Προς το περιεχόμενο

αρχεια.sis

vicki88

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω απορία! Έχω πάρει το ΝΟΚΙΑ ν97 μινι και ενω έχω κατεβάσει παιχνίδια και προγράμματα με κατάληξη .sis δεν μου τα παίζει!

θέλω να μου πείτε πως θα μπορέσω να κάνω εγκατάσταση τέτοια αρχεία!

ευχαριστώ

• Moderators
Δημοσ.

Λογικα θα ειναι μη υπογεγραμμενα με πιστοποιητικο οποτε ειτε θα πρεπει να τα υπογραψεις χειροκινητα, ή θα πρεπει να πειραξεις την συσκευη σου ουτως ωστε να δεχεται μη υπογεγραμμενες εφαρμογες. Ψαξε για How to sign applications Nokia N97.

Δημοσ.
Εισαι σίγουρη οτι κάνουν για τη συγκεκριμένη εκδοση του λειτουργικού? Τι πρόβλημα βγάζουν?

δεν ειμαι σιγουρη αν κανουν αλλα μερικα τα ανοιγει,,, απλα μου βγαζει το μηνυμα δεν υποστηριζετε το αρχειο.σισ

---------- Προσθήκη στις 18:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:07 ----------

Λογικα θα ειναι μη υπογεγραμμενα με πιστοποιητικο οποτε ειτε θα πρεπει να τα υπογραψεις χειροκινητα, ή θα πρεπει να πειραξεις την συσκευη σου ουτως ωστε να δεχεται μη υπογεγραμμενες εφαρμογες. Ψαξε για How to sign applications Nokia N97.[/quote

μηπως εχεισ κανα λινκ να με βοηθησεισ? δλδ τα αρχεια αυτα δεν πρεπει να τα μετατρεψω σε κατι αλλο? http://forum.hellug.gr/index.php?action=printpage;topic=3028.0 ειδα και εδω για το προγραμμα που λεει αλλα ειμαι ασχετη και δεν πολυ καταλαβα....κανει αυτο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...