sam sam Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 νομιζω s video λεγεται αυτο που θελεις νομιζω πως ναι... αυτο δηλαδη... αλλα γιατι ολος αυτος ο μπελας, το ξαναλεω δεν μπορουσαν μα αποφυγουν ολα αυτα τα δηθεν, το οτι δεν υπαρχει... τεσπα σας ευχαριστω... αντε παλι στην πατρα..λες και αλλες δουλειες δεν εχω... η βενζινη εκει που εφτασε περισσοτερο θα μου βγει στο τελος...
Xristaras12 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 αν τελικα δεν μπορουν να σου κανουν τιποτα,ρωτα στην τελικη αν εχουν κανενα καλωδιο απο HDMI σε S VIDEO(αν υπαρχει κιολας) και αν εχουν παρε καποια καρτα που να εχει εξοδο HDMI και το καλωδιο και θα εισαι κομπλε
SlimData Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 s-video 7-pin είναι για να μεταφέρει και εικόνα αλλά και ήχο.. απλά είπα tv-out για να συνεννοηθούμε.. αυτή που σου δείχνει ο lionheart να πας να ζητήσεις.. δε νομίζω να σου πούνε όχι γιατί και οικονομική διαφορά είναι πολλή μικρή.. απλά να τονίσεις ότι σε ενδιαφέρει κυρίως αυτή η έξοδος και πως το είχες ζητήσει από την πρώτη φορά...
sam sam Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 μα τους ρωτησα και αν υπηρχε τελος παντων κανενα καλωδιο ωστε να την συνδεσω σε σκαρτ (αν δεν κανω λαθος και εδω) και μου ειπαν ΟΧΙ με μιας ---------- Προσθήκη στις 00:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:57 ---------- αυτή που σου δείχνει ο lionheart να πας να ζητήσεις.. δε νομίζω να σου πούνε όχι γιατί και οικονομική διαφορά είναι πολλή μικρή.. απλά να τονίσεις ότι σε ενδιαφέρει κυρίως αυτή η έξοδος και πως το είχες ζητήσει από την πρώτη φορά... το καλυτερο αυτο ειναι...μακαρι . αντε καλο βραδυ να εχουμε
SlimData Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 καλώδια υπάρχουν σχεδόν για τα πάντα. δεν έχει όμως το πλαίσιο και γενικά είναι δύσκολο να τα βρεις... επίσης ποτέ δεν είναι σίγουρο ότι θα δουλέψει. αν θέλεις τη γνώμη μου προσπάθησε να κάνεις την αλλαγή, κανόνισε την όμως τηλεφωνικά έτσι ώστε όταν θα πας να σου έχουν φέρει σίγουρα την κάρτα...
d3m0n Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 ΜΗΝ πάρεις την 4850 με το reference cooler, όπως http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Asus-Pci-Ex-4850-512Mb-90-C1CL50-J0UAY00Z.htm http://www1.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=244 . Εγγυημένα θα έχεις πρόβλημα με θερμοκρασίες και θα σε τρελάνει το ανεμιστήρι του που απ' το 40% και μετά νομίζεις ότι απογειώνεται αεροπλάνο.
sam sam Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 ΜΗΝ πάρεις την 4850 με το reference cooler, όπως http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Asus-Pci-Ex-4850-512Mb-90-C1CL50-J0UAY00Z.htm http://www1.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=244 . Εγγυημένα θα έχεις πρόβλημα με θερμοκρασίες και θα σε τρελάνει το ανεμιστήρι του που απ' το 40% και μετά νομίζεις ότι απογειώνεται αεροπλάνο. Ωραία και τι προτείνεις; αντικατάσταση μου κάνανε .εννοείς ότι θα είναι χειρότερη σε σύγκριση με την παλιά, όσο αφορά τις θερμοκρασίες-θόρυβο; ή μια από τα ίδια;
d3m0n Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Οι επιδόσεις με την 4850 θα 'ναι αισθητά καλύτερες, απλά προτείνω να μην επιλέξεις κάρτα με το reference cooler όπως αυτές που έδειξα στο link. Είχα 4850 με το reference και μέσα σε 6 μήνες βάρεσε διάλυση με τις θερμοκρασίες. Συν ο τρελός θόρυβος που κάνουν. Αλλά δεν είχα ποτέ μου 3870 για να συγκρίνω... Αυτά στα λέω ως κριτήρια για την επιλογή της καινούργιας σου κάρτας.
sam sam Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 αν και ξεφεύγουμε από το κύριος θέμα του γιατί να πουν ψέματα, με τον όρο "reference cooler" τι εννοείς;
outlaw star Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 αν και ξεφεύγουμε από το κύριος θέμα του γιατί να πουν ψέματα, με τον όρο "reference cooler" τι εννοείς; εννοεί το cooler που είναι απο τη μαμά ati...είναι το στάνταρ cooler..πολλές εταιρίες βάζουν δικό τους διαφορετικό cooler για καλύτερη ψύξη και λιγότερο θόρυβο
ColdFusion Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 εννοεί το default σύστημα ψύξης της καρτας και οχι κάποιο με καλύτερη απόδοση στις θερμοκρασίες -θόρυβο(οπως vapor-x της sapphire)
d3m0n Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Reference cooler: Το μαμίσιο σύστημα ψύξης που ορίζει η κατασκευάστρια εταιρία, η ΑΤΙ στην περίπτωση μας. Όμως όταν οι εταιρίες(Asus,Sapphire,Connect3d κλπ) πήραν χαμπάρι το fail αυτό σύστημα ψύξης με τις επόμενες παρτίδες το άλλαξαν. Τέλος η κάθε εταιρία έχει το δικαίωμα να αλλάζει τα συστήματα ψύξης, και τότε οι κάρτες φοράνε non-reference cooler. π.χ. Reference Cooler 4850: Non-reference cooler:
sam sam Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 οκ κατάλαβα ευχαριστώ (που καταντήσαμε με 6 μποφόρ μιλάω για κάρτες γραφικών )
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Εγω πιστευω οτι δεν αξιζει η αλλαγη 3870 - 4850,αν θες να δεις πραγματικα διαφορες θα πας σε 4870
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.