Προς το περιεχόμενο

GTA3 erotisi

NickTheGreek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όχι. Μάλιστα το παιχνίδι διαβάζει μόνο στην αρχή από τον σκληρο. Κολληματάκια παίζουν αν έχεις αργο/κακό/μη συνεργάσιμο βρε αδερφε CD/DVD, κατα την στιγμή αλλαγής σταθμού και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα επ'αυτόυ. Αν αναφέρεσαι όμως στο graphic κολλημα, δοκίμασε να ενεργοποιήσεις το frame limiter (όπως και δήποτε) από τα options.

Δημοσ.
NickTheGreek

said:

To en logo paixnidi (Version 1.0) se Pentium 1Ghz,256mb,geforce2 kolaei arketa.

Einai logiko?Kapoios pou na to xei me isodinamo sistima?

Φίλε μου και εμένα τα ίδια μου έκανε με Pc λίγο καλύτερο από τον δικό σου.Συγκεκριμένα με Athlon XP στα 1,333 μνήμη 512 και κάρτα γραφικών Ge Force 2 Mx400 32MB.Εγώ δεν ασχολήθηκα,το παράτησα το εν λόγω game,και πήγα και το πήρα γνήσιο για Playstation 2 και το παίζω εκεί.

Παιδιά κάτι άσχετο με το Thread αλλά έχει σχέση με το Game..

1)Ξέρει κανένας που μπορώ να βρω στο Internet τους χάρτες από τις πόλεις του Grand Theft Auto 3;

2)Στο Staunton Island,βρήκα σε κάποια αποστολή που έπρεπε να σκοτώσεις κάποιους σε ένα κτίριο πάνω,στο ακριβώς απέναντι κτίριο έχει ένα ελικόπτερο.Μπορώ να το πάρω;

Ευχαριστώ πολύ.Δημήτρης.

Δημοσ.

nice the greek , katebase to crack version 1.1 pou einai kai no-cd kai fixed , gia na to paizeis xoris katholou cd.

akoma, dokimase xamhlh sxetika analysh , 800x600x16, kai draw distance sto minimum.

genikos ligo sta autokinhta tha sou koly

.gamato game, to termatisa,tora mazeuo packages [50 sta 100 exo] , alla poly bad-coded...

emena se p4 2.4ghz kai ati radeon 7500 me teleutaious drivers mou psilokollaei otan odhgao ... k se analysh 800x600x16..

tespa den gamietai afou to termatisa

woozy astous xartes kai termatise to kanonika oxi xartes/cheats kai paparies ;p

Δημοσ.

]nick[ δεν έβαλα σε καμία αποστολή cheat,ούτε για τα όπλα ούτε για ενέργεια κτλπ.Από εκεί και πέρα,τώρα θα πάω μετά το Staunton,κοντεύω να το τελειώσω και εγώ,από Packages έχω μαζέψει περίπου καμιά 60αριά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...