pigeon Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Τελείως άκυρη σύγκριση. Πόσο κεφάλαιο θέλεις για να ανεβάσεις ένα site και πόσο για να πάρεις άδεια για ένα τηλεοπτικό σταθμό πανεθνικής εμβέλειας? Δεν έχεις την επιλογή πχ να ενημερωθείς από άπειρα ειδησεογραφικά site? Ισχύει το ίδιο για τα κανάλια? (άσε που λένε όλοι τα ίδια). Το ίντερνετ είναι δύσκολο να ελεγχθεί λόγω της φύσης του, ευτυχώς για μας. (εκτός αν εφαρμόζονται πολιτικές τύπου Κίνας, οπότε πάνε περίπατο τα περί ελευθερίας και δημοκρατίας αφού τα προσωπεία πέφτουν) Μαθετε ρε σεις λιγο να διαβάζετε τι γράφει ο αλλος πριν απαντήσετε. Εγραψα "ολα ελεγχονται απο το κεφάλαιο" και ετσι ειναι τα πράγματα: Ολο το σημερινο (χρηστικό) internet ειναι ιδιοκτησία πολυεθνικών. Το google και οι servers για να ανεβάσεις το blog σου, οι μισθωμένες γραμμές για την μεταφορά, τα απειρα server parks στην Καλιφόρνια, ακόμα και οι τοπικοι providers. Ολοι ειναι ενα κυκλωμα μικρών ή μεγάλων πολυεθνικών που σου παρέχουν την ψευδη αισθηση ελευθερίας. Για γράψε ενα blog με τις λέξεις "Λιακοπουλος" και "Καραγκιόζης" μεσα, να δούμε σε πόσο χρόνο θα ερθει η ΔΗΕ στην πόρτα σου. ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΘΕΡΕΙΑ του διαδικτίου ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ !
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ! Μα σου δίνουν γάιδαρο και τον κοιτάς στα δόντια... Δικαιούμαι κ εγω 1-2 ορθογραφικα σε ολόκληρο κείμενο...
pigeon Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Μα σου δίνουν γάιδαρο και τον κοιτάς στα δόντια... Δικαιούμαι κ εγω 1-2 ορθογραφικα σε ολόκληρο κείμενο... no problem βρε, απλα ηθελα να βαλω τη φωτο
giorgosgudelias Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Αυτές τις βλακείες περί διαφήμισης και πράσινα άλογα της πειρατείας να τα πείτε στους 14,000 ανθρώπους που χάσανε την δουλειά τους, μόνο για το 2008 στην Ισπανία. Μιλάμε για ηθοποιούς, τραγουδιστές, υπάλληλοι σε στούντιο. http://inewp.com/?p=2173 Στην Ελλάδα πρέπει να μιλάμε για 4,000 - 5,000 κόσμο τα τελευταία 3 χρόνια.
giorgosgudelias Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Πάει και το Isohunt. http://www.wired.com/threatlevel/2010/03/isohunt/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+wired%2Findex+%28Wired%3A+Index+3+%28Top+Stories+2%29%29&utm_content=Google+International
pigeon Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Αυτές τις βλακείες περί διαφήμισης και πράσινα άλογα της πειρατείας να τα πείτε στους 14,000 ανθρώπους που χάσανε την δουλειά τους, μόνο για το 2008 στην Ισπανία. Μιλάμε για ηθοποιούς, τραγουδιστές, υπάλληλοι σε στούντιο. http://inewp.com/?p=2173 . Στην Ελλάδα πρέπει να μιλάμε για 4,000 - 5,000 κόσμο τα τελευταία 3 χρόνια. Μιλας για μια χώρα που εχει σοβαρή συνδρομητική τηλεόραση και payperview απο τον καιρό του Κολοκοτρώνη. Προφανως λοιπον το DVD δεν χρειάζεται σε κάποιον που αγοράζει online την ταινία του. Ειναι φυσική εξέλιξη να κλείσουν πχ. τα τσαγκαράδικα οταν τα παπούτσια εγιναν πλαστικά πολυεστερικα, δηλαδη αναλώσιμα.. Κρίμα στον τσαγκάρη αλλα συγνώμη δεν θα φοράω σκαρπίνια ολη μέρα για να τους συντηρήσω.. Οσο για την Ελλάδα, ας μας πουνε οι videoclubαδες και το κύκλωμα πόσα χρήματα εβγαλαν απο την πειρατεία την 5ετία 2002-2006 που τα dvd πηγαιναν και ερχοταν σε 10αδες. Σε λιγο θα κλαίμε και γιατι εκλεισαν 50 νυχτερινά κέντρα που πουλάνε 200ε το μπουκάλι ουισκί. Οι υπάλληλοι ειναι θυματα , συμφωνοι, αλλα για τα υπόλοιπα δεν υπάρχει νοημα, εχουμε χάσει εντελως το μέτρο..
KaizerSoze Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 (επεξεργασμένο) Ειναι παντως λιγο γραφικο να υπερασπιζεσαι την ελευθερια διακινησης της πληροφοριας και να λες οτι τελικα πρεπει να επιβιωσουν οι γαματοι λιγοι που ξερουν Τεσπα, για να τελειωνουμε Προσωπικα ΕΙΔΙΚΑ σε dvd και βιβλια μεχρι και μ*λακα με λες για τα ποσα που δινω ενω θα μπορουσα να τα εχω τσαμπα οπως αλλα πραγματα. Και ως καποιος που εχει δει και ακουσει πολυ τσαμπα αλλα εχει σκασει και πολλα φραγκα αυτο το διαστημα χωρις να απαιτηται μπορω να πω Αυτα για τα διαφυγοντα κερδη και τις απολυσεις κτλ να μου τα πουνε την μερα που θα παρει ο πρωτος πολιτης τα λεφτα του πισω επειδη παραπλανηθηκε απο το trailer και ειδε μαλακια ταινια και τη μερα που θα παω σε δισκοπωλειο και θα μου πουνε "Οριστε κυριε, απο τα 20 τραγουδια του Jay-Z αφου σας αρεσουν τα 10, να το cd σας στη μιση τιμη". Απολυσεις και κριση υπαρχει σε ολους τους κλαδους και το ξερουμε οσοι ειμαστε στην αγορα. Αλλα ολοι προσπαθουν να γινουν πιο ανταγωνιστικοι στις απαιτησεις των καιρων. Αυτο που κανουν δισκογραφικες και στουντιο ειναι να θελουν να σου πουλησουν ενα προιον ποιοτητας Β, διαφημιζοντας το ως Α, να το πληρωσεις για Α, να προεισπραξουν τα χρηματα και μετα να μην μπορεις να ζητησεις ολα ή μερος των χρηματων σου πισω. Δεν λυπαμαι κανεναν τους. Και δεν μου φταιει τιποτα ο υπαλληλος της καθε Universal αλλα και ο υπαλληλος στο βενζιναδικο δεν μου φταιει, αυτο τι σημαινει?Οτι αν το καρτελ της βενζινης μου λιωσει το κορμι και βρεθει τροπος να βαζουμε τσαμπα βενζινη και κλεισει το βενζιναδικο εγω θα πω 'Οχι, θελω να πληρωνω για να μην χασει την δουλεια του ο υπαλληλος'??? Επεξ/σία 1 Απριλίου 2010 από KaizerSoze
digekas Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Σε ότι αφορά το νομικό πλαίσιο που ισχύει και βάσει του οποίου κυνηγάνε και κλείνουν site που το μόνο που κάνουν είναι να ενημερώσουν όσους ενδιαφέρονται από ποιους να ζητήσουν τα αρχεία, το μόνο που έχω να προσθέσω είναι ότι σαν λογική αλλά και πρακτική ο νόμος που προστατεύει τα πνευματικά δικαιώματα λειτουργεί και ενισχύει το μονοπώλιο αφού ο κάθε δημιουργός υποχρεώνεται να παραχωρήσει τα δικαιώματα εκμετάλλευσης σε μία και μόνο εταιρία η οποία καθορίζει τις τιμές πώλησης κατά το δοκούν αφού δεν υπάρχει ανταγωνισμός, ο οποίος αν θυμάμαι καλά προστατεύεται νομοθετικά. Αυτή την στιγμή μας λένε ότι οι απώλειες τους στην Ελλάδα είναι 1δις ευρώ. Αν δεχτούμε αυτό το ποσό και εμείς οι ίδιοι απαιτήσουμε να περάσει αυτό το ποσό στον λογαριασμό της σύνδεσής μας (6 ευρώ ανά σύνδεση τον μήνα είναι περίπου 10% του ποσού που ήδη πληρώνουμε) τότε και αυτοί πλέον δεν μπορούν να έχουν αξιώσεις για μεγαλύτερες τιμές πώλησης μέσω δικτύου ή να χαρακτηρίζουν το file sharing ως πειρατεία και παράνομη τακτική. Αυτή την στιγμή δεν μπορούν να μας κατηγορήσουν για τα αντίγραφα ασφαλείας που δημιουργούμε (σε άγραφα cd/dvd/bluray κλπ) και τα οποία μπορούμε να δανείσουμε σε φίλους και συγγενείς γιατί στην τιμή τους έχει ήδη προστεθεί ένα ποσό που καλύπτει τις ενδεχόμενες απώλειες (αφού δεν μπορούν να ξέρουν τι τελικά θα γράψουμε σε αυτά) που μπορεί να έχουν. Ας μπει και στις συνδέσεις μας ένα αντίστοιχο ποσοστό να καλύψουν τις "απώλειές" τους και με αυτή μας την παραχώρηση να νομιμοποιήσουμε το file sharing μεταξύ φίλων, γνωστών και συγγενών.
SteveAngello Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Απάντησες μόνος σου. Ανέφερες τα δυο σημεία του κινηματογράφου που δεν μπορούσαν να πειρατευτούν. Οι Ελληνικές παραγωγές ποτέ μέχρι τώρα δεν βγήκαν σε cam παρά μόνο σε dvdrip, μετά την επίσημη κυκλοφορία και το Avatar που επίσης το 3D δεν μπορούσε να βγει σε πειρατικό και ήταν αυτό που έκανε το μεγαλύτερο μέρος των εισπράξεων.Και για τις εισπράξεις του Avatar να συμπεριλάβεις το γεγονός οτι άνοιξαν αγορές όπως η Κίνα και η Ινδία σε σχέση με το 1997 και οτι οι τιμές των εισιτηρίων αυξήθηκαν σημαντικά. Εγω δεν απαντησα σε τπτ μονος μου.Απλα με αφορμη τα οσα ειπες στο πρωτο ποστ που εκανες περι τελος εποχης του σινεμα και οτι κανεις δεν επενδυει πλεον διοτι δεν εχουν κερδη ανεφερα 2 μολις μικρα παραδειγματα.Διαβασε καλυτερα τι εγραψες.Παλι ομως δεν απαντας και δικαιολογησαι οτι και καλα αυτα που ανεφερα αποτελουν εξαιρεσεις.Ο Τιτανικος το '97 εκανε 1.8 δισ εισπραξεις, και 12 χρονια μετα ηρθε το Avatar να το ξεπερασει σε εποχη μαλιστα κρισης και πειρατειας στο full.Δεν με νοιαζει αν ειναι 6d η οτι ανοιξαν οι αγορες στο Καμερουν.Δε πα να μου λες κι οτι διπλασιαστηκε ο πλυθησμος της Γης απ το '97.Δηλαδη με την λογικη(?!) σου το Avatar επρεπε να κανει 4 δις εισπραξεις αφου η πειρατεια του αφαιρει σημαντικα εσοδα.Ε? Αυτές τις βλακείες περί διαφήμισης και πράσινα άλογα της πειρατείας να τα πείτε στους 14,000 ανθρώπους που χάσανε την δουλειά τους, μόνο για το 2008 στην Ισπανία. Μιλάμε για ηθοποιούς, τραγουδιστές, υπάλληλοι σε στούντιο.http://inewp.com/?p=2173 Στην Ελλάδα πρέπει να μιλάμε για 4,000 - 5,000 κόσμο τα τελευταία 3 χρόνια. Πάει και το Isohunt.http://www.wired.com/threatlevel/2010/03/isohunt/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+wired%2Findex+%28Wired%3A+Index+3+%28Top+Stories+2%29%29&utm_content=Google+International Το να παραθετεις links με αρθρα που διαβασες δεν προσφερει τπτ, πιστευω συμφωνεις μαζι μου.Ωραια ειναι γεγονος πως καποιοι ανθρωποι εχουν χασει τις δουλειες τους σε καμια ομως περιπτωση δεν φταιει η πειρατεια.Παντα θα βρισκουμε αφορμες για να απολυεται κοσμος.
Spyros7 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Μαθετε ρε σεις λιγο να διαβάζετε τι γράφει ο αλλος πριν απαντήσετε. Εγραψα "ολα ελεγχονται απο το κεφάλαιο" και ετσι ειναι τα πράγματα: Ολο το σημερινο (χρηστικό) internet ειναι ιδιοκτησία πολυεθνικών. Το google και οι servers για να ανεβάσεις το blog σου, οι μισθωμένες γραμμές για την μεταφορά, τα απειρα server parks στην Καλιφόρνια, ακόμα και οι τοπικοι providers. Ολοι ειναι ενα κυκλωμα μικρών ή μεγάλων πολυεθνικών που σου παρέχουν την ψευδη αισθηση ελευθερίας. Για γράψε ενα blog με τις λέξεις "Λιακοπουλος" και "Καραγκιόζης" μεσα, να δούμε σε πόσο χρόνο θα ερθει η ΔΗΕ στην πόρτα σου. Μα βρε pigeon ούτε η google ούτε ο χ-ψ provider θα έρθει από μόνος του να σε ελέγξει. Ίσα ίσα θα σε αφήσει όσο πιο ελεύθερο γίνεται αφού εσύ είσαι ο πελάτης του και από σένα τα παίρνει. Για να σε "δώσουν" πρέπει να ασκηθεί πίεση μέσω νόμιμων οδών και όσο πιο δύσκολες είναι αυτές οι οδοί τόσο πιο ελεύθεροι είμαστε. Αντίθετα στην τηλεόραση οι (περιορισμένες εκ φύσεως) άδειες δίνονται σε λίγους κι εκλεκτούς και έτσι ο έλεγχος είναι πλήρης. Ούτε λογοκρισίες ούτε περιοριστικοί νόμοι χρειάζονται. τεσπα
tolis_21 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 να ρωτησω κατι ποια η διαφορα να αντιγραφω τα dvd για τους φιλους μου τσαμπα φυσικα απο το να αφηνω τον υπολογιστη μου ανοικτο για να μοιραστω το περιεχομενο του/ το προβλημα ειναι οτιι το μεσο (ιντερνετ) εγινε ταχυτερο και τωρα θελουν να εισπραξουν απο αυτο ακομα ομως δεν εχω πειστει για ποιο λογο αυτο που εχω αγορασει να μην το δανεισω σε οποιον θελω τσαμπα. η λογικη της ΑΕΠΙ επιτρεπει να ακους μουσικη στο σπιτι,συτοκινητο αλλα οχι οταν αποκομιζεις κερδος απο αυτο π.χ μαγαζια,καφετεριες κτλ λυπαμαι αλλα εγω το βλεπω φασισμος να μου επιβαλλουν τι μοιραζομαι και με ποιους
giorgosgudelias Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 να ρωτησω κατι ποια η διαφορα να αντιγραφω τα dvd για τους φιλους μου τσαμπα φυσικα απο το να αφηνω τον υπολογιστη μου ανοικτο για να μοιραστω το περιεχομενο του/ το προβλημα ειναι οτιι το μεσο (ιντερνετ) εγινε ταχυτερο και τωρα θελουν να εισπραξουν απο αυτο ακομα ομως δεν εχω πειστει για ποιο λογο αυτο που εχω αγορασει να μην το δανεισω σε οποιον θελω τσαμπα. η λογικη της ΑΕΠΙ επιτρεπει να ακους μουσικη στο σπιτι,συτοκινητο αλλα οχι οταν αποκομιζεις κερδος απο αυτο π.χ μαγαζια,καφετεριες κτλ λυπαμαι αλλα εγω το βλεπω φασισμος να μου επιβαλλουν τι μοιραζομαι και με ποιους Δεν μπορείς να το δανείσεις σε κανέναν, γιατί δεν είναι δικό σου. Του σκηνοθέτη, του συγγραφέα και του συνθέτη-τραγουδιστή είναι το πνευματικό έργο. Φασιστικό είναι να αποφασίζεις εσύ για το ποιος θα δει την δημιουργία κάποιου άλλου και να το θεωρείς μάλιστα και δικαίωμά σου.
SteveAngello Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 να ρωτησω κατι ποια η διαφορα να αντιγραφω τα dvd για τους φιλους μου τσαμπα φυσικα απο το να αφηνω τον υπολογιστη μου ανοικτο για να μοιραστω το περιεχομενο του/ το προβλημα ειναι οτιι το μεσο (ιντερνετ) εγινε ταχυτερο και τωρα θελουν να εισπραξουν απο αυτο ακομα ομως δεν εχω πειστει για ποιο λογο αυτο που εχω αγορασει να μην το δανεισω σε οποιον θελω τσαμπα. η λογικη της ΑΕΠΙ επιτρεπει να ακους μουσικη στο σπιτι,συτοκινητο αλλα οχι οταν αποκομιζεις κερδος απο αυτο π.χ μαγαζια,καφετεριες κτλ λυπαμαι αλλα εγω το βλεπω φασισμος να μου επιβαλλουν τι μοιραζομαι και με ποιους Εχεις απολυτο δικιο.Δηθεν οτι η πειρατεια σκοτωνει και αλλα τετοια κουλα δεν στεκουν καν.Σκοπο εχουν να δημιουργησουν ενα κλιμα τρομοκρατιας και τυψεις στους χρηστες του internet ωστε αργοτερα(πλησιαζει η ωρα) να εφαρμοσουν καποια μετρα(εισπρακτικου και μονο χαρακτηρα) ευκολοτερα και με λιγοτερες αντιδρασεις, οτι δηθεν τωρα που θα πληρωνεις λυθηκε το "προβλημα" αλλα προβλημα στην ουσια δεν υπαρχει!!!Γενικα, οπως εγινε με το καπνισμα στους δημοσιους χωρους.Θες να απαγορευσεις το καπνισμα(διοτι λεει κανει 'κακο") κλεισε ολες τις βιομηχανιες καπνου μην κανεις εισαγωγες και τελειωσε το θεμα, μεχρι τα 100 θα φτασουμε!Το ιδιο και με τις αυξησεις στις κλησεις της τροχαιας.Γιατι κυριε μου κοβεις κληση για ζωνη, εγω μπορει να νιωθω πιο ανετα χωρις ζωνη και με κινητο στο χερι, δεν το πηρα νυκτα το διπλωμα, πως μου το επιβαλλεις ετσι?Εχετε δει εσεις να μειωνονται τα ατυχηματα?Χριστουγεννα/Πασχα απο 30 νεκρους εχουμε.Αρα τραβα στις σχολες να δεις τι γινετε εκει και ασε τις κλησεις.Η πες μου καθαρα "θελω να στα παρω" αλλα να ξερουμε γιατι πληρωνουμε.Τοση υποκρισια πια!Τι να κανουμε αυτη ειναι η Δημοκρατια σου δημιουργει την αισθηση ελευθεριας. Ισως να ξεφυγα λιγο ( χεχε) απ το θεμα αλλα μου προκαλει εντυπωση πως οσο περναει ο καιρος ολο και περισσοτεροι εμφανιζονται διατεθημενοι να πληρωσουν και να δωσουν την ανωνυμια τους, ετσι απλα ασυνειδητα...
digekas Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δεν μπορείς να το δανείσεις σε κανέναν, γιατί δεν είναι δικό σου. Του σκηνοθέτη, του συγγραφέα και του συνθέτη-τραγουδιστή είναι το πνευματικό έργο. Φασιστικό είναι να αποφασίζεις εσύ για το ποιος θα δει την δημιουργία κάποιου άλλου και να το θεωρείς μάλιστα και δικαίωμά σου. Κάνεις μεγάλο λάθος και καλά θα κάνεις να ξανακοιτάξεις το νόμο. Υπάρχει παράγραφος στην οποία αναφέρεται ότι η αναπαραγωγή για ιδιωτική χρήση επιτρέπεται χωρίς άδεια από τους κατόχους των πνευματικών δικαιωμάτων εφόσον αυτή γίνεται σε περιορισμένο βαθμό μεταξύ συγγενών και φίλων και εφόσον (από άλλη παράγραφο) δεν εμποδίζεται η κανονική εκμετάλλευση του έργου. Βέβαια το να μοιράσει κάποιος δωρεάν αντίγραφα που έχει νόμιμα αγοράσει με την ίδια λογική εμποδίζει την εκμετάλλευση όσων έργων δεν έχουν πωληθεί ακόμα, οπότε το ποια πρακτική εμποδίζει την κανονική εκμετάλλευση του έργου και ποια όχι σηκώνει πολύ κουβέντα. Αλλά από την στιγμή που πλέον και o τελευταίος τζαμπατζής αντιλαμβάνεται ότι όταν όλοι παίρνουν κάτι δωρεάν (από bluray rip μέχρι telecine κλπ) τότε αυτοί που δημιουργούν και που σαν καρότο έχουν το χρήμα κάποια στιγμή θα σταματήσουν αφού δεν θα έχουν έσοδα, αναζητούμε μία λύση η οποία θα εξασφαλίσει τα προβλεπόμενα έσοδα στους δημιουργούς και από την άλλη επιτρέπουμε την ελεύθερη πρόσβαση στην μόρφωση και την ψυχαγωγία στον κόσμο. tolis_21, στα άγραφα cd/dvd/bluray καθώς και στις συσκευές εγγραφής έχει μπει μία προσαύξηση την οποία πληρώνουμε και την οποία λαμβάνουν οι εταιρίες προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων και υποτίθεται ότι δίνουν στους δημιουργούς με την λογική ότι αυτά τα μέσα μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την αντιγραφή copyrighted υλικού οπότε με αυτό τον τρόπο καλύπτουν την όποια ζημία υφίστανται. Ας μπει η ίδια προσαύξηση (σαν ποσοστό) και στις συνδέσεις μας να τελειώνει το νταβαντούρι. Έχετε άλλη λύση; Προτείνετέ την. Τα υπόλοιπα είναι λόγια περιττά στην παρούσα φάση.
tolis_21 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δεν μπορείς να το δανείσεις σε κανέναν, γιατί δεν είναι δικό σου. Του σκηνοθέτη, του συγγραφέα και του συνθέτη-τραγουδιστή είναι το πνευματικό έργο. Φασιστικό είναι να αποφασίζεις εσύ για το ποιος θα δει την δημιουργία κάποιου άλλου και να το θεωρείς μάλιστα και δικαίωμά σου. χωρις ιχνος αντιπαραθεσης εφοσον το αγορασα αγορασα και το δικαιωμα να το απολαμβανω οπου θελω και με οποιον θελω εφοσον δεν αποκομιζω κερδος απο αυτο. ειναι ενα πολυ βασικο σημειο αυτο γιατι αλλιως η ΑΕΠΙ θα ειχε δικαιωμα να ζηταει και ποσοστα απο ιδιωτες με την λογικη οτι "εχεις πολυ δυνατα το ραδιο και ακουει και ο διπλα τσαμπα" η οτι σε παρτυ σπιτι σου μεχρι 10 ατομα οκ αλλα απο 11 πληρωνεις. εφοσον εχει γινει αποδεκτο οτι εχω το δικαωμα να το γραψω και το εχω πληρωσει και στην αγορα π.χ του προιοντος αλλα και στην αγορα κενου dvd ειναι λογικο η εστω νομοτυπο οτι το κσνω οσες φορες θελω απλα το κενο dvd αντικαθισταται απο κατι αυλο, το ιντερνετ θα ηθελα περισσοτερες διευκρινησεις στο Φασιστικό είναι να αποφασίζεις εσύ για το ποιος θα δει την δημιουργία κάποιου άλλου και να το θεωρείς μάλιστα και δικαίωμά σου δεν το καταλαβα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα