Προς το περιεχόμενο

Τί μου δείχνουν τα μουσικά βίντεοκλιπ ?

Skylined

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Kανε και το αντιθετο.Κλεισε την εικονα και ακου...να 'δεις' τι τραγουδαρες ειναι μερικες χωρις τις καλλιγραμμες νεαρες (στην tv,στο club κλπ)...:lol::lol:

ΧΑΧΑΧΑΧΑ πραγματική αποκάλυψη :-D

Δημοσ.

Κάνε το απόλυτο πείραμα. Ζήσε χωρίς TV για ένα μήνα και μετά δες αν σου κάνει κέφι να ξαναδείς.

Δημοσ.
Κάνε το απόλυτο πείραμα. Ζήσε χωρίς TV για ένα μήνα και μετά δες αν σου κάνει κέφι να ξαναδείς.

Πραγματικα...

Δημοσ.

+1.

Εκτος απ το τηλεκοντρολ ειναι σχεδον σιγουρο οτι εχεις παραθυρο στο σπιτι. Δοκιμασε να το χρησιμοποιησεις διαφορετικα απο αλλες φορες και να δεις τι θα γινει αν πεταξεις την τηλεοραση απο εκει.

Επισης. Στο MTV δεν υπαρχει μουσικη.

Και το οτι δεν υπαρχει σοβαρη μουσικη γενικα σημερα ειναι μυθος. Υπαρχουν παρα πολλοι που γραφουν μουσικαρες και βρισκονται σε μικρα η και μεγαλα non-commercial labels.

Απλα ψαξτε.

Δημοσ.
... Για να μη μακρυγορώ με αφορμή αυτά προσπάθησα να θυμηθώ τί μου δείχνει η μουσική βιομηχανία τα τελευταία 30 χρόνια και κατέληξα ότι με ελάχιστες εξαιρέσεις βλέπω γυναικείο κρέας και αυτοκινητάρες, δηλαδή soft core πορνό και "διαφημίσεις" lifestyle.

Τα τελευταια 30 χρονια? Να ελεγες τα τελευταια 10 ενταξει αλλα τη δεκαετια του 80 πρακτικα γεννηθηκε το βιντεοκλιπ. Με αυτο εννοω οτι τοτε αρχισε να γινεται της μοδας. Πολλα βιντεοκλιπ της εποχης ειναι πραγματικα πρωτοτυπα και ανεβαζουν το κομματι. Θεωρω οτι το βιντεοκλιπ ειναι κατα καποιο τροπο διαφορετικη μορφη τεχνης απο τα σκετα μουσικα τραγουδια.

Δημοσ.
Επισης. Στο MTV δεν υπαρχει μουσικη.

Oh yes, το MTV χρειάζεται στις καφετέριες που το βάζουν για να ξεκουράζεται το μάτι του φραπεδοπότη και στα φοιτητόσπιτα μετά τα μεσάνυχτα για να ξεκουράζεται το μάτι του insomniac ή του gamer.

Δεν μπορείς να πεις "αααα θα κάτσω να ακούσω λίγο μουσική τώρα, ας βάλω MTV".

Δημοσ.

Πρέπει να έχω γύρω στα 400GB με video clips και συναυλίες, και κάθε μέρα κάτι προσθέτω.

Τα clips συνήθως κάνουν πιο ελκυστικό το τραγούδι για να αγοράσεις τουλάχιστον το single (τέλος και αυτό με τον ερχομό ακόμα και του internet@56k..)

Εννοείται πως τα περισσότερα αποσκοπούν στο φθηνό εντυπωσιασμό, όπως οι διαφημίσεις των αυτοκινήτων, αλλά υπάρχουν και διαμάντια όπως των Pendulum, Poets Of The Fall, Dimmu Borgir κλπ.

Δημοσ.

για μενα το προβλημα με αυτα τα βιντεο κλιπς των ραππερς ειναι ακομα πιο βαθυ, οχι μονο η μουσικη ειναι ανυπαρκτη και βλεπουμε μονο κωλους και αμαξια αλλα ταυτοχρονα υποβιβαζουν και τις γυναικες που τις παρουσιαζουν μονο ως sex pets που προσκηναν τον λεφτα ραπερ, ο οποιος ειναι και καραγυφτος και κομπλεξικος για παρουσιαζει τετοια πραματα.και φυσικα αυτο γινεται πρωτυπο, να βγαλω λεφτα, να ειμαι διασημος (γκαριζοντας στην ουσια) και να εχω 15 πουτανακια γυρω μου γτ αλλωστε οι γυναικες δεν εχουν και αλλο λογο υπαρξης. γι αυτο και σταματησα να βλεπω mtv και λοιπα μουσικα καναλια εδω και πολλα χρονια. παιζουν και με την νοημοσυνη μου και με τα αυτια μου. δεν θα κατσω να φαω στην μαπα 100 μαλακιες για να βρω 2 κομματια που να αξιζουν.

Δημοσ.
Παιδιά σας ευχαριστώ για τις συμβουλές (αν κατάλαβα καλά έλαβα κάποιες) και θέλω να σας διαβεβαιώσω πως χειρίζομαι το τηλεκοντρόλ με τη βοήθεια της "δύναμης" όπως ένας ιππότης Τζεντάι το φωτόσπαθό του. Εδώ και 5 χρόνια έχω δώσει ηχηρή πόρτα στην ελληνική idiotική τηλεόραση, διαφημίσεις δε βλέπω, κτλ. Τώρα έχουν σειρά τα μουσικά videoclip .... Να, χθες μόλις έκανα ένα πείραμα.. Έβαλα MTV, έκλεισα τον ήχο και άρχισε να ξετυλίγεται μπροστά μου ένα "θαύμα". Εχμ, τρόπος του λέγειν.

Εν τω μεταξύ, το telephone της Gaga που είναι στην κορυφή των βρετανικών charts :shock: :shock: (σύμφωνα με το MTV πάντα) χωρίς φωνή μου μοιάζει μ' ένα μάτσο δαιμόνια που χορεύουν, γι αυτό δε συνιστώ σε θρησκόληπτους να το δοκιμάσουν. :lol:

@bluesattack δεν είναι μόνο τα χορευτικά βίντεοκλιπ, σχεδόν παντού χρησιμοποιείται η πολύ εύκολη λύση του ενστίκτου της αναπαραγωγής και του γυαλιστερού lifestyle. Σαφώς σ' ένα χορευτικό βιντεοκλιπ μπορείς να προσδόσεις την ενέργεια και την κίνηση χωρίς ωμή πρόκληση, σε κάποια τραγούδια που έχουν τέτοιου είδους θεματολογία στους στίχους άντε πάει στην ευχή, καλό θα ήταν να υπάρχει και αυτό στην ποικιλία αν έβαζαν και τίποτα άλλο. Τα ίδια και τα ίδια, so I will be using the Force on them... use the remote Luke, press the red button... The remote control is strong with me και τα σχετικά..

γι αυτό δε συνιστώ σε θρησκόληπτους να το δοκιμάσουν.

χαχααααααααααααααααα

Να πω κι εγώ, ότι εδώ και μήνες που δε βλέπω tv νοιώθω πολύ διαφορετικά,βλέπω τη ζωή με άλλο μάτι βρε αδερφέ.Κάντε κι εσεις αυτό και θα με θυμιθήτε.Από ειδήσεις μέχρι ότι θες, όλα είναι προπαγάνδα, Γιατί "τα πάντα όλα" είναι στρατευμένα, για την κίνηση του χρήματος και την εξουσία των ήδη εξουσιαστών, που αυτοί δεν είναι οι πολιτικοί, αλλά οι δυνατή βιομηχανία που αγοράζει και λαδώνει ακόμα και αυτούς, πόσο μάλλον εμάς

Δημοσ.
για μενα το προβλημα με αυτα τα βιντεο κλιπς των ραππερς ειναι ακομα πιο βαθυ, οχι μονο η μουσικη ειναι ανυπαρκτη και βλεπουμε μονο κωλους και αμαξια αλλα ταυτοχρονα υποβιβαζουν και τις γυναικες που τις παρουσιαζουν μονο ως sex pets που προσκηναν τον λεφτα ραπερ, ο οποιος ειναι και καραγυφτος και κομπλεξικος για παρουσιαζει τετοια πραματα.και φυσικα αυτο γινεται πρωτυπο, να βγαλω λεφτα, να ειμαι διασημος (γκαριζοντας στην ουσια) και να εχω 15 πουτανακια γυρω μου γτ αλλωστε οι γυναικες δεν εχουν και αλλο λογο υπαρξης. γι αυτο και σταματησα να βλεπω mtv και λοιπα μουσικα καναλια εδω και πολλα χρονια. παιζουν και με την νοημοσυνη μου και με τα αυτια μου. δεν θα κατσω να φαω στην μαπα 100 μαλακιες για να βρω 2 κομματια που να αξιζουν.

Απλως απευθυνονται σε ανδρικο κυριως κοινο :lol:

Και η παραπανω φαντασιωσωση-πραγματικοτητα για καποιους (διασημοτητα,λεφτα,γκομενακια) δεν ειναι και τοσο ασχημη :lol:

Και αν υπαρχει ο υποβιβασμος της γυναικας και η προβολη της σαν ..σκευος ηδονης (sex pet στα αγγλικα ) υπαρχει και η ..εκμεταλλευση πολλες φορες των ανδρων απο αυτες , τις αδιστακτες που τον βλεπουν μονο σαν πορτοφολι και Ε9 :lol:

Υπαρχει πολλη εκμεταλλευση στον κοσμο μας ..:devil:

Ευτυχως παραμενει παντα..

Δημοσ.
Απλως απευθυνονται σε ανδρικο κυριως κοινο :lol:

Και η παραπανω φαντασιωσωση-πραγματικοτητα για καποιους (διασημοτητα,λεφτα,γκομενακια) δεν ειναι και τοσο ασχημη :lol:

Και αν υπαρχει ο υποβιβασμος της γυναικας και η προβολη της σαν ..σκευος ηδονης (sex pet στα αγγλικα ) υπαρχει και η ..εκμεταλλευση πολλες φορες των ανδρων απο αυτες , τις αδιστακτες που τον βλεπουν μονο σαν πορτοφολι και Ε9 :lol:

Υπαρχει πολλη εκμεταλλευση στον κοσμο μας ..:devil:

ναι οντως υπαρχει και η αλλη πλευρα του νομισματος οπως λες με τους αντρες να ειναι το πορτοφολι. το θεμα ειναι οτι ολα αυτα προαγουν προτυπα που μας πανε πισω. δεν νομιζεις; στον 21ο αιωνα θα επρεπε να ειμαστε λιγο πιο μυαλομενοι

Δημοσ.
το θεμα ειναι οτι ολα αυτα προαγουν προτυπα που μας πανε πισω. δεν νομιζεις; στον 21ο αιωνα θα επρεπε να ειμαστε λιγο πιο μυαλομενοι

Σε καθε εποχη υπηρχαν οι μυαλωμενοι και οι αμυαλοι.Βεβαια οι χαρακτηρισμοι αυτοι ειναι λιγο επισφαλεις καθως μυαλωμενος μπορει να θεωρειται καποιος που στην πραγματικοτητα ειναι εγκλωβισμενος στα θελω των γυρω του η στα πρεπει του κοινωνικου του κυκλου και αμυαλος αυτος που επιδιωξε να κανει πραξη τις προσωπικες του φιλοδοξιες , αγνοωντας τα προηγουμενα ,προκαλωντας πολλες φορες την ζηλια των αλλων , η την υποκριτικη 'αγανακτιση' .

Δημοσ.
Σε καθε εποχη υπηρχαν οι μυαλωμενοι και οι αμυαλοι.Βεβαια οι χαρακτηρισμοι αυτοι ειναι λιγο επισφαλεις καθως μυαλωμενος μπορει να θεωρειται καποιος που στην πραγματικοτητα ειναι εγκλωβισμενος στα θελω των γυρω του η στα πρεπει του κοινωνικου του κυκλου και αμυαλος αυτος που επιδιωξε να κανει πραξη τις προσωπικες του φιλοδοξιες , αγνοωντας τα προηγουμενα ,προκαλωντας πολλες φορες την ζηλια των αλλων , η την υποκριτικη 'αγανακτιση' .

σωστο ως ενα βαθμο σιγουρα, αλλα η καταπατηση των αθρωπινων δικαιωματων και ο υποβιβασμος του ατομου με βαση το φυλλο/θρησκεια/χρωμα κτλ ξεπερναει τις υγειεις φιλοδοξιες.

γυρνωντας παλι στα βιντεο κλιπς, ολο αυτο το πρωτυπο που ανεφερα πιο πανω και δοσμενο με τον συγκεκριμενο τροπο, δεν μου αφηνει και πολλα περιθωρια παρα να σκεφτω οτι αυτοι οι ανθρωποι καταβαθος κουβαλαν ενα μεγαλο κομπλεξ που περναει απο γενια σε γενια και εχει τις ριζες του στην εποχη που οι μαυροι ηταν σκλαβοι και αρα "κατωτεροι". αρα θελουν ντε και καλα να μας δειξουν οτι δεν ειναι. αυτο που λεμε οτι οποιος εχει την μυγα μυγιαζεται κατα καποιο τροπο. ελπιζω να καταλαβενεις τι θελω να πω:-)

Δημοσ.
σωστο ως ενα βαθμο σιγουρα, αλλα η καταπατηση των αθρωπινων δικαιωματων και ο υποβιβασμος του ατομου με βαση το φυλλο/θρησκεια/χρωμα κτλ ξεπερναει τις υγειεις φιλοδοξιες.

γυρνωντας παλι στα βιντεο κλιπς, ολο αυτο το πρωτυπο που ανεφερα πιο πανω και δοσμενο με τον συγκεκριμενο τροπο, δεν μου αφηνει και πολλα περιθωρια παρα να σκεφτω οτι αυτοι οι ανθρωποι καταβαθος κουβαλαν ενα μεγαλο κομπλεξ που περναει απο γενια σε γενια και εχει τις ριζες του στην εποχη που οι μαυροι ηταν σκλαβοι και αρα "κατωτεροι". αρα θελουν ντε και καλα να μας δειξουν οτι δεν ειναι. αυτο που λεμε οτι οποιος εχει την μυγα μυγιαζεται κατα καποιο τροπο. ελπιζω να καταλαβενεις τι θελω να πω:-)

Δεν νομιζω οτι τα επιτευγματα της μαυρης φυλης ειναι τα ραπ βιντεοκλιπς , αρα αν θεωρει καποιος την προβολη αυτων σαν αποπειρα τετοιας προσπαθειας , τοτε θα μπορουσε να ειναι αυτος που θα κατηγορηθει τελικα για κομπλεξισμο ...:-D

Αλλα ακομα και αυτα πολλες φορες μας 'δειχνουν' μια υπαρκτη πραγματικοτητα , αυτη των γκετο,βιας,ναρκωτικων,ευκολου χρηματος κλπ.Ειναι σιγουρο οτι πολλοι κλεινουν τα ματια σε αυτα , αυτα δηλαδη που πολλες φορες ειναι αποτελεσμα της στασης της λευκης 'αμολυντης' και απαλλαγμενης απο σεξιστικα και καθε αλλου ειδους ρατσιστικα προτυπα κοινωνιας ,αυτης που θα ειναι παντα εκει να αγορασει και να μεταπωλησει με οσο δυνατον μεγαλυτερο κερδος οποιοδηποτε σκευασμα. :-D .Και τελικα ναι , οσο υπαρχει ζητηση θα υπαρχει και προσφορα , και οχι μονο για τα βιντεοκλιπς :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...