makislaz Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Χαιρετω ολη την παρεα σας! πηρα και εγω ενα pns143 το οποιο μετα απο προτροπη ενος φιλου του το εδωσα για να το "σπασει" και να του βαλει destinator και igo. εκανε ομως λαθος και εβαλε οπως με ειπε firmware απο αλλο μηχανακι με αποτελεσμα να ειναι νεκρο!!!!!! Υπαρχει καποιος να με πει αν γινεται να λειτουργησει ξανα και πως ???? πριν το βαψω μπλε και το πεταξω στην θαλασσα?????
athmich Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 έχω το ίδιο μηχανάκι....κάνε ένα reset στη συνέχεια μπες στο mapclub και κατέβασε το αρχείο που λέει ''αναβάθμιση oadfinder pns 143'' και ακολουθησε ρητά τις οδηγίες...βασική προυπόθεση να έχεις μία κάρτα μνήμης,να δηλώσεις τη συσκευή σου στο παραπάνω site και να ακολουθησεις ρητά τις οδηγίες.Λογικά θα επανέλθει.Εάν δεν επανέλθει υπάρχει και άλλο site α σου προτείνω.Ελπίζω να τα καταφέρεις
makislaz Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 δυστυχως δεν εγινε κατι!!!!!!! τι αλλο με προτεινεις???
athmich Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 πίστευα πως θα επανέλθει.να φανταστείς οτι εγώ είχα διαγράψει αρχεία από το residence flash,και ακολουθώντας τις οδηγίες του mapclub κατάφερα και το επανέφερα.τα ''παιδιά'' από την creative image έχουν και άλλο forum το citis.gr κάνε μία εγγραφή και ρώτησέ τους αν υπάρχει κάποια λύση,αν και πιστεύω οτι θα σου προτείνουν να αντιγράψεις το αρχείο ToResident.rar σε μία κάρτα μνήμης αποσυμπιεσμένο και να ανοίξεις τη συσκευή και να περιμένεις να τελειωσει η διαδικασία (περίπου 10 δεύτερα θα κάνει) όταν λες νεκρό τί εννοείς? δεν ανοίγει σαν να μην εχει μπαταρία? ή ανοίγει και σε παει στη οθόνη που εχει τις τρεις επιλογές (πλοήγηση-gps-ρυθμίσεις)?
makislaz Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 δεν ανοιγει καθολου σαν να μην εχει μπαταρια!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.