Προς το περιεχόμενο

Κατασκευή σελίδας

antonis_rodos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Παιδία θέλω να φτιάξω μια σελίδα για να ανεβάσω κάποια προγράμματα και να τα κατεβάσουν κάποιοι άλλοι γνωστή μου.

Παράδειγμα :

Ένας καθηγητής μου είχε φτιάξει ένα ftp και ανέβασε κάποια αρχεία για να μπορούμε να τα κατεβάσουμε .

Εγώ πως μπορώ να το κάνω.

Δημοσ.

Αν είναι μικρά τα προγράμματα μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις υπηρεσίες της drop.io

Θα σε βολέψουν. Αν είναι μεγάλα ή τίποτα "Ταινίες" τότε υπάρχουν διάφορες λύσεις. Για να μη γράφω τζάμπα, δώσε παραπάνω πληροφορίες, για να σου βρούμε τη βέλτιστη λύση.

Δημοσ.
Αν είναι μικρά τα προγράμματα μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις υπηρεσίες της drop.io

Θα σε βολέψουν. Αν είναι μεγάλα ή τίποτα "Ταινίες" τότε υπάρχουν διάφορες λύσεις. Για να μη γράφω τζάμπα, δώσε παραπάνω πληροφορίες, για να σου βρούμε τη βέλτιστη λύση.

Ευχαριστώ καταρχήν για την ανταπόκριση Αυτά που θέλω να ανεβάσω στην σελίδα είναι κάποια προγράμματα, είναι περίπου στα 500ΜΒ.

Δημοσ.

Πάλι δεν έδωσες αρκετές πληροφορίες.

Στα γενικα (και κρίνεις τι σου χρειάζεται):

Αν είναι να τα κατεβάζουν λίγοι χρήστες ανα μήνα, τότε αγοράζεις κάποιο hosting με ανεκτό bandwidth και τα βάζεις επάνω. Επίσης αν έχεις μεγάλη ταχύτητα upload στο σπίτι σου, μπορείς να τα "παρέχεις" από το σπίτι σου, με ένα υπολογιστή που τρέχει 24 ώρες (υπολόγισε το κόστος ρεύματος)

Αν τώρα θα έχεις πολλούς downloaders κόβεις τα αρχεία σε κομμάτια και τα βάζεις σε υπηρεσίες όπως rapidshare/mediafire/turbobit κλπ

Δημοσ.
Πάλι δεν έδωσες αρκετές πληροφορίες.

Στα γενικα (και κρίνεις τι σου χρειάζεται):

Αν είναι να τα κατεβάζουν λίγοι χρήστες ανα μήνα, τότε αγοράζεις κάποιο hosting με ανεκτό bandwidth και τα βάζεις επάνω. Επίσης αν έχεις μεγάλη ταχύτητα upload στο σπίτι σου, μπορείς να τα "παρέχεις" από το σπίτι σου, με ένα υπολογιστή που τρέχει 24 ώρες (υπολόγισε το κόστος ρεύματος)

Αν τώρα θα έχεις πολλούς downloaders κόβεις τα αρχεία σε κομμάτια και τα βάζεις σε υπηρεσίες όπως rapidshare/mediafire/turbobit κλπ

φίλε μου ένα ftp θέλω να φτιάξω 3 άτομα το πολύ 5 να είναι αυτή που θα το κατεβάσουν η σελίδα που θέλω να ανεβάσω θα είναι κενή δηλαδή θέλω να έχει μόνο αυτά που θα ανεβάσω και απλά να μπορούν να τα κατεβάσουν οι άλλοι. απλά θέλω να κάνω αυτόν τρόπο για να μάθω κάτι τουλάχιστον

σε ευχαριστώ

Δημοσ.
Μπορείς να φτιάξεις και ένα http server όπως ο HFS.

Μη τον μπερδευεται τον ανθρωπο.

Αν εχεισ ικανοποιητικη συνδεση στο σπιτι στησε εναν filezilla server.

Αν οχι αγορασε ενα shared hosting με 5 usd το μηνα και τελειωσες.

Δημοσ.

Το HFS που προτείνει ο kastel έχει μεν το μειονέκτημα ότι δε υποστηρίζει resume, αλλά είναι κατά τί ευκολότερο από το στήσιμο FileZilla.

Having said that, στο Insomnia Wiki υπάρχουν 2 άρθρα για FileZilla: Ένας οδηγός για το στήσιμο FileZilla και επίσης έχω μεταφράσει και τον επίσημο Network Configuration Guide του.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...