sani_boy Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 καλησπερα...θελω λιγη βοηθεια...θελω να αγορασω μια ψηφιακη μεχρι 200 ευρω...εχω μια προτιμηση σε sony αλλα ειμαι ανοιχτος σε προτασεις...ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Canon (και σχόλια στην παρένθεση γιατι πρέπει το μήνυμα μου να είναι πάνω απο 10 χαρακτήρες..) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
semi58 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 olympus mj 7040 , 14mp, 200 euro,πολύ καλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skrats Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 καταρχήν δέν μας διευκρινίζεις αν θές compact με μεγάλο ζούμ κτλ... Μην είσαι προκαταλειμένος με την Sony... υπάρχουν πολλές προσφορές... Kodak Easyshare M 580 Silver Fujifilm Finepix JZ 500 Silver Panasonic DMC-FS 30 Black Panasonic Lumix DMC-FP2 Sony DSC-W 380 Black Olympus FE 5030 White Fuji Film Finepix JZ300 Panasonic Lumix DMC-FS 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 ερώτηση, ο κατερέλος κάποτε ήταν υπερβολικά πιο φτηνός απο όλα τα μαγαζιά, τώρα έχει ίδιες τιμές με όλα τα γνωστά καταστήματα.. ποιος ο λόγος να τον προτιμήσουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sani_boy Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 ευχαριστω για τις απαντησεις σας...δεν ειμαι προκατελειμενος με τη sony απλα επειδη ειμαι κατοχος sony και θα ελεγα οτι εμεινα αρκετα ευχαριστημενος εχω μια προτιμηση σαυτην... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skrats Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 ερώτηση, ο κατερέλος κάποτε ήταν υπερβολικά πιο φτηνός απο όλα τα μαγαζιά, τώρα έχει ίδιες τιμές με όλα τα γνωστά καταστήματα.. ποιος ο λόγος να τον προτιμήσουμε? τα links είναι ενδεικτικά για το προϊόν... απ' όπου γουστάρεις αγοράζεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.