lagoudakis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 καλησπερα σε ολουςθα ηθελα την γνωμη σας για ενα καλο και αξιοπιστο καθαριστικο,συγκεκριμενα πηρα ενα vaio και ειχε ενα σωρο αχρηστα προγραμματα που δεν με ενδιαφεραν,τα εκανα απεγκατασταση και προφανως θα μου εχουν αφησει ενα καρο καταλοιπα,το ccleaner θα μου κανει την δουλεια που το θελω;δηλαδη καθαρισμο απο registry κλπ;εχετε να προτεινετε καποιο αλλο καλυτερο και το κυριοτερο αξιοπιστο μην μου τα κανει ολα μανταρα και παω για φορματ,δεν θα αντεξω να ξεκινησω απο την αρχη
parsifal Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Ένα CCleaner (μιας και το ξέρεις) και πολύ είναι! Μια χαρά θα είναι το μηχάνημά σου, μερικά ξέμπαρκα κλειδιά στη Registry δεν είναι πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι οι πόροι που έτρωγαν τα συνοδευτικά προγράμματα που δεν χρειαζόσουν. Αφού τα ξεφορτώθηκες, είσαι αρχηγός.
lagoudakis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 ευχαριστω φιλε μουαπλα μου την δινει που σου βαζουν με το ετσι θελω κατι norton και office!!και να πεις οτι ειναι και φουλ παει στο καλο,τι τα βαζουν για 60 μερες;συν κατι αλλες αηδιες
demosdem Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 ευχαριστω φιλε μουαπλα μου την δινει που σου βαζουν με το ετσι θελω κατι norton και office!!και να πεις οτι ειναι και φουλ παει στο καλο,τι τα βαζουν για 60 μερες;συν κατι αλλες αηδιες Μπας και γουστάρεις και αγοράσεις.
Sir Pretender Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Απλά η βλακεία είναι ότι σου βάζουν έναν κερατά πράγματα που δεν χρειάζονται [και καλά το Office ή έστω το Norton (...), αλλά τα διάφορα άλλα;] και το σύστημα σέρνεται. Το CCleaner θα σου κάνει δουλειά, προσωπικά προτιμώ το RegCleaner.
lagoudakis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 συμφωνω για το office,αλλα 60 μερες τι να το κανω;τα προιοντα τις norton ποτεδεν τα συμπαθησα,καλα για τις αλλες βλακειες που του χωνουν δεν το συζητωευχαριστω παιδες για τις απαντησεις,ετρεξα το ccleaner,πιστευω να ειναι καθαρο το μηχανακι τωρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.