rearshooter Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 δεν μπορω να βαλω ogmrip smplayer acidrip γιατι δεν θελω να βγαλω το nvidia-libvdpau1 Και να βαλω το σκετο libvdpau γιατι να κανει κατι τετοιο? οι οδηγοι της καρτας μου ειναι οι 190.53 το ιδιο και το nvidia-libvdpau1 το libvdpau1 ειναι ακυρο 0.4-3 εκδοση δεν γινεται να εγκαταστησω τις παραπανω εφαρμογες χωρις να κανει αυτην την αλλαγη το συστημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Καταρχάς ποια διανομή χρησιμοποιείς; Εδώ έχω libvdpau-0.4.1.fc12 (λειτουργεί άψογα επιτέλους) και δεν είναι εξάρτηση καμιάς εφαρμογής πλην του ίδιου του driver της nvidia. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rearshooter Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 debian(sid) 64bit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Μηπως ειχες πολυ καιρο να κανεις upgrade/dist-upgrade? Βγαλε το πακετο που στη χαλαει, αστο να βγαλει και τα δικα του, και μετα απλα βαλε το καινουριο και ξαναβαλε τα οσα εβγαλε + αυτα που θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rearshooter Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 οχι ειμαι με dist-upgrade...ειχα μεσα στο συστημα μου mplayer-nogui smplayer ogmrip με την libvdpau1 επελεξα να βαλω nvidia-libvdpau1 γιατι εχω nvidia καρτα 9800 και μου λεει θα βγουν τα παραπανω και η libvdpau1 ηλπιζα και γω οτι μετα θα τα ξαναβαλω αλλα μου λεει το αναποδο δηλαδη για να μπουν τα παραπανω θα βγαλει τον nvdia-libvdpau1 και θα βαλει libvdpau1 σκετο τα αποθετηρια μου ειναι deb http://www.lamaresh.net/apt/ sid main deb http://ftp.ntua.gr/pub/linux/debian/ sid main contrib non-free deb http://security.debian.org/ sid/updates main contrib non-free deb http://www.debian-multimedia.org/ sid main non-free βεβαια security updates για το sid δεν υπαρχουν και παιρνω error στο update Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δεν ειπα οτι δεν κανεις dist-upgrade. Απλα αν το αφησεις για πολυ καιρο στο τελος καταληγεις με δυσεπιλυτες καταστασεις. Υποθετω οτι παντα κανεις upgrade πριν το dist-upgrade. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rearshooter Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 ακριβως.. τελικα πειραζει που δεν θα εχει μεσα το nvidia-libvdpau1 αλλα σκετο to libvdpau1? με sudo aptitude install παιρνω Τα ακόλουθα πακέτα θα ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ: devicekit-disks{u} faac{u} gpac{u} kdelibs-data{u} kdelibs4c2a{u} lame{u} libarts1c2a{u} libavahi-qt3-1{u} libbind9-50{u} libboost-regex1.40.0{u} libcelt0{u} libdbus-qt-1-1c2{u} libdns53{u} libggiwmh0-target-x{u} libgpac0.4.5{u} libgupnp-igd-1.0-2{u} libisc50{u} libisccc50{u} libisccfg50{u} libk3b3{u} libk3b3-extracodecs{u} libkpathsea4{u} liblo0ldbl{u} liblua50{u} liblualib50{u} liblwres50{u} liblzma1{u} libmagickcore2{u} libmagickwand2{u} libmozjs1d{u} libmp4v2-1{u} libmpcdec3{u} libnm-glib0{u} libntfs-3g54{u} libntfs-3g73{u} libossp-uuid15{u} libpolkit-qt0{u} librasqal1{u} libswt-cairo-gtk-3.4-jni{u} libswt-gtk-3.4-java{u} libswt-gtk-3.4-jni{u} libswt-mozilla-gtk-3.4-jni{u} libvamp-hostsdk2{u} libvamp-sdk1{u} libwxbase2.6-0{u} libwxgtk2.6-0{u} libx264-79{u} mkvtoolnix{u} ogmtools{u} python-sip4{u} python-wxgtk2.6{u} raptor-utils{u} redland-utils{u} slv2-jack{u} tesseract-ocr{u} tesseract-ocr-deu{u} Τα ακόλουθα πακέτα έχουν ανεπίλυτες εξαρτήσεις: libvdpau1: Ασύμβατο με: nvidia-libvdpau1 αλλά το 190.53-2 είναι εγκατεστημένο. Οι ακόλουθες ενέργεις θα επιλύσουν αυτές τις εξαρτήσεις: Αφαίρεση των παρακάτω πακέτων: 1) nvidia-libvdpau1 Μην επιλύσεις τις ακόλουθες εξαρτήσεις: 2) το libggiwmh0 συνιστά το libggiwmh0-target-x Tier: Safe actions, Remove packages (10000) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Μηπως ολα αυτα ειναι "ορφανα"? Πχ - αν δεν εχεις καμια k-εφαρμογη εποχης kde3, δεν θες το kdelibs4c2a - αν δεν εχεις το debian-multimedia, πακετα οπως το lame μενουν ορφανα - αν εχεις νεοτερη εκδοση καποιας lib, πχ η libntfs-3g75 ειναι νεοτερη των libntfs-3g73 και libntfs-3g54 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rearshooter Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 εχω κ3β εχω debian multimedia (vlc ka) για τις βιβλιοθηκες ntfs ειναι οκ μετην διαδικασια που περιεγραωα μου πεταξε και το acidrip και τωρα οταν παω να το βαλω μου λεει Το πακέτο acidrip δεν έχει διαθέσιμη έκδοση, αλλά υπάρχει στην βάση δεδομένων. Αυτό τυπικά σημαίνει ότι το πακέτο αναφέρθηκε ως εξάρτηση αλλά δεν ανεβάσθηκε ποτέ, έγινε παρωχημένο ή δεν είναι διαθέσιμο στα περιεχόμενα της λίστας πηγών και ηταν πολυ σφαιρα ριπαρε μεσα σε ενα τεταρτο ολο το dvd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.