buzzad Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Πως στο καλο μου ξεφυγε το συγκεκριμενο album...(?)... (ισως τα πρωτα σημαδια αλτσχαιμερ να μου χαιδευουνε την πορτα), anyway ειχα μεινει στο Best που κυκλοφορησε το 2007...Σε αυτο το σημειο να ευχαριστησω τον Στεφανο για την υποδειξη του (ευχαριστω Στεφανε)...!! Μολις τελειωσα το ακουσμα του συγκεκριμενου album και πρεπει να ομολογησω οτι μου εκανε αρκετα καλη εντυπωση...To ''All Along The Watchtower'', ναι καλα μαντεψατε το γνωστο by Jimi Hendrix ειναι ονειρικο... Το "Redemption" ειναι απλα ΤΕΛΕΙΟ... Με το "Solace" ξεφυγαμε τελειως... Ενα album που αξιζει να δωσετε προσοχη...:
wizzy Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Μια μικρή διόρθωση: Το All along the watchtower είναι του Bob Dylan, όχι του Jimi Hendrix.
buzzad Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Ναι, εχεις απολυτο δικιο απο το album ''John Wesley Harding'' του 1967...Η εκτελεση του Hendrix ειναι αυτη που μου αρεσει προσωπικα περισσοτερο για αυτο και ισως (κακως βεβαια) αγνοησα τελειως τον θρυλο B.Dylan. PS..: Τελικα το αλτσχαιμερ ειναι σε χειροτερο σταδιο... PS...:''Το τραγούδι γράφτηκε μια θυελλώδη νύχτα με καταιγίδα. Ο Bob Dylan δεν μπορούσε να κοιμηθεί και, όπως και πολλά άλλα τραγούδια, έγραψε το «All Along The Watchtower» σχεδόν αμέσως, χωρίς σκέψη, σαν σε αυτόματη γραφή. Το τραγούδι το εμπνεύστηκε μετά από ένα ατύχημα που είχε με τη μοτοσικλέτα του και το οποίο σηματοδότησε τη στροφή της καριέρας του''.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.