Προς το περιεχόμενο

Forthnet 2play + Nova Start Pack @ 40,57E/μήνα

xpapias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ήδη ο ΟΤΕ περνάει στην αντεπίθεση. Αναβαθμίζει ταχύτητες, ρίχνει τιμές...

Αν δε ρίξει τις τιμές η forthnet σε υπάρχοντες και νέους, δεν τη βλέπω καλά.

Να ρίξει τις τιμές στην nova όχι στις άλλες υπηρεσίες γιατί είναι τα μαύρα τους τα χάλια.

Ποιότητα υπηρεσιών μηδέν.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

όταν περάσουν οι μειώσεις στις τιμές χονδρικής θα τις ρίξει αναγκαστηκά για να μείνει ανταγωνιστική (βάση τιμής) σε σχέση με τον ΟΤΕ, το ίδιο ισχύει και για τους υπόλοιπους εναλλακτικούς

Δημοσ.
φανταζομαι δεν ισχυει για παλιους συνδρομητες,ξερει κανεις;το οποιο ειναι αδικια μιας και θα το ηθελα για το εξοχικο που δεν πιανει τιποτα απο καναλια ουτε ψηφιακα ουτε επιγεια!Αλλα τι να πεις τρεχατε ποδαρακια μου τωρα η νοβα λιγο πριν βγει το δορυφορικο conn-x το οποιο θα ξεκιναει απο 15 ευρω και με πακετα με Hd καναλια τα βλεπω χλωμα για την νοβα!!

Λογικα ισχυει και για τους παλιους ειχαν παρει τηλ τον πατερα μου,θα πληρωσεις και 70ε τον τεχνικο που θα ρθει να στο βαλει τωρα παραπανω λεπτομερειες δεν ξερω.

Μολις του ειπαν οτι δεν εχει ελληνικο πρωταθλημα το εκλεισε,:lol::lol:

Δημοσ.
Λογικα ισχυει και για τους παλιους ειχαν παρει τηλ τον πατερα μου,θα πληρωσεις και 70ε τον τεχνικο που θα ρθει να στο βαλει τωρα παραπανω λεπτομερειες δεν ξερω.

Μολις του ειπαν οτι δεν εχει ελληνικο πρωταθλημα το εκλεισε,:lol::lol:

Σχεδόν όλες οι προσφορές της forthnet δεν ισχύουν για υφιστάμενους συνδρομητές εκτός και αν το αναφέρει. Σε άλλο forum έχει πέσει το κράξιμο για την συγκεκριμένη προσφορά ακριβώς για το λόγο αυτό ότι ισχύει μόνο για νέους συνδρομητές.

Το λογικό μου αρέσει που νομίζεις :P

Έχουν την [ame=http://www.youtube.com/watch?v=wr9EEwd5x8Q]χειρότερη[/ame] πολιτική...

Δημοσ.
Σχεδόν όλες οι προσφορές της forthnet δεν ισχύουν για υφιστάμενους συνδρομητές εκτός και αν το αναφέρει.

Δεν ξερω ουτε το εχω ψαξει αλλα και καλα του ειπαν οτι επιλεχτηκε απο τους συνδρομητες της φορθνετ, αλλα χωρις novasport τι να το κανεις το νοβα.Ποιο γρηγορα τα βλεπουμε απο τον θειο.:devil::devil::devil:

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα. Απο σημερα ισχυει απ οτι εμαθα μια νεα προσφορα για το πακετακι sports-value. Αντι για 33 ευρω τον μηνα το ριχνουν στα 19. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι... αυτη η τιμη θα ισχυει για παντα??

Δημοσ.
Καλησπερα. Απο σημερα ισχυει απ οτι εμαθα μια νεα προσφορα για το πακετακι sports-value. Αντι για 33 ευρω τον μηνα το ριχνουν στα 19. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι... αυτη η τιμη θα ισχυει για παντα??

αυτες οι 2 προσφορες ισχυουν εκτος απο το υπάρχον 20 %

- 2play + start pack στα 40,57 Ε

- 2play + sport pack στα 58,93 Ε

μετα το ενα ετος ισχυει εκπτωση 20% στα παγια κ των 2 υπηρεσιων

κ παρεχεται εντελως δωρεαν ο εξοπλισμος nova

Δημοσ.
αυτες οι 2 προσφορες ισχυουν εκτος απο το υπάρχον 20 %

- 2play + start pack στα 40,57 Ε

Μονο για τους νέους συνδρομητές είναι? Μπορείς να εξηγησεις λιγο αυτο που λες για το 20% το λεει πουθενα στο site?

Δημοσ.

Με το κοστος εγκαταστασης γνωριζεις κατι? Ειναι και αυτο δωρεαν? μαλλον οχι ε?

Δημοσ.

αυτο που ισχυει ειναι οτι αν εχεις μια οποιαδηποτε υπηρεσια forthnet μεσω ιδιοκτητου κ ενα οποιοδηποτε προγραμμα νοβα εχεις εκπτωση 20% στο παγιο κ των δυο υπηρεσιων αρκει να κανεις την αντισοιχη αιτηση

απο εκει κ περα εχει βγαλει τωρα 2 προσφορες που ειναι για νεους συνδρομητες forthnet - nova ή υφισταμενους forthnet κ νεους nova που ειναι οι εξης

-2play + start pack στα 40,57 Ε

η εγκατασταση νομιζω ειναι γυρω στα 70Ε

Δημοσ.

Μιας και θα αποκτησω κι εγω συντομα nova και ενδιαφερομαι για a/v sender/receiver και με εντολες τηλεχειριστηριου, για να βλεπω σε 2 τηλεορασεις απο λιγο ψαξιμο που εκανα ειδα οτι παιζουν γυρω στα 50 ευρω. Επισης προσεξα οτι η συχνοτητα τους ειναι στα 2,4 Ghz. Πρεπει να προσεξω κατι σχετικα με αυτο γιατι νομιζω ειδα κανα 2 που ειχαν μεγαλυτερη συχνοτητα αλλα πιο ακριβα φυσικα. Θα ειμαι κομπλε με τα 2,4 Ghz? Κατι αλλο που πρεπει να προσεξω??

Ευχαριστω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...