Προς το περιεχόμενο

3870 αντικατασταση με 4850

sam sam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας, μου χαλασε η καρτα γραφικων και αφου ηταν μεσα στην εγγυηση αναγκαστηκαν να μου την αλλαξουν σημερα... λοιπον η καρτα γραφικων μου ηταν η Sapphire 3870 μου εδωσαν την 4850 μιας Connect3D αυτη εδω. δεν επρεπε να μου δωσουν την ιδια μαρκα;

τωρα αυτες ειναι ισαξιες ; εχετε κανενα site να προτεινετε για να δω διαφορες ;

το βασικοτερο θεμα ειναι οτι εχει αλλες εξοδους... πραγμα που με "ξυνισε" απο την αρχη. μετα απο την διαπιστωση αυτη οταν τους το ανεφερα (δεν ειχα καταλαβει οτι ειναι αλλης εταιριας) μου ειπαν πως πλεον δεν υπαρχουν καρτες με τετοιες εξοδους

αναφερομαι στην μεσαια εξοδο amd_3870_4.jpg

η οποια εμενα με βολευει πολυ.

και ερωτω δεν επρεπε η νεα καρτα να ειναι και αυτη της Sapphire ;

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε φιλαρακι πλακα μας κανεις ? Να παω και εγω να καψω την 3870 μου αν ειναι να μου δωσουν 4850, ειναι κλασεις ανωτερη, και ευχαριστω να λες που σου εδωσαν αυτη!!!!!

Δημοσ.

βασικά όχι, δεν είναι απαραίτητο.. τώρα αν εσύ ήξερες κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο σε 4830-4850-4870(παραπάει όμως) που να δίνει tv-out θα μπορούσες να το ζητήσεις... σε ποιο κατάστημα έγινε αυτή η δουλειά?

Δημοσ.

εγώ λέω οτι να είσαι ευχαριστημένος που χάλασε μέσα στην εγγύηση και στην αλλάξαν με μια καλύτερη... όλα τα άλλα ξέχνα τα ... εσύ θα χαλαστείς :)

Δημοσ.

πλαισιο

τι να ηξερα.... εδω εχαψα το οτι δεν υπαχρει καρτα με αυτη την εξοδο...

και προσωπικα δεν θεωρω οτι μου εκαναν χαρη, προτειμω να μου εδιναν την ιδια αλλα καινουρια παρα αυτη...

τωρα δεν μπορω να συνδεσω την τηλεοραση... (εχω σπαστει τοσο που ακομα δεν την εχω ανοιξει για να την βγαλω απο την συσκεβασια)

και ερωτω γιατι να μου πουν ψεματα;;; δεν νομιζω οτι υπηρχε λογος;

και αν ειναι καλυτερη σιγα, "μεγαλωσα" (λεμε τωρα) και δεν παιζω τοσο... εχω περασει στο σπιτι μου εσωτερικη καλωδιοση για αυτο το σκοπο... (εχω παλια τηλεοραση και δεν σκοπεβο να την αλλαξω)

να σημειώσω οτι για να βρω καρτα 3870 με τετοια εξοδο χαλασα 3 μερες...

Δημοσ.

μπορείς να την πάς πίσω και να σου βρούν μια ίδια, αν στείλεις email στο support της εταιρίας. απλώς δεν συμφέρει..

edit: βασικά δώστην στον johnny21a να σου δώσει την 3870 να τελειώνεις :D

Δημοσ.

ειδικά στο πλαίσιο θα μπορούσες να κάνεις αυτό που σου είπα. τα παιδιά έχουν δίκιο, όντως σου έχουν δώσει μια κάρτα πάρα πολύ καλύτερη από αυτή που είχες. αν όμως δεν την θέλεις για gaming και θέλεις μόνο να συνδέεις το pc στην οθόνη χωρίς να ψάχνεις για καινούρια καλώδια, κοίταξε αν έχουν σε λογική τιμή καμία κάρτα με tv-out.. μπορείς να την αλλάξεις αυτήν που σου έδωσαν τώρα

Δημοσ.
Ρε φιλαρακι πλακα μας κανεις ? Να παω και εγω να καψω την 3870 μου αν ειναι να μου δωσουν 4850, ειναι κλασεις ανωτερη, και ευχαριστω να λες που σου εδωσαν αυτη!!!!!

Υπερβολες......:P

Δημοσ.
ειδικά στο πλαίσιο θα μπορούσες να κάνεις αυτό που σου είπα. τα παιδιά έχουν δίκιο, όντως σου έχουν δώσει μια κάρτα πάρα πολύ καλύτερη από αυτή που είχες. αν όμως δεν την θέλεις για gaming και θέλεις μόνο να συνδέεις το pc στην οθόνη χωρίς να ψάχνεις για καινούρια καλώδια, κοίταξε αν έχουν σε λογική τιμή καμία κάρτα με tv-out.. μπορείς να την αλλάξεις αυτήν που σου έδωσαν τώρα

εχουν αυτη και μαλλον αυτο θα κανω... ή μαλλον θα προσπαθησω...

εχει 30 ευρω διαφορα. αλλα και τοτε η 3870 της Sapphire ηταν 25 ευρω ακριβωτερη απο την 3870 αλλης εταιριας... και ομως διαλεξα αυτη...

το θεμα δεν ειναι οτι δεν θελω να αλλαξω καλωδιο, ειναι οτι δεν περνει αλλο η τηλεοραση μου...

γιατι να πουν ψεματα ; ρε παιδια 2 ατομα να μου λενε πως πλεον μετα απο 2 χρονια δεν υπαρχει και εχει καταργηθεί... ποιο πολυ εκει κολαω. αν μου ειχαν επει κατι αλλο (δεν ξερω τι), αλλα αληθεια, ειναι σιγουρο οτι δεν θα εκανα το εν λογο θεμα...

Ναι χωρις πλακα, εισαι για ανταλλαγη ??????

ειπαμε... χωρις πλακα...:-)

Δημοσ.
εχουν αυτη και μαλλον αυτο θα κανω... ή μαλλον θα προσπαθησω...

εχει 30 ευρω διαφορα. αλλα και τοτε η 3870 της Sapphire ηταν 25 ευρω ακριβωτερη απο την 3870 αλλης εταιριας... και ομως διαλεξα αυτη...

το θεμα δεν ειναι οτι δεν θελω να αλλαξω καλωδιο, ειναι οτι δεν περνει αλλο η τηλεοραση μου...

γιατι να πουν ψεματα ; ρε παιδια 2 ατομα να μου λενε πως πλεον μετα απο 2 χρονια δεν υπαρχει και εχει καταργηθεί... ποιο πολυ εκει κολαω. αν μου ειχαν επει κατι αλλο (δεν ξερω τι), αλλα αληθεια, ειναι σιγουρο οτι δεν θα εκανα το εν λογο θεμα...

μα ούτε αυτή έχει tv-out.... γι'αυτό σου είπα να ψάξεις...

Δημοσ.
μα ούτε αυτή έχει tv-out.... γι'αυτό σου είπα να ψάξεις...

δεν θελω-δεν ξερω αν λεγεται tv-out. νομιζω αυτο που θελω λεγεται HDTV (δεν ειμαι και σιγουρος, εκεινο το μαυρο) χωρις να ειναι μεσα στο κουτι ( αυτη ειναι στα 512MB, στο πλαισιο δεν υπαρχει εχει μονο 1GB, αλλα και αυτη το εχει )

Δημοσ.

έριξα μια ματιά μπας και σε βοηθήσω λίγο.. δεν είδα να το αναφέρει στο site αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι η albatron έχει tv-out...

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Albatron-Pci-X-8800-Gt-512Mb-8800GT-512.htm

αν έχω δίκιο πήγαινε και ζήτησε αν μπορούν να στο κάνουν σαν εξυπηρέτηση.. αλλιώς, ότι νομίζεις... είτε δίνεις τα 20€ διαφορά είτε μένεις με τη 4850..

Δημοσ.

Aυτή εδώ έχει tv out. Να την πάς πίσω λοιπόν και να τους πείς να σου δώσουν την Asus. Δώσε και τη διαφορά το πολύ-πολύ δεν είναι πολλά με την connect3d.

H sapphire που δείχνεις είναι ίδια υλοποίηση με την asus που σου δείχνω. Μόνο το όνομα αλλάζει και έχει το βύσμα που θέλεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...