Προς το περιεχόμενο

Sony FWD-S47H1 - 47" - LCD Display multirama παλαια προσφορα αλλα?

mitsakos2010

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ισως θυμαστε την προσφορα που ειχαμε δει και μερικοι ειχαμε προσπαθήσει να αγορασουμε πιο πολυ απο περιεργεια. ομως!!!

οταν εκανα λογαριασμο για να αγορασω και εγω χρησιμοποιησα ενα λογαριασμο e-mail τον οποιον τον ξερουν ελαχιστοι και ειχα παντα μηδενικα spam. απο τοτε λαμβανο περι τα 10 την ημερα. Σημερα με πηρανε τηλεφωνο απο την τραπεζα μου να μου πουνε πως στη καρτα μου electron visa που χρησιμοποιησα τοτε και δεν χρησιμοποιω ποτε για αγορες στο internet ( μονο για αναληψη την εχω στο ATM) γινανε αγορες μεσω internet και αν ηταν δικες μου. Τους ειπα οχι. την ακυρωσαμε και σημερα μιλαμε πως γινανε αγορες 300 ευρω οσα ειχα αλλα συνολικα πανω απο 700 ευρω. δεν ξερω αν θα καταφερω να παρω τα λεφτα μου πισω αλλα ηθελα να σας ενημερωσω να προσεχετε. γενικα δεν μπορω να ξερω τι φταιει αλλα τελικα μπορει να μην ηταν λαθος αλλα να ηταν χτυπημα απο hackers και δεν το παραδεχτηκαν για να μην επηρεαστει η φημη του καταστηματος... Προσοχη στις καρτες σας!!!

Δημοσ.

Μην στενωχωριέσαι για τ λεφτά, θα τα πάρεις πίσω αλλά θα πάρει καμμιά 40 μέρες.

Μου συνέβει 2 φορές σε ενάμιση χρόνο.

Μίλα με την τραπεζά σου.

Δημοσ.

Βσσικα εκεινες τις μερες μου εβγαλε η σελιδα τους οτι το πιστοποιητικο ασφαλειας τους δεν ηταν εγκυρο και πατησα προσθηκη εξαιρεσης.Σε firefox!

Αν ηταν χτυπημα χακερ και εκλεψαν τους κωδικους εχει τεραστια ευθυνη το Μουλτιραμα που δεν μας ειδοποιησε...

Μυριζομαι καταγγελιες παλι χαχαχαχα

Δημοσ.

Θα τα πάρεισ τα λεφτά σου 1000% . Εμένα πάντως μου τα δώσανε μετά από 3 μήνες. Πειραιώς έχω. Πάντως μπράβο στην τράπεζά σου που σε ειδοποιήσανε για τις αγορές. Εμένα δεν μου είπαν τίποτα ενώ οι χρεώσεις γίνονταν για 5-6 μέρες από Dubai και Hong Kong δηλαδή από τελείως απίστευτα μέρη. Το κατάλαβα κατά λάθος. Ποια τράπεζα έχεις?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...