runner1 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Καλησπέρα σε όλους!!! Έχω αυτές τις 3 εκδόσεις windows και σύντομα θα περάσω κάποιες από αυτές στα pc μου.Την μία στο ADVENT 4211 Netbook και την άλλη σε έναν Athlon 64 3.0+Ghz (έκδοση του 2004 και απλά ΣΚΥΛΙ!) ο οποίος απλά δουλεύει πάντοτε 24/24 (ειδικά τα τελευταία 4 χρόνια κλείνει μόνο για λίγες μέρες το καλοκαίρι που λείπουν όλοι από το σπίτι!) και σε αυτόν τον υπολογιστή κάνω τα πάντα(έχει 2 δίσκους,κάρτα τηλεόρασης,3 οπτικά drive,ΑΤΙ 9200,πολυμηχάνημα ΗΡ συνδεδεμένο,όλη την ώρα στο ίντερνετ κ.α.)! Με μια γρήγορη ματιά η έκδοση Tiny είναι μια Light έκδοση και η micro μία ακόμα πιο ελαφριά!Η perfomance από ότι είδα είναι σαν την Tiny αλλά με διάφορα tweaks.Επίσης σε όλες αυτές οι "μάγειρες" λένε ότι έχουν εγκαταστήσει όλα τα τελευταία updates και ταυτόχρονα ενσωματώνουν και έξτρα drivers για συσκευές για να γίνονται όλα πιο γρήγορα! Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η απόδοση αλλά και ταυτόχρονα οι συμβατότητες.Τις έχετε δοκιμάσει αυτές τις εκδόσεις?Εντυπώσεις?Εσείς ποια έκδοση θα βάζατε στο ΝΕΤΒΟΟΚ και ποια στο σταθερό pc? Έψαξα αλλά δεν βρήκα παρόμοιο θέμα ή κανένα review εδώ στο insomnia!
vaggospat13 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Καλησπέρα σε όλους!!! Έχω αυτές τις 3 εκδόσεις windows και σύντομα θα περάσω κάποιες από αυτές στα pc μου.Την μία στο ADVENT 4211 Netbook και την άλλη σε έναν Athlon 64 3.0+Ghz (έκδοση του 2004 και απλά ΣΚΥΛΙ!) ο οποίος απλά δουλεύει πάντοτε 24/24 (ειδικά τα τελευταία 4 χρόνια κλείνει μόνο για λίγες μέρες το καλοκαίρι που λείπουν όλοι από το σπίτι!) και σε αυτόν τον υπολογιστή κάνω τα πάντα(έχει 2 δίσκους,κάρτα τηλεόρασης,3 οπτικά drive,ΑΤΙ 9200,πολυμηχάνημα ΗΡ συνδεδεμένο,όλη την ώρα στο ίντερνετ κ.α.)! Με μια γρήγορη ματιά η έκδοση Tiny είναι μια Light έκδοση και η micro μία ακόμα πιο ελαφριά!Η perfomance από ότι είδα είναι σαν την Tiny αλλά με διάφορα tweaks.Επίσης σε όλες αυτές οι "μάγειρες" λένε ότι έχουν εγκαταστήσει όλα τα τελευταία updates και ταυτόχρονα ενσωματώνουν και έξτρα drivers για συσκευές για να γίνονται όλα πιο γρήγορα! Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η απόδοση αλλά και ταυτόχρονα οι συμβατότητες.Τις έχετε δοκιμάσει αυτές τις εκδόσεις?Εντυπώσεις?Εσείς ποια έκδοση θα βάζατε στο ΝΕΤΒΟΟΚ και ποια στο σταθερό pc? Έψαξα αλλά δεν βρήκα παρόμοιο θέμα ή κανένα review εδώ στο insomnia! εγω δεν εμπιστευομαι τις πειραγμενες εκδοσεις. προτεινω να βαλεις την κανονικη και απο κει και περα κανεις οτι ρυθμισεις θες
runner1 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Συμφωνώ σε αυτό που λες αλλά με λίγο ψάξιμο που έκανα στο ίντερνετ άκουσα πολύ καλά λόγια για αυτές τις εκδόσεις σε θέματα απόδοσης αλλά και αξιοπιστίας σε σχέση με κάτι άλλες που είναι γεμάτες με προγράμματα κ.α. όπως πχ κάτι black/diamond edition κ.α.! Αν και πιστεύετε ότι αν κάποιος θέλει να μπει στον υπολογιστή σου δεν θα μπει ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ???!!??!!ΘΑ ΜΠΕΙ!
Captain_Morgan Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 εγω δεν εμπιστευομαι τις πειραγμενες εκδοσεις. προτεινω να βαλεις την κανονικη και απο κει και περα κανεις οτι ρυθμισεις θες +1 Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
vaggospat13 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Συμφωνώ σε αυτό που λες αλλά με λίγο ψάξιμο που έκανα στο ίντερνετ άκουσα πολύ καλά λόγια για αυτές τις εκδόσεις σε θέματα απόδοσης αλλά και αξιοπιστίας σε σχέση με κάτι άλλες που είναι γεμάτες με προγράμματα κ.α. όπως πχ κάτι black/diamond edition κ.α.! Αν και πιστεύετε ότι αν κάποιος θέλει να μπει στον υπολογιστή σου δεν θα μπει ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ???!!??!!ΘΑ ΜΠΕΙ! κοιτα οι συγκεκριμενες εκδωσεις εχουν πολλες απενεργοποιημενες διεργασιες και διαφορα αλλα π μπορει να σ χρειαστουν. για αποδοση μπορεις να βαλλεις κανονικη εκδοση κ να την πειραχεις λιγο μονος σ απενεργοποιοντασ οτι δεν χρειαζεται. τωρα απο αξιοπιστια σιγουρα δεν ειναι οπως οι γνησιες.
runner1 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Τεσπα....θα ήθελα πάντως έστω και από περιέργεια να μάθουμε περισσότερα για την απόδοση τους,την συμβατότητα κ.α. γιατί πουθενά δεν βρήκα κανένα review εκτός από τα ξένα site.
stelrp Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Τώρα που πλησιάζει αργία και έχουμε χρόνο ίσως θα μπορούσαμε να σου πούμε, τουλάχιστον για τα προγράμματα που χρησιμοποιεί ο καθένας μας. ---------- Προσθήκη στις 17:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:51 ---------- Παλαιότερα σε ένα P2 350mhz είχα βάλει win2000 lite (σύνολο εγκατάστασης στο δίσκο 120ΜΒ) και έτρωγε 48ΜΒ όταν φόρτωνε (και φόρτωνε αρκετά γρήγορα σε 12 δλ σε ένα δίσκο QUANTUM 3.2GB!! ΤΟ μηχανάκι ήταν ταχύτατο (word, excel, autocad 2000, internet ISDN!) αλλά κάηκε η μητρική και πήγε περίπατο. Έκτοτε δεν το έχω ξαναδοκιμάσει, αλλά πιστεύω ότι ακόμα και τα ΧP έχουν πολλές μπούρδες που καθυστερούν το PC. Να μή μιλήσω καλύτερα για VISTA ή 7 που όλη η επεξεργαστική ισχύς φεύγει σε caching και σε δήθεν απλούστευση διαδικασιών που και ο πλέον άπειρος χρήστης σε 1-2 μήνες μπορεί να μάθει.....
runner1 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Links δεν μπορώ να δώσω όπως καταλαβαίνεις γιατί τα έχω κατεβάσει από prive "θείο" αλλά λογικά τα βρίσκεις και σε διάφορα πιο....δημόσια!
stelrp Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 OK ! αν μπορείς k;ane Ποστ τΑ συμπεράσματά σου από αυτό που δοκίμασες για να δουμε και εμείς μήπως τα δοκιμάσουμε.
runner1 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Μόλις βρω λίγο χρόνο θα περάσω κάποια από τις τρεις εκδόσεις.Είμαι ανάμεσα στην Tiny και Perfomance.
rodez Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Μόλις βρω λίγο χρόνο θα περάσω κάποια από τις τρεις εκδόσεις.Είμαι ανάμεσα στην Tiny και Perfomance. Εγω σε ανα παλιοτερο φορητο εχω περασει την performance. Δεν εχω θεματα ασυμβατοτητας και απο αποδοση μπορω να πω οτι υπαρχει αισθητη διαφορα αλλα οχι και θαυματα! Βεβαια δεν του κανω τοσο εκτεταμενη χρηση οσο αυτη που περιγραφεις οποτε μπορει να εχει θεματα τα οποια δεν εχω εντοπισει. Το μονο θεμα ισως ηταν οτι δεν αναγνωριζε μερικες συσκευες αλλα επειδη ειχα ετοιμους drivers δεν ειχα θεμα τελικα .
runner1 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Ευχαριστώ για την απάντηση. Ο "μάγειρας" λέει ότι στην perfomance έχει βάλει πολλούς drivers συν διάφορες βελτιστοποιήσεις που έχει κάνει.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 για μεγαλο χρονικο διαστημα ειχα την tiny σε εναν athlon 3400+ με 512 mb ram και δεν εμεινα ευχαριστημενος. Για browsing εφτασα να χρησιμοποιω το flock. Το software καθοδηγει το hardware. Τελικα βαζοντας τα μανισια xp home το μηχανημα πετουσε. Tα λεω αυτα προτεινοντας να αρχισεις απο την Performance.
runner1 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Ωραία.Θα περάσω αυτή πρώτα αν είναι και βλέπουμε.Το μόνο που μένει είναι να βρω....χρόνο!!!Χεχε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.