johnyb98 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Καλησπέρα. Θέλω να κάνω εισαγωγή τα bookmarks απ' το Firefox στον Opera. Τα προβλήματα είναι τα εξής: α. Εάν σώσω τα bookmarks με κατάληξη .json στο Firefox, δε μπορώ να κάνω import τέτοιο αρχείο στον Opera. β. Εάν σώσω τα bookmarks σαν HTML αρχείο, το αρχείο χάνεται. Δεν αποθηκεύεται πουθενά, χωρίς κάποιο μήνυμα σφάλματος. Απλά, δεν το βρίσκω στον αντίστοιχο φάκελο που το αποθηκεύω. Χάνεται. Εάν πάλι πάω να πάρω το bookmarks.html (default) του Firefox απ' τον αντίστοιχο φάκελο, δε μπαίνει στον Opera τίποτα. Απλά δημιουργείται ο υποφάκελος Netscape κι αυτό είναι όλο. Κάποια βοήθεια; Ευχαριστώ για το χρόνο σας!!
isay Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Τι λειτουργικό έχεις και ποια έκδοση του firefox; (δεν είμαστε mentalists) Τα json αρχεία δεν σου κάνουν. Ξέχασε τα. Το αρχείο bookmarks.html το το οποίο είναι μέσα στο profile του Firefox επίσης δε σου κάνει, διότι από την έκδοση 3.χ χρησιμοποιείται το places.sqlite Πριν αρχίσουμε να ψάχνουμε για software τρίτων επιμένω να ασχοληθούμε με το export σε html. Δοκίμασε να το σώσεις σε άλλο φάκελο (πχ στο mydocuments) και με άλλο όνομα. Θεωρώ ότι έχει δικαιώματα εγγραφής σε εκείνο το φάκελο. Μετά κάνε Ανανέωση της προβολής. Πες μας τα αποτελέσματα
johnyb98 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Windows XP Pro SP2 & Firefox 3.0.14. Έχω δοκιμάσει ήδη save σε πολλούς φακέλους και με διαφορετικά ονόματα. Τίποτα. Ωστόσο, δοκίμασα και στο "My documents" που σίγουρα έχω δικαιώματα εγγραφής αλλά τίποτα.
isay Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Υπάρχει ένα bug στις παλιές εκδόσεις για αυτό δεν μπορείς να κάνεις export το οποίο περιγράφεται ΕΔΩ. Στην ίδια σελίδα υπάρχουν και διάφορες λύσεις αλλά θεωρώ ότι είναι μπελάς. Θα σου πρότεινα να αναβαθμίσεις τον firefox ή να κατεβάσεις κάποια portable έκδοση toy FF 3.5+ και να κάνεις το export σε html.
parsifal Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Εδώ είσαι: Unable to export bookmarks to HTML file - Firefox http://kb.mozillazine.org/Unable_to_export_bookmarks_to_HTML_file_-_Firefox Edit: Χμμμ, πρέπει να κάνω refresh πιο συχνά τα tabs μου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.