xpapias Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 50% έκπτωση για 1 χρόνο, στο πάγιο νέων συνδρομητών στα προγράμματα Wind L, XL, XXL και 3XL. Τα πάγια μετά τη μείωση φαίνονται στην εικόνα που επισυνάπτεται [πηγή - myphone.gr]. Οι χρεώσεις και οι παροχές των προγραμμάτων βρίσκονται εδώ. H προσφορά ισχύει έως 3/4. Εκ πρώτης όψεως φαίνεται πολύ καλή προσφορά αν και μετά το φιάσκο του F2G καλό είναι να είμαστε λίγο επιφυλακτικοί. Επίσης καλό θα ήταν να περιμένει κανείς και την απάντηση της Vodafone / Cosmote. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω - είναι 1. Iσχύει με φορητότητα; 2. Tι τέλος κινητής τηλεφωνίας πληρώνει κανείς στο Wind L; To τέλος υπολογίζεται πριν ή μετά την έκπτωση στο πάγιο; 3. Χωρίς καμία άλλη χρήση πέρα από τις δωρεάν παροχές των προγραμμάτων πόσο λογαριασμό θα πληρώνει κανείς με το πάγιο των 33Ε;
EKTELESTES Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Αν ισχύει με φορητότητα, μιλάμε για νέα τρομερή προσφορά από την Wind! Xpapia - Αυτά λογικά θα τα μάθουμε αύριο!
ba_eas Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Το τέλος κινητής υπολογίζεται μετά την έκπτωση. Στο σύνολο του λογαριασμού σου. Όπως μπαίνει το ΦΠΑ έτσι μπαίνει και το τέλος κινητής.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 ναι ισχύει και με φορητότητα, το θέμα είναι αν ισχύει με αλλαγή προγράμματος από κάτι μικρότερο σε αυτά...
Mourgolikos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Καλή προσφορά. Το ερώτημά μου είναι πως αν κάνω αίτηση φορητότητας από voda θα πάρω την προσφορά αμέσως ή θα πρέπει να ολοκληρωθεί η φορητότητα (αποδέσμευση από voda) πρώτα και μετά το συμβόλαιο, (άρα και θα περάσει η 3/4).
k_dinos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Ωραια ολα αυτα, αλλα εχω την εντυπωση πως η προσφορα ειναι 'αντι' της επιδοτησης. Δηλαδη δεν σου δινουν την κανονικη επιδοτηση για αγορα συσκευης. Μια επεκταση δηλαδη απο αυτο που ηδη ισχυει Ας το διασταυρωσουμε καλυτερα πρωτα..
mirotis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Ωραια ολα αυτα, αλλα εχω την εντυπωση πως η προσφορα ειναι 'αντι' της επιδοτησης. Δηλαδη δεν σου δινουν την κανονικη επιδοτηση για αγορα συσκευης. Μια επεκταση δηλαδη απο αυτο που ηδη ισχυει Ας το διασταυρωσουμε καλυτερα πρωτα.. Ναι ετσι ειναι. Απλως στο L για παραδειγμα δεν σου δινουν εκπτωση 12,10 αλλα πολυ περισσοτερο (καπου στα 30 ευρω)
EKTELESTES Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Μιλάμε ΤΑ ΣΠΑΕΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ! Πήγα λοιπόν και πήρα... Φορητότητα στο L με -50% πάγιο για 1 χρόνο και.... πάνω σε αυτό ΚΙ ΑΛΛΗ ΕΚΠΤΩΣΗ! - 10 ευρώ ΕΠΙΠΛΕΟΝ επειδή έχω Tellas Double Play... ! Με σύνολο ΟΛΑ ΚΙ ΟΛΑ 27 ευρώ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ έχω: -1,500 λεπτά προς Wind - Q - Σταθερά - 1,500 sms προς Wind & Q - 420 λεπτά προς λοιπά εθνικά δίκτυα - 420 sms προς λοιπά εθνικά δίκτυα - 420 λεπτά βιντεοκλήσεις προς όλους - 420 mms προς όλους - 420 mb mobile internet ... !! Υ.Γ Ενεργοποιείται σε περίπου 2 εβδομάδες και ΜΟΛΙΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ πρέπει να ξαναπάω στην Wind να ενεργοποιήσω και την επιπλέον 10 ευρώ έκπτωση που δίνουν αν έχεις Tellas. Υ.Γ. 2 - Αν θέλει κάποιος να πάρει ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ, δε δικαιούται ΚΑΙ 50% έκπτωση, παίρνει όμως μαζί με την επιδότηση δώρο έναν ψηφιακό αποκωδικοποιητή Mpeg4. Δε συμφέρει βέβαια, αλλά γούστα είναι αυτά ^^
panagiotisr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Μιλάμε ΤΑ ΣΠΑΕΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ! Πήγα λοιπόν και πήρα... Φορητότητα στο L με -50% πάγιο για 1 χρόνο και.... πάνω σε αυτό ΚΙ ΑΛΛΗ ΕΚΠΤΩΣΗ! - 10 ευρώ ΕΠΙΠΛΕΟΝ επειδή έχω Tellas Double Play... ! Με σύνολο ΟΛΑ ΚΙ ΟΛΑ 27 ευρώ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ έχω: -1,500 λεπτά προς Wind - Q - Σταθερά - 1,500 sms προς Wind & Q - 420 λεπτά προς λοιπά εθνικά δίκτυα - 420 sms προς λοιπά εθνικά δίκτυα - 420 λεπτά βιντεοκλήσεις προς όλους - 420 mms προς όλους - 420 mb mobile internet ... !! Υ.Γ Ενεργοποιείται σε περίπου 2 εβδομάδες και ΜΟΛΙΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ πρέπει να ξαναπάω στην Wind να ενεργοποιήσω και την επιπλέον 10 ευρώ έκπτωση που δίνουν αν έχεις Tellas. Υ.Γ. 2 - Αν θέλει κάποιος να πάρει ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ, δε δικαιούται ΚΑΙ 50% έκπτωση, παίρνει όμως μαζί με την επιδότηση δώρο έναν ψηφιακό αποκωδικοποιητή Mpeg4. Δε συμφέρει βέβαια, αλλά γούστα είναι αυτά ^^ Σκεφτομαι μετά από 10+ "φτωχικά" χρόνια στην "κατά τ' άλλα" ικανοποιητική COSMOTE να μεταφερθώ στην WIND. Δεν αντέχω άλλο τη μιζέρια της COSMOTE με τις ανύπαρκτες επιδοτήσεις και την παντελή έλλειψη ενδιαφέροντος στους υπάρχοντες πελάτες της. Αντέ και γ... COSMOTE.:devil: Έχω TELLAS και δεν σκόπευα να αλλάξω το OMNIA μου οπότε ο παραπάνω χρήστης καλά τα λέει. Λέτε να δίνει δωρεάν εξοπλισμό WIFI και DECT, σε υπάρχοντες όπως λέει η καταχώρηση; http://www.wind.com.gr/ConDows/00002272_prosfora_feb_2010.pdf
katcos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Έχω TELLAS .... Λέτε να δίνει δωρεάν εξοπλισμό WIFI και DECT, σε υπάρχοντες όπως λέει η καταχώρηση; http://www.wind.com.gr/ConDows/00002272_prosfora_feb_2010.pdf Όχι, εάν είσαι ήδη συνδρομητής Tellas δεν το δικαιούσαι ..
EKTELESTES Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Παιδιά, αυτά που λέω πιο πάνω μου είπαν στο κατάστημα, όπως σας τα λέω!
Sheriff Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 στο ιντερνετ πως παει h wind; στη Θεσσαλονικη κ γενικοτερα
tzorako Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 παιδια ποσος ειναι ο ελαχιστος χρονος κλησης στα προγραμματα με 50% εκπτωση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.