς υπόσχεσης του βολέματος, παρά υπέρ της όποιας κοινωνικής δικαιοσύνης.

Τελικά δεν λυπάμαι τόσο όσο εξοργίζομαι.

Μήνες είχα να διαβασω κάτι τέτοιο.:-)
Δημοσ.
μάλλον έχεις μπερδευτεί;)

ξεμπέρδεψέ τα και τα ξαναλέμε...

Αυτό που θα σου πω θέλω να το θυμάσαι και άσε με να μπερδεύομαι.

Δεν πρόκειται να αναλάβει την ευθύνη η οργάνωση που πραγματικά το έκανε για ευνόητους λόγους.

Οι προκυρήξεις που θα κυκλοφορήσουν θα είναι προβοκατόρικες.

Δημοσ.
Αυτό που θα σου πω θέλω να το θυμάσαι και άσε με να μπερδεύομαι.

Δεν πρόκειται να αναλάβει την ευθύνη η οργάνωση που πραγματικά το έκανε για ευνόητους λόγους.

Οι προκυρήξεις που θα κυκλοφορήσουν θα είναι προβοκατόρικες.

δεν συμφωνώ teaser, δεν συμφωνώ ,εικασίες μπορώ να κάνω, ίσως και να έχω καταλήξει στο τι πραγματικά συνέβει και συμβαίνει ακόμα και τώρα, αλλά δεν μπορώ να συμφωνήσω σε κάτι ... που ουσιαστικά δεν λέει τίποτα

ποιοί είναι οι ευνόητοι λόγοι;

συνωμοσιολογία θα κάνουμε;

εγώ γνωρίζοντας πως κινείται ο α/α χώρος ,σου έγραψα πως η δράση του διακατέχεται από ελευθερία, ελευθερία χωρίς αλήθεια δεν υπάρχει, το ψέμα είναι σκλαβιά

άρα από την στιγμή που κανένας/καμία δεν ανέλαβε την ευθύνη αυτής της πράξης

από τον α/α, σημαίνει πως αυτή η πράξη δεν προήλθε από αυτόν τον χώρο.

Δημοσ.

δεν υπάρχει κάτι πιο σάπιο απο τον α/α χώρο. όποιος προσπαθεί να μας πείσει για το αντίθετο είναι απλά ένας ακόμη γρανάζι της προπαγάνδας τους.

απο την στιγμή που υπήρχε θύμα , ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΥΘΥΝΗ. γιατι? γιατι είναι όλοι τους θρασύδειλα όντα.

οι ακροαριστεροί βάζαν τον ένα μηχανισμό μετά τον άλλο. κάποια στιγμή θα την πάταγαν. κάτσε εσυ τώρα εδώ να μας πείσεις για την αγνότητα του χώρου σου.

Δημοσ.

αυτή η (ακόμα μια) προκύρηξη είναι περσινά ξινά σταφύλια. απλά γελοία. και όσο το συνεχίζουν καποιοι με τις μούφα προκυρήξεις, τόσο εκτίθονται. τα παπαγαλάκια των μμε με αρχηγό τον μέγα Ταρζάν πάνε να κατασκευάσουν τα μελλοντικα άλλοθι.. απλά ηλίθιοι όποιοι κάθονται και προσπαθούν να κοροιδέψουν τον κόσμο με τέτοιες βλακείες!

http://gr.altermedia.info/?p=7906

Εντιτ: Τωρα που το ξαναδιαβασα με προσοχη κατι δεν μου καθεται...

τι να σου κάτσει δηλαδη? είναι παρωδία η "δημοσιογαφική" δουλειά του Ταρζάν. για γέλια με αυτά που γράφει.. και για κλάματα που μας έχουν για τόσο ηλίθιους και μας τα πασάρουν

Δημοσ.
δεν υπάρχει κάτι πιο σάπιο απο τον α/α χώρο. όποιος προσπαθεί να μας πείσει για το αντίθετο είναι απλά ένας ακόμη γρανάζι της προπαγάνδας τους.
εξαρτάται από το τι εννοείς εσύ σάπιο,σίγουρα πάντως δεν εννοείς αυτό που εννοώ εγώ...

απο την στιγμή που υπήρχε θύμα , ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΥΘΥΝΗ. γιατι? γιατι είναι όλοι τους θρασύδειλα όντα.

θρασύδειλος -η -ο [θrasíδilos] Ε5 : που χαρακτηρίζεται από θράσος όταν δεν αντιμετωπίζει κανέναν κίνδυνο ή απειλή, ενώ αντίθετα δειλιάζει και υποχωρεί μόλις αντιμετωπίσει κπ. ισχυρότερό του: ~ καθώς ήταν, δεν τόλμησε να πραγματοποιήσει τις απειλές του.

μήπως πρέπει να επαναπροσδιορίσεις τον χαρακτηρισμό αυτόν που έδωσες :lol:

Δημοσ.

οι ακροαριστεροί βάζαν τον ένα μηχανισμό μετά τον άλλο. κάποια στιγμή θα την πάταγαν. κάτσε εσυ τώρα εδώ να μας πείσεις για την αγνότητα του χώρου σου.

Να ρωτησω?Μηπως φορας κουκουλα KKK και νομιζεις οτι εισαι νιντζα?Γιατι θα σε απογοητευσω...

Δημοσ.

Δεν ειδα καμια συγκεντρωση, πορεια, διαδηλωση απο τον "χωρο".

Δικαιολογημενα, τον δεπενταχρονο δεν τον σκοτωσε μπατσος,

παιζει ναναι και τιποτα "δικοι" μας.

Η υποκρισια στο μεγαλειο της.

Δημοσ.
Δεν ειδα καμια συγκεντρωση, πορεια, διαδηλωση απο τον "χωρο".

Δικαιολογημενα, τον δεπενταχρονο δεν τον σκοτωσε μπατσος,

παιζει ναναι και τιποτα "δικοι" μας.

Η υποκρισια στο μεγαλειο της.

Υποκρισια δε λες τπτ...Απλα γτπ καταστασεις.

Δημοσ.

Εχμ, να είμαστε και λίγο σοβαροί έτσι.

Διαδήλωση εναντίον του άγνωστου βομβιστή;

Με αίτημα να μη σκοτώνει αθώους;

Δημοσ.

Διαδηλωση εναντιον του οποιουδηποτε αριστεροδεξιου καραγκιοζη που σκοτωνει ενα παιδι.

Τοσο απλο ειναι.

Δημοσ.
Διαδηλωση εναντιον του οποιουδηποτε αριστεροδεξιου καραγκιοζη που σκοτωνει ενα παιδι.

Τοσο απλο ειναι.

Διαδήλωση εναντίων οποιουδήποτε βομβιστή.

Τι είναι ρε οι βόμβες? Στραγάλια να τα πετάς εδώ και εκεί?

Όποιος θέλει να κάνει αντίσταση ας βρει άλλο τρόπο.

Έχουν που έχουν μαμιθεί όλα σ' αυτή τη χώρα ας σεβαστούμε τουλάχιστον τα βασικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...