ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 θα μπορουσε καποιος να μου πει με ποια λογικη υπαρχουν μεγαλυτερες φοροαπαλλαγες για τους εγγαμους? το γεγονος οτι δυο ατομα μοιραζονται τα εξοδα τους πώς το δικαιολογει αυτο?
jimarass Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 θα μπορουσε καποιος να μου πει με ποια λογικη υπαρχουν μεγαλυτερες φοροαπαλλαγες για τους εγγαμους? το γεγονος οτι δυο ατομα μοιραζονται τα εξοδα τους πώς το δικαιολογει αυτο? Διότι έτσι προστατεύεται η οικογένεια. Από την εποχή του Νεάτερνταλ, η οικογένεια, με ή χωρίς παιδί, αποτελεί πυρήνα της κοινωνίας και προστατεύεται....... Απορώ που απορείς!!!!!
leftermann Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 για την αγορά κατοικίας; Επειδή είναι δύο άτομα που έχουν την ίδια κατοικία υποθέτω... Πέραν αυτού, δεν νομίζω ότι έχουν άλλες φοροαπαλλαγές οι έγγαμοι.
chill Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Ζητείται κοπέλα για εικονικό γάμο με σκοπό το μεγαλύτερο αφορολόγητο!!! Χμμμ not a bad idea
DrLo Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Ζητείται κοπέλα για εικονικό γάμο με σκοπό το μεγαλύτερο αφορολόγητο!!!Χμμμ not a bad idea μη το γελάς, γίνονται και τέτοιοι
jimarass Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Είναι εφικτό να πάρουν οι γονείς ένα δάνειο για αγορά οικοπέδου και ανέργεσης κατοικίας, στο οποίο να υπογράψουν ότι θα συνεχίσουν τα παιδιά? (κάτι σαν εγγυητές)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.