Προς το περιεχόμενο

xp σε laptop με 7

giotio24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια ειμαι νεος στο forum με λενε γιωργο και εχω ενα προβλημα με ενα λαπτοπ και θελω βοηθεια ειχε περασμενα vista και το εκανα φορματ και περασα τα 7 αλλα δεν λειτουργει η φωτειτοντητα να την αυξομειωνεις και τρωεει την μπαταρια αμεσως και λεω μετα να περασω τα χp αλλα βαζω το cd μεσα κανει κανονικα boot και μολις φτασει πριν εκει που λεει κανε εγκατασταση κολλαει γινεται μπλε η οθονη και βγαζει κινεζικα δοκιμασα και απο μεσα στα windows αλλα μου λεει δεν το αναγνωριζει επειδη ειναι παλαιοτερη εκδοση τι μπορω να κανω παιδια βοηθεια γαιτι δεν ειναι και δικο μου το λαπτοπ

Δημοσ.

Καταρχήν φίλε μου

τι μοντέλο έχεις.

τους drivers από το site του κατασκευαστή τους πέρασες?

σε εμένα μόλις πέρασα οδηγούς για την κάρτα γραφικών δουλεψε

Δημοσ.

ναι φιλε μου εχω περασει ολους τους drivers απο το site ειναι lenovo G530 της σειρας 3000 2 φορες τους εχω περασει ολους αλλα μετα xp τι να κανω

Δημοσ.

δοκίμασε να μπεις στο bios και δες αν έχει την επιλογή να αλλάξεις τον mode του σκληρού από ACHI σε IDE mode μάλλον τα xp δεν αναγνωρίζουν το δίσκο

Δημοσ.

το εκανα και τα περναω κανονικα τωρα αλλα κολλαω παλι μην δεν αθξομειωνει την φωτεινοτητα παλι θα δουμε σε λιγο

---------- Προσθήκη στις 18:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:48 ----------

μετα χρειαζεται να αλλαξω ξανα το ACHI SE IDE

Δημοσ.

αν το αλλάξεις δεν θα δουλεύει αστο όπως είναι

κανονικά για να δουλέψει σε ahci mode πρέπει να βρεις τους drivers για τον sata controller και να τους ενσωματώσεις με nlite στα ΧΡ για να μπορέσεις να δεις τον δίσκο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...