Προς το περιεχόμενο

wampserver προβλημα

Locke_John

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα,

εχω εγκαταστησει τον wamp server και θελω να δοκιμασω εκτελεση καποιων php αρχειων.

Ανοίγοντας το wamp, όταν επιλεξω PHP MyAdmin, μου πεταει error:

Could not execute menu item(internal error)

[Exception] Could not execute run action:

the system cannot find the file specified.

ξερει κανενας τι μπορει να φταίει ?

Δημοσ.

Τι χρώμα έχει το εικονίδιο στο tray ? Μόνο το phpmyadmin έχει πρόβλημα ? συνήθως ένα πρόβλημα είναι ότι κάποιο άλλο πρόγραμμα χρησιμοποιεί την ίδια πόρτα. Αλλά εδώ λέει ότι δεν μπορεί να βρει κάποιο system file . Έκανες κάνα reinstall ?

Γενικά σαν πρώτο βήμα δες αν κάποιο πρόγραμμα όπως πχ το skype χρησιμοποιεί την ίδια πόρτα.

Δημοσ.
Τι χρώμα έχει το εικονίδιο στο tray ? Μόνο το phpmyadmin έχει πρόβλημα ? συνήθως ένα πρόβλημα είναι ότι κάποιο άλλο πρόγραμμα χρησιμοποιεί την ίδια πόρτα. Αλλά εδώ λέει ότι δεν μπορεί να βρει κάποιο system file . Έκανες κάνα reinstall ?

Γενικά σαν πρώτο βήμα δες αν κάποιο πρόγραμμα όπως πχ το skype χρησιμοποιεί την ίδια πόρτα.

στο εικονιδιο στην γραμμη εντολων, τα 3/4 στο ημικυκλικο εικονιδιο ειναι λευκα, το αριστερο τμημα του ειναι κοκκινο. Δεν ξερω αν ετσι ειναι το κανονικό.Μου λεει server online, ενω και στο localhost μου πεταει το ιδιο error.να δοκιμασω uninstall και reistall ?

στον υπολογιστη μου ειχα προγραμμα microsoft SQL server, τα οποια και κανω uninstall μηπως υπαρχει καποιο interfere ?

Δημοσ.

Πρέπει να είναι όλο λευκό το εικονίδιο στο tray. Πολύ πιθανόν κάποιο πρόγραμμα κάνει conflict στην πόρτα .

Πήγαινε στην command line και δώσε

NETSTAT -p tcp -ano

σημείωσε ποιο PID ακούει την πόρτα 80 ( Η πρώτη γραμμή λογικά θα είναι )

Μετά άνοιξε τον task manager

πήγαινε στο tab services και βρες το PID αυτό που σημείωσες και θα δεις ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιεί την πόρτα

Δημοσ.
Πρέπει να είναι όλο λευκό το εικονίδιο στο tray. Πολύ πιθανόν κάποιο πρόγραμμα κάνει conflict στην πόρτα .

Πήγαινε στην command line και δώσε

σημείωσε ποιο PID ακούει την πόρτα 80 ( Η πρώτη γραμμή λογικά θα είναι )

Μετά άνοιξε τον task manager

πήγαινε στο tab services και βρες το PID αυτό που σημείωσες και θα δεις ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιεί την πόρτα

οκ εφτιαξε τελικα. εκανα uninstall τα microsoftSQLserver, uninstall kai reinstall και λειτουργησε.

τωρα εχω ενα θεμα με τον eclipse, αλλά που θα μου πάει..

Δημοσ.

Επίσης, εντελώς ενημερωτικά μιας και το έλυσες το πρόβλημά σου, να πω ότι από προσωπική πείρα κιόλας, το είχα διαβάσει και κάπου αλλά δεν θυμάμαι που, τρώει φρίκες με το skype.

Αν έχεις skype ανοιχτό και πας να τρέξεις wampserver θα φας πόρτα. :P

Δημοσ.
Επίσης, εντελώς ενημερωτικά μιας και το έλυσες το πρόβλημά σου, να πω ότι από προσωπική πείρα κιόλας, το είχα διαβάσει και κάπου αλλά δεν θυμάμαι που, τρώει φρίκες με το skype.

Αν έχεις skype ανοιχτό και πας να τρέξεις wampserver θα φας πόρτα. :P

ναι το ειδα και εγω στο google αυτο το προβλημα με ανοιχτό SKype. όχι, εγω δεν το χρησιμοποιώ.

Δημοσ.
:) Το skype έχει επιλογή στα connections αν θα χρησιμοποιεί την port 80/443 ως εναλλακτική. Απλά το απενεργοποιείς και δεν έχεις πρόβλημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...