isay Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Πολυ γενική και λακωνική ερώτηση. Τι ψάχνεις εκτός από ένα "ναι"; http://cgi.tenablesecurity.com/demos/NessusReportingFiltering/NessusReportingFiltering.html
vasiliis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 πως βρίσκεις τα ευπαθή σημεία μιάς σελίδας?
isay Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δηλαδή αν μια ιστοσελίδα έχει ευπαθή σημεία; Δεν είσαι κατανοητός. Οι σωστές απαντήσεις έρχονται μετά από καλές ερωτήσεις.
vasiliis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 να δω π.χ. στη σελιδα μου ποιες πορτες ειναι ανοιχτες
isay Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 να δω π.χ. στη σελιδα μου ποιες πορτες ειναι ανοιχτες Μια ιστοσελίδα δεν έχει πορτοπαράθυρα. Ο υπολογιστής που έχει τις σελίδες έχει "διαθέσιμες πόρτες-πύλες". Παράδειγμα ένας webserver με ιστοσελίδες έχει ανοιχτή την πύλη 80. Αυτό που θες να κάνεις λέγεται port scanning και πριν ασχοληθείς με το nessus θα σου πρότεινα να διαβάσεις τα βασικά για το port scanning ΕΔΩ. Υπάρχουν πολύ πιο απλά προγράμματα που κάνουν την ίδια δουλεια.
aghahowa Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 http://www.symantec.com/connect/articles/introduction-nessus ασκηση για την σχολη να φανταστω;;;
_Anonymous_ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 να δω π.χ. στη σελιδα μου ποιες πορτες ειναι ανοιχτες Δε θες να δεις στη σελιδα σου φιλε ποιες πορτες ειναι ανοιχτες, γιατι αν ειχες εσυ σελιδα αυτα που σου γραφει ο isay θα τα ηξερες και χωρις να εχεις σελιδα. Κατι αλλο θες να κανεις το οποιο δε ξερεις πως να το ρωτησεις επειδη μαλλον ειναι πονηρια, ετσι?
Pantelwolf Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Μαλλον για τη σχολη του το ζήτησαν και το αποπηρες το παληκαρι... Το συνηθιζουν να εχουν ενα μαθημα "ασφαλεια" και να αφηνουν να εννοηθει οτι εγινες χακερ αφου καταφερες να περασεις το νεσους στο λινουξ που μολις εγκατεστησες. Η σχολη μου ετσι κανει παντως.
_Anonymous_ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Μαλλον για τη σχολη του το ζήτησαν και το αποπηρες το παληκαρι... Το συνηθιζουν να εχουν ενα μαθημα "ασφαλεια" και να αφηνουν να εννοηθει οτι εγινες χακερ αφου καταφερες να περασεις το νεσους στο λινουξ που μολις εγκατεστησες. Η σχολη μου ετσι κανει παντως. Συμφωνω επειδη παιζει και αυτο. απλα το ολο setup που ρωταει σε πονηρευει λιγο, ετσι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.