Προς το περιεχόμενο

Παράξενη συμπεριφορά σε 3d και HD βίντεο

anttsit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

το σύστημα:

Abit AT8-32X (939)

Athlon 64x2 4600+

4x1GB DDR400

Asus 4770

2 Sata hdd 200+320GB

1dvdrw

TP-Link κάρτα ασύρματου δικτύου

τροφοδοτικά: ένα powersonic(?) 750W και ένα T&P(?) 550W.

Η κάρτα γραφικών και η WiFi είναι καινούριες, το 550W τροφοδοτικό από παλιότερό μου PC, όλα τα υπόλοιπα αγοράστηκαν μεταχειρισμένα. Ως σύνολο, το PC συναρμολογήθηκε χθες.

Με το ανεκδιήγητο Powersonic το σύστημα έσβηνε εκεί που δεν το περιμένεις -το πολύ να άντεχε 45'-1 ώρα.

Έτσι, δοκίμασα το παλιό 550W μου, με το οποίο το σύστημα δούλεψε κανονικά για αρκετές ώρες, όσο να εγκαταστήσω Windows 7 64 (αυθεντικά) και να αντιγράψω αρχεία κλπ. Μάλιστα, μετά από συνεχόμενες 4 ώρες λειτουργίας χθες, έβγαλε χωρίς πρόβλημα και διάφορα benchmarks, όπως το Resident evil 5 benchmark.

Σήμερα, όταν παίζω hd video η οθόνη τρεμοπαίζει (μάλιστα ξεκινάει το τρεμόπαιγμα πριν κάνω διπλό κλικ στο αρχείο!!). Όταν πάω να παίξω 3δ (benchmarks, Stalker Clear sky, Neverwinter 2), τρεμοπαίζει και σε λίγο βγάζει κάθετες γραμμές και τελικά η οθόνη σβήνει και πρέπει να σβήσω το PC χειροκίνητα.

Τα ίδια κάνει τόσο με τους catalyst 9.12 όσο και με τους 10.3. Σε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή, κανένα πρόβλημα.

Εννοείται ότι έχω συνδέσει όλα τα βύσματα τροφοδοσίας σε μητρική και κάρτα γραφικών.

Η γνώμη σας; Υπάρχει περίπτωση να μην είναι hardware πρόβλημα; Μπορεί να είναι η κάρτα γραφικών (κακό) ή το τροφοδοτικό (λιγότερο κακό);

Αν είναι θέμα τροφοδοτικού, θα προτείνατε ένα σχετικά οικονομικό και αξιόπιστο;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Ίσως είναι ασυμβατότητα μητρικής-κάρτας γραφικών. Δοκίμασες τη VGA σε άλλο PC;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...