dimiboy82 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 γεια σασ παιδια πηγα να εγκαταστησω ενα παιχνιδι το cabal to opoio δεν μπορουσα να το εγκαταστησω αλλα απο τοτε κολαει ο υπολογιστησ μου και απο τα 190gb που ειχα ελευθερα στο σκληρο εχει παει στα 141 γιατι?βρισκο στα εγκραφα αυτο το exe του cabal και οταν παο να το διαγραψω δεν φευγει με τιποτα και κολαει τρελα το pc exo vista βοηθεια plz:cry:
Xristaras12 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 εχεις σκαναρει με καποιο antivirus για αρχη;
nikos_se Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 μαλλον καποιου ειδους ιος ακουγεται η ιστορια.....κανε ενα scan για ιους η αλλιως αν δεν εχεισ antivirus κατεβασε καποιο απο τα δωρεαν
dimiboy82 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 εχω αυτο τησ microsoft τωρα κανω scan να δουμε.. ---------- Προσθήκη στις 01:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:57 ---------- εν το μεταξει τωρα που σκαναρο τα win λενε οτι το προγραμα για ιουσ ειναι απενεργοποιημενο ενο αυτο λεει οτι ειναι ενταξει ---------- Προσθήκη στις 01:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:06 ---------- παιδια εχει κολησει το το σκαναρισμα στο συγκεκριμενο αρχειο του παιχνιδιου exe και δε λεει να ξεκολησει τι να κανω? ---------- Προσθήκη στις 01:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:30 ---------- τελειωσε το σκαναρισμα παιδια δε βργκε τιποτα.το συγκρκριμενω setur του παιχνιδιου βρισκεται στα εγγραφα αυτο φταιει για ολα το θεμα ειναι πωσ θα το σβησω δε βγαινει με τιποτα.οταν παο να το ακουμπησω κολλανε ολλα και δε γινεται τιποτα
SYLAR335 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Κατέβασε και δοκίμασε να κάνεις scan με το Malwarebytes Anti-Malware η με το SUPERAntiSpyware , μήπως γίνει κάτι.
dimiboy82 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 ενταξει παιδια με τα πολλα καταφερα να το διαγραψω το αρχειο.το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι ενω ειχα 190 γιγα ελευθερα στο σκληρο τωρα εχω 155 πωσ γινεται αυτο?κατα τα αλλα τωρα δεν κολαει το pc.σασ ευχαριστω πολυ
Mr.TokiiS Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δοκίμασε με το tune up utilities κάπου έχει μια επιλογή free up disk space. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Sir Pretender Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Διαγράφοντας το παιχνίδι πήγες, βλέπω, από τα 141 στα 155 GB -άρα μιλάμε για παιχνίδι 14 GB. Για τσέκαρε για τίποτα temporary files, τον Κάδο Ανακύκλωσης κλπ κλπ για τυχόν άλλα τέτοια αρχεία που μπορεί να σου κάνουν τη ζημιά. Κανονικά πόσο ελεύθερο χώρο θα 'πρεπε να 'χεις;
micos000 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Ο Client του Cabal είναι ~900ΜΗ, δεν δικαιολογούνται τα 14GB που κέρδισες με το σβήσιμό του. Εγώ πιστεύω ότι συμβαίνει το εξής. Όταν πάτησες για εγκατάσταση, επειδή το exe είναι πολύ μεγάλο και (ίσως) το pc σου λίγο αργό, το antivirus άργησε να το σκανάρει και εσύ το πίεζες ξανά και ξανά για εγκατάσταση, οπότε το σύστημά σου "τα τίναζε". Κατέβασε το ccleaner και κάνε ένα καθάρισμα. Στην συνέχεια, πάτα WINDOWS+R και δώσε cmd και πάτα ENTER. Στο παράθυρο της γραμμής εντολών δώσε compcln.exe και πάτα ENTER. Θα σε ρωτήσει για να ενσωματώσει τα service packs, πάτα Υ με το πληκτρολόγιο στα Ελληνικά. Σε κανά λεπτό θα σου ελευθερώσει μερικά gb. Τρέξε από τα Βοηθ'ήματα->Εργαλεία Συστήματος την Εκκαθάριση δίσκου, απέλεξε τον δίσκο με τα vista και τσεκάρισε τα όλα για καθαρισμό. Εν το μεταξύ, ενώ ζητάτε βοήθεια δεν λέτε ποτέ τα χαρακτηριστικά του συστήματος (μερικοί ούτε το λειτουργικό τους) με αποτέλεσμα να προχωράμε στα τυφλά.
dimiboy82 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 συγνομη που δεν εγραψα τι συστημα εχω παιδια..win vista home premium AMD Athlon64x2 Dyal core processor 3800+ 2.00GHz 2.00 gb ram radeon x1550 series..εκανα οτι μου ειπατε παιδια αλλα δε γινεται τιποτα.οταν πηγα να βαλψ το παιχνιδι ειχα 190GB FREE και τωρα εχω 151 και απο οτι βλεπω τη μια δειχνει 154 την αλλη 153 τα χει παιξει τελειωσ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.