Aitherovamwn Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Έχω κινητό sony ericsson w560 και θέλω να το συνδέσω στο ίντερνετ μέσω της σύνδεσης του υπολογιστή.Το κινητό μου δεν έχει σύνδεση ίντερνετ.Μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο και πως??
Tilemaxx Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Το μόνο που ξέρω είναι οτι μπορείς να κάνεις το κινητό σου να λειτουργεί σαν modem για να πάρει internet το PC. Αμφιβάλλω αν γίνεται το αντίθετο.
arxaggelos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Ποιό κινητό είναι αυτό; Αν έχει wifi και έχεις στο σπίτι ασύρματο ρούτερ άνοιξε το wifi στο κινητό και θα το βρεί μόνο του.
Tilemaxx Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Ποιό κινητό είναι αυτό; Αν έχει wifi και έχεις στο σπίτι ασύρματο ρούτερ άνοιξε το wifi στο κινητό και θα το βρεί μόνο του. Το συγκεκριμένο κινητό δεν έχει Wifi οπότε είναι αδύνατον να πάρει internet απο το PC.
Aitherovamwn Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Βασικά στις ρυθμίσεις του κινητού, συνδεσιμότητα/USB μου έχει επιλογή σύνδεσης στο ίντερνετ μέσω υπολογιστή.Το επέλεξα και ο υπολογιστής μου έβγαλε τοπική σύνδεση ethernet περιορισμένης συνδεσιμότητας ή μη συνδεσιμότητα... Τελικά το κινητό δεν συνδέθηκε.. Α!!σορρυ το μοντελο ειναι w595.Εγώ μπερδεύτηκα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.