Προς το περιεχόμενο

Ποιον απο τους 2??

DoukiMan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά ποιον από τους 2 να βάλω ???

αυτό που με νοιάζει δεν είναι ο χώρος αλλά η ταχύτητά και ο θόρυβος..

http://www.plaisio.gr/Compare.aspx?Catalog=20&Category=69977741&Products=1465813,1352024

o samsung είναι αθορυβος αλλά ο wd πιο γρήγορος plz help γιατί αύριο θα πάω να το πάρω

Δημοσ.

o ρυθμός μεταφοράς της σύνδεσης είναι πιο γρήγορος ο δίσκος δεν θα έχει διαφορά.. τουλάχιστον έτσι νομίζω :P νομίζω βέβαια οτι τα 64mb cache και τα 5 χρόνια εγγύηση απαντάνε την ερώτηση απο μόνα τους ..

edit: είναι σαν να λέμε οτι έχεις ένα fiat 600 κυβικά να τρέχει στην Autobahn...

Δημοσ.
απο αυτούς τους 2 WD ... εγώ προσωπικά θα κοίταζα Seagate.

Mιά χαρά είναι ο WD black μην τρελαθούμε κιόλας και η εγγύηση σκίζει.

Αν θέλει πολύ ταχύτητα και μηδέν θόρυβο θα πρέπει να πάει σε ssd διαφορετικά απο samsung θα του πρότεινα τον F3 1Tb με 32mb cache....

Δημοσ.
Mιά χαρά είναι ο WD black μην τρελαθούμε κιόλας και η εγγύηση σκίζει.

μάλλον το έγραψα λίγο χύμα, εννοούσα απο αυτούς τους δύο που είπε φυσικά και θα διάλεγα τον WD.

• Super Moderators
Δημοσ.

Aπό την στιγμή που δεν σε νοιάζει ο χώρος φαντάζομαι ότι προορίζεται για να βάλεις το OS πάνω του, άρα όποιον και από τους 2 να επιλέξεις διαφορά δεν πρόκειται να δεις μιας και μόνο με SSD θα έβλεπες κάτι τέτοιο. Πάρε τον φτηνότερο, διότι σε λιγότερο από 3 χρόνια θα τον έχεις αλλάξει με SSD οπότε τα 5 χρόνια εγγύηση δεν πρόκειται να σε απασχολούν :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...