Προς το περιεχόμενο

Led series 8 Samsung AND WIDGET

Jason13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μας κοροιδευουν???εχω την samsung 40b8000 δηλ. 40in σειρα 8,οπου στην αμερικη δεν υπαρχει αλλα υπαρχει 46,55 ιντσων...το λεω αυτο γιατι : ΤΟ internet@tv στην τηλεοραση μου samsung 40b8000 εμφανιζεται με 3 gadget :youtube,weather(accurweather),news(αμερικης)

Ειδα στο site του yahoo http://connectedtv.yahoo.com/partners/samsung οτι τα gadet παιζουν σε samsung 46β8000 kai 55b8000 δηλ. οχι την 40 ιντσων στην ΕΛλαδα...Αληθευει???Διοτι εγω πηρα την τηλεοραση για αυτον τον λογο...αν ηταν να επαιρνα την 7 σειρα με 100 hz λιγοτερα και 400 ευρω λιγοτερα!!!Σας παρακαλω πειτε μου αν ισχυει ή αν εχω κανει λαθος ρυθμισεις με αποτελεσμα να μην μπαινουν αλλα widget,internet μπαινει κανονικα...Επισης ουτε στο content library δεν συνδεεται με ιντερνετ!!!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

φιλε μου εχω 46 αρα σειρα 6 και παιζει ακριβως τα ιδια 3 widgets με σενα (αν πατησεις να σου δειξει να κατεβασεις εξτρα widgets , θα σου προτεινει μονο ενα ακομη , το flicr). βασικα μονο το Youtube αξιζει , γιατι βλεπεις οτι θες απο youtube ξαπλα στον καναπε , στην τεραστια σου τηλεοραση. Oλα τα αλλα ειναι βλακειες.

Ασχετο με αυτο που ρωτας ,αλλα να σου προτεινω να δκιμασεις το dlna τα σπαει. Εχω συνδεσει την τιβι με το ροθτερ με ethenret (για να μην χρειαστει να αγορασω το ασυρματο φλασακι wiselink της samsung) και αφου εγκατεστησα την εφαρμογη , μπορω απο το λαπτοπ που εχω μονιμα ανοιχο στο τραπεζακι του καθιστικου να στελνω οτι θελω στην τιβι , χωρις καν να χρειαστει να τα παω εκει μεσω usb memory ή σκληρου δισκου. Μιλαμε για μουσικη φωτογραφιες και βιντεο.

Δημοσ.
φιλε μου εχω 46 αρα σειρα 6 και παιζει ακριβως τα ιδια 3 widgets με σενα (αν πατησεις να σου δειξει να κατεβασεις εξτρα widgets , θα σου προτεινει μονο ενα ακομη , το flicr). βασικα μονο το Youtube αξιζει , γιατι βλεπεις οτι θες απο youtube ξαπλα στον καναπε , στην τεραστια σου τηλεοραση. Oλα τα αλλα ειναι βλακειες.

Ασχετο με αυτο που ρωτας ,αλλα να σου προτεινω να δκιμασεις το dlna τα σπαει. Εχω συνδεσει την τιβι με το ροθτερ με ethenret (για να μην χρειαστει να αγορασω το ασυρματο φλασακι wiselink της samsung) και αφου εγκατεστησα την εφαρμογη , μπορω απο το λαπτοπ που εχω μονιμα ανοιχο στο τραπεζακι του καθιστικου να στελνω οτι θελω στην τιβι , χωρις καν να χρειαστει να τα παω εκει μεσω usb memory ή σκληρου δισκου. Μιλαμε για μουσικη φωτογραφιες και βιντεο.

Τι πατας για να προσθεσεις και το flickr??? Εμενα μου εμφανιζει τα τρια και τιποτα αλλο..

Δημοσ.

οταν παταω το κουμπι "ιντερνετ" μου εχει μολις συνδεει κατω κατω 2 επιλογες. μια "συνδεση χρηστη" αν πατησω το κοκκινο κουμπι, και μια επιλογη "βιβλιοθηκη widget" αν πατησω το μπλε κουμπι , για να δω τι αλλο widget υπαρχει διαθεσιμο. Μονο που ειναι μονο ενα...! χα χα χα!

Εμενα εχει ενα bug , στο AccuWeather . Μολις παω να το ρυθμισω να μου δειχνει τον καιρο της πολης μου (γιατι by default δειχνει την αθηνα) και εμφανιζεται η λιστα με τις πολεις , παταω το κατω πληκτρο να περιηγηθω αναμεσα σε αυτες και ξαφνικα πολυ συντομα , κανει η τηλεοραση επανεκκινηση . Αν δε βαριεσαι δοκιμασε το.

Οπως σου ειπα και πριν το youtube ειναι καλη φαση , αλλα μου την σπαει το εξης. στα Youtube videos που ειναι High definition δεν βγαζει επιλογη να το δω σαν hd (οπως αλλωστε γινεται οταν μπαινεις απο το pc) .Θα ηταν ωραιο να εβλεπα hd κλιπς στην τιβι μου.

Εστειλα μερικα hd videos παντως απο το λαπτοπ μεσω wireless και εδειχνε πραγματικα πολυ ωραια, ακομη και αν καθοσουν κοντα στην τηλεοραση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...