Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα για δημιουργία βίντεο

fotis12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά θα ήθελα τη βοήθεια σας για επιλογή προγράμματος για δημιουργεία βίντεο. Βασικά θα ήθελα να κάνω βίντεο για την ομάδα μου στο CoD !!

Δημοσ.

Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Software. Ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.

Δημοσ.

Προσωπικά χρησιμοποιώ το Studio 11 της Pinnacle. Είναι πάρα πολύ έυχρηστο, αλλά νομίζω πως είναι λίγο αργό στο rendering. Το iMovie που χρησιμοποιώ στο Mac, είναι πολύ πιό απλό, αλλά κάνει πιό γρήγορο rendering. Άλλη εμπειρία δεν έχω από προγράμματα.

Αν δεν έχεις Mac (που σημάινει δεν χρειάζεται να αγοράσεις τίποτα άλλο) πάρε το Studio, που κάνει και HD.

Δημοσ.
Βασικά θα ήθελα να κάνω βίντεο για την ομάδα μου στο CoD !!

Αυτό υπονοεί καταγραφή in-game videos ή όχι; Αν ναι, μάλλον χρειάζεται να τα σκάσεις και για το FRAPS.

Δημοσ.

To fraps κανει κ για τα βιντεακια που βλεπουμε πολλες φορες στο youtube που ειναι καποια tutorials σε διαφορα προγραμματα?

Δημοσ.
Βασικά τα κομμάτια βίντεο από το παιχνίδι τα έχω, για editing ενδιαφέρομαι

Premiere Γρήγορο και αξιόπιστο

και με την κονσόλα του βάζεις και ότι θες απο θέμα γραμμάτων κτλ..

τώρα για εφφέ κτλ after effects αλλά εκεί αν δεν γνωρίζεις το άθλημα θα δυσκολευτείς...

ότι απορία έχεις πάντως ευχαρίστως να βοηθήσω :-)

Δημοσ.
Το αγοράζεις είτε από το ηλεκτρονικό κατάστημα της κατασκευάστριας Adobe είτε (φαντάζομαι) από κατά τόπους επίσημους μεταπωλητές-συνεργάτες.

Και να συμπληρώσω τον αγαπητό συμφορουμίτη

Εάν ψάξεις λιγάκι την αγορά μπορείς να βρείς και ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ προσφορές...πέρυσι κυκλοφόρουσε μια με 250ευρώ 3 προγραμμάτα της adobe...

Στην τελική μπορείς να το κατεβάσεις και φυσικά δοκιμαστικά για 30μέρες δωρεάν να δείς αν σου κάνει...

Δημοσ.

Premiere pro γρήγορο και εύκολο. Αλλά δυστυχώς δεν έχει πολλά Plugs in σε αντίθεση με το after effects που έχει πολλά tutorial, plug ins, add-ons κλπ κλπ, απλά είναι λίγο πιο περίπλοκο για νέους χρήστες.

Δημοσ.

Επειδή την τελευταία φορά που ασχολήθηκα με το Premiere ήταν το 2000, στην τελευταία του έκδοση, γνωρίζει κανείς αν μπορώ να επεξεργαστώ HD βίντεο μορφής Mp4 με κωδικοποίηση AVC1?

Πήρε ο πατέρας μου μια κάμερα, όπου τραβάει σε trueHD (1920Χ1080) και θέλει ένα πρόγραμμα ώστε να μπορεί να κάνει editing, να αλλάζει τον ήχο και να βάζει κανά υπότιτλο.

Λογικό είναι να το περνάμε σε DVD μετά κι ας πέφτει η ανάλυση, το θέμα είναι πως προετοιμάζω το βιντεο που θέλω πριν την μετατροπή σε DVD.

Δημοσ.

Φιλε μου fotis12 μην βασανιζεσε...Δεν ειπαμε να γινεις και σκηνοθετης.Οποτε το Windows Movie Maker των Windows σιγουρα σου κανει.Γιατι να παιδευεσαι? Ειναι παιχνιδακι ακομα και ο μικρος μου αδερφος 10 χρονων το χρησιμοποιει.Δες το σαν διασκεδαση!Αν θες κατι ποιο επαγγελματικο, τοτε εχουμε να σου προτεινουμε σωρο!!!

Αν χρησιμοποιεις XP θα το βρεις στο μενου-εναρξη-ολα τα προγραμματα.Τωρα σε Vista και σε 7 πρεπει να τον κατεβασεις.

http://www.milkman.gr/tag/download-new-windows-movie-maker-for-vista-and-windows-7/

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...