SpirtouLisS Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 θα ηθελα να πω τη γνωμη μου για τους οδηγους αυτους αλλα και να μου πειτε που εχω αδικο και που δικιο. προσωπικα θεωρω οτι ακομα και τωρα ο σταθεροτερος και πιο λειτουργικος οδηγος για εμενα ειναι ο 9.12. εγκατεστησα και τους 3 οδηγους που αναφερω και τις 3 φορες αναγκαστηκα να κανω απεγκαασταση και επαναφορα του 9.12. το προβλημα ειναι το εξης. πολυ μικρο αλλα για εμενα που μονο ενα παιχνιδι παιζω. counter strike 1.6. λοιπον μεχρι τον 9.12 ολα λειτουτγουσαν αψογα. απο τον 10.1 και μετα παρατηρω μια buggy συμπεριφορα του συστηματος μου κατα τη μεγιστοποιηση-ελαχιστοποιηση του παιχνιδιου με το πατημα του κουμπιου των windows στο πληκτρολογιο. συγκεκριμενα οταν ελαχιστοποιεις το παιχνιδι για να δεις το desktop και μετα το ξαναπατας να μεγιστοποιηθει,αργει για 2 3 δευτερολεπτα να επανερθει και αφου επανερθει, εμφανιστει δλδ κανονικα το fullscreen του game, η μπαρα της εναρξης κανει αλλα 2 με 3 δευτερολεπτα για να εξαφανιστει. επιπλεον κατα την επαναφορα φαινεται στην περιοχη της εναρξης ενα μηρμυγικασμα πιξελιασμα πριν τελικα εξαφανιστει η μπαρα εναρξης.με τον 9.12 αυτο γινοταν ακαριαια και πολυ πιο smooth. το οτι κατε δε δουλευει σωστα το καταλαβαινω και οταν ingame εισερθει καποια επαφη στο msn. με τον 9.12 σου εβγαζε κανονικα το μηνυμα οτι εισηρθε η επαφη οπως ακριβως και στο desktop. το μηνυμα αναδυοταν και καταδυοταν ingame ομορφα και ομαλα. με τους νεους οδηγους το μηνυμα αναδυεται πολυ αποτομα και τρεμοπαιζει σαν τρελο. αν επιχειρησεις να ελαχιστοποιησεις το παιχνιδι τοτε αργει παρα πολυ για να δεις το desktop. επιπλεον αλλο σοβαρο συμπτωμα. το alt+tab που πας απο το ενα παραθυρο στο αλλο. με τον 9.12 μπορουσα ακαριαια να παω απο το fullscreen του game οπου ηθελα mirc- firefox που χρησιμοποιω πολυ. με τους νεους οδηγους αν πατησω ingame alt+tab παει να εμφανισει το μικρο παραθυρακι για να διαλεξεις παραθυρο αλλα πριν καν εμφανιστει κατι παλι buggy το κανει να εξαφανιστει. εκτος παιχνιδιου ειναι οκ η λειτουργια. μηπως στους 10.χ οδηγους εχουν αλλαξει κατι στα defaults στις επιλογες σε σχεση με τους 9.χ που δημιουργει το προβλημα? το cs χρησιμοποιει παντα opengl για 3d rendering. μηπως καποια επιλογη που αφορα αυτο? μεχρι τωρα επειδη με τον 9.12 ολα λειτουργουν οκ εκανα υπομονη και απλα συνεχιζα με τον παλιο driver. ελπιζοντας πως θα το διορθωναν. ομως τωρα που ειδα οτι και με τον 10.3 το προβλημα παραμενει αποφασισα να κανω κατι. θα ηθελα να σχολιασετε αν μπορειτε το προβλημα και αν αντιμετωπιζετε κατι αντιστοιχο. ξερει κανει που μπορω να βρω καποιο λινκ για τους catalyst οπου μπορω να επισημανω στην ατι το προβλημα?και εννοω καποιο αμεσο λινκ-support οχι φορουμ της ατι. γτ παντα ειχα ατι και προσωπικα παραπονα απο οδηγους δεν ειχα. αλλα οι τελευταιοι οδηγοι για εμενα ειναι ενα βημα πισω. οσον αφορα εμενα παντα και το πως δουλευει το συστημα μου. windows xp pro 32 bit full updated albatron radeon 4770 amd athlon x2 7750 BE 2.9ghz OC (scythe zipang cooler) 2 gb ddr2 ram 800mhz gig. GA.MA770 UD3 mainboard
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.