sam sam Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 πανε οι διακοπες και ειπα να την βαλω σημερα. ερωτηση η παλια ειχε και καλωδιο για το τροφοδοτικο αυτη δεν εχει... μπορει να μου προκαλεσει κανενα προβλημα ;
mavlamemos Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Εγω πιστευω οτι δεν αξιζει η αλλαγη 3870 - 4850,αν θες να δεις πραγματικα διαφορες θα πας σε 4870 καλα τι παθανε ολες οι 3870??και η δικια μου καικε.στο πλαισιο θελανε να μου δωσουν και μενα 4850 αλλα μετα απο ενα ψαξιματακι στο νετ ειδα οτι η 4850~= 3870 και οταν τους το ειπα το ψαξανε και μου δωσανε 4870 1gb και οχι 512 που ηταν η αλλη!!
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 καλα τι παθανε ολες οι 3870??και η δικια μου καικε.στο πλαισιο θελανε να μου δωσουν και μενα 4850 αλλα μετα απο ενα ψαξιματακι στο νετ ειδα οτι η 4850~= 3870 και οταν τους το ειπα το ψαξανε και μου δωσανε 4870 1gb και οχι 512 που ηταν η αλλη!! Η 4850 ειναι καλυτερη απο την 3870,οχι τιποτα τρομερες διαφορες αλλα εχουν
sam sam Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 με αυτη την μαλακια που μου δωσανε εχω περισσοτερο θορυβο και ηδη τα νευρα μου εχουν γινει... χωρις να εχω παιξει ακομα κατι... (υπαρχει περιπτωση να εχω προβλημα ?)
mavlamemos Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Η 4850 ειναι καλυτερη απο την 3870,οχι τιποτα τρομερες διαφορες αλλα εχουν γιαυτο ειπα περιπου ιδιες.εννοειται πως ειναι επομενη γενια αρα και καλυτερη στα σημεια.οχι γενικοτερα οπως η 4870.
sam sam Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 βρε παιδια ρωταω γιατι μολις ετρεξα ενα παιχνιδι και ακουσα ενα περιεργο συνεχομενο θορυβο απο το τροφοφοτικο (μαλλον, δεν τον ανοιξα)... ακυρο ο θορυβος ειναι απο την καρτα γραφικων... μπορω να τον περιγραψω σαν "τριγλισμα" η ηχογραφιση του κινητου δεν το "πιανει"... λοιπον τον κανει σε ολα τα παιχνιδια ( Crysis , Mass Effect ) παντα με τερμα τα γραφικα... χωρις να εχω μπει στο κυριος παιχνιδι παρα μονο στις επιλογεσ "play" κ.λ.π. σταματοντας το παιχνιδι σταματαει και αυτος... καμια ιδεα... (εκτος απο το να παρω laptop !)
lionheart75 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Η 4850 που έχεις είναι η κοντή έκδοση που έβγαλε η connect3d. Έχει τις ιδιες επιδόσεις με την κανονική και μακρύτερη έκδοση αλλά χρειάζεται λιγότερο ρεύμα. Αν δεν κάνω λάθος στην έκδοση αυτή δεν σε αφήνει το catalyst να ελέγξεις τις στροφές του ανεμιστήρα διότι δεν έχει το καλωδιάκι που απαιτείται για τον έλεγχο των στροφών. Η συγκεκριμένη έχει αρκετά παραπονα αν ψάξεις στο google για αυτό της το μειονέκτημα και φυσικά για τον υπερβολικό θόρυβο του fan της λόγω του ότι παίζει στο 100% μόνιμα. Δεν θα πώ ότι την πάτησες για να μην σε χαλάσω, όμως στην θέση σου αν την είχα πάρει πρόσφατα θα την πακετάριζα ωραία-ωραία και θα την πήγαινα πίσω με πρόφαση ότι θέλω κάποια άλλη κλπ. Το πολύ-πολύ συμπλήρωσε λιγα ευρώ για να πάρεις μία καλύτερη. Αν τώρα αποφασίσεις να μείνεις με αυτή τότε σου συνιστώ ή να αλλάξεις cooler βάζοντάς της ένα accelero L2 pro στα 15 ευρώ πάνω-κάτω ή καλύτερα για μένα να της αφαιρέσεις το ανεμιστηράκι απο την ψύκτρα και να δέσεις πάνω της ένα μεγαλύτερο και πιο αθόρυβο όπου θα ελέγχεις τις στροφές του απο την υποδοχή της μητρικής σου. Πρώτα όμως δες αν μπορείς να την αλλάξεις άμεσα.
sam sam Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 μου την εδωσαν οταν εκανα το θεμα και την εβαλα πριν απο μια-δυο ωρες ( ειχα πολυ καλυτερα πραγματα απο τον υπολ. στις γιορτες... ). η σχεση μου με τον θορυβο ; πρωτα κοιταξα για το αν ο σκληρος θα ειναι οσο το δυνατον αθορυβος και μετα ολα τα αλλα... το κουτι εχει "και καλα" μονωση (οχι οτι κανει τιποτα το ιδιαίτερο...). χμ αυτο με τον ηχο και τα παιχνιδια μπορω να τον περιγραψω σαν τον ηχο που κανει στο τιγανει το μπε'ι'κο οταν το πρωτο βαζεις, "τσιτσιρισμα" . (γελια περιγραφη αλλα...) και ρωτω, συνεχιζω με ενα παιχνιδι και οτι γινει ή το αφηνω ( για να ειμαι ειλικρινεις φοβαμαι... ) κατι αλλο αναφερεσαι στον ανεμιστηρα της καρτας ή και τον πισω του κουτιου ; η παλια ειχε ενα καλωδιο το οποιο δεν το εχει αυτη και επερνε ρευμα απο το τροφοδοτικο και μαζι και το ανεμιστηρακι . εχω την αισθηση πως τωρα γυρνα γυρνα και δεν σταματαει... βαζω το υπολογιστη σε επιλογη "quiet" οπου πριν δεν ακουγοταν καν και απλα αναβαζε 6 βαθμους θερμοκρασια και τωρα ειναι σαν να μην εγινε τιποτα... ειμαι πολυ περιεργος ρε γαμωτο ; ειλικρινα ρωταω ... ------------- ετρεξα ενα παιχνιδι ... στο "φοτωμα" του δεν κανει θορυβο, οπως και στα διαστηματα που υπαρχει μαυρη οθονη, αλλα μολις αρχισει αρχιζει με ηχο μεγαλυτερης συχνοτητας απο αυτον που ηταν οταν βρισκομουν στο μενου... τεσπα λογο θορυβου κλεινω τον υπολ. και βλεπουμε απο αυριο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.