Προς το περιεχόμενο

Nokia 3710 & Plaisio, παραεισαγωγή?

ApSiMan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Χτες (κ μετά από μεγάλη αναζήτηση καθώς η συσκευή δεν υπήρχε σε κανένα μεγάλο μαγαζί) πήρα το Nokia 3710 fold από το πλαίσιο (για δώρο στην μάνα μου,να εκσυγχρονιστεί λίγο).

Το πήρα βιαστικά κ δεν κοίταξα πολλές πολλές λεπτομέρειες.

Έχω βάσιμες υποψίες ότι είναι παραεισαγωγής:

1. Δεν έχει Ελληνικό πληκτρολόγιο (μόνο λατινικούς χαρακτήρες)

2. Η default menu γλώσσα ήταν τα Αγγλικά

3. Το κουτί από πίσω έχει την "περιγραφή" του κινητού στα Αγγλικά & Γερμανικά

4. Στο κουτί, γράφει "Made in Hungary" ενώ όλα τα άλλα Nokia που έχω γράφουν "Made in Finland"

4. Στο σημείο που γράφει τα στοιχεία του IMEI κλπ γράφει "Mit Einstullegen Germany CV Black" (σύμφωνα με έναν φίλο σημαίνει "έχει προγραμματιστεί για Γερμανία")

5. Είχε μέσα ένα κουπόνι 10€ για το music store αλλά ήταν γραμμένο όλο στα Γερμανικά!

Όλα αυτά κάνουν ΜΠΑΜ για παραεισαγωγή, αλλά στην απόδειξη γράφει

"Το προιόν ##### συνοδεύετε από 2 έτη εγγύηση αντιπροσωπίας"

Προφανώς κ θα πάρω αύριο Alpha Copy & Πλαίσιο, κ θα πάω από εκεί,αλλά μήπως είχε κανείς αντίστοιχη εμπειρία? Κυρίως αυτό που αναγράφει στην απόδειξη με προβλημάτισε....

Δημοσ.

Και (απαντάω μόνος), επικοινώνησα με την Nokia (όχι την Alpha Copy, το είχα ξεχάσει ότι πλέον δεν είναι αντιπρόσωπος) και μου είπαν ότι όντως το Πλαίσιο φέρνει από Γερμανία κινητά. Τα οποία καλύπτονται με εγγύηση κανονικά, απλά δεν έχουν χαραγμένους Ελληνικούς χαρακτήρες στα πλήκτρα.

Πήρα κ το Πλαίσιο μήπως έχουν κάποιο με Ελληνικούς χαρακτήρες στα πλήκτρα αλλά όλα είναι της ίδια παρτίδας....

Απλά για τους επόμενους που ίσως αναζητήσουν το thread.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...